Sunn snacks som du bør huske på kontoret tabellen

En av de viktigste delene av å leve et sunt og fullverdig liv er å spise sunt. Når du spiser sunt, anbefales det at du har tre store måltider per dag, samt to mindre snacks. Betydningen av å spise fem ganger om dagen kan ikke undervurderes som det drastisk forbedrer din metabolic rate som hjelper kroppen din å få og opprettholde energi, brenne usunn fett og forbedre hjertehelsen. Den tøffeste delen av fem-måltid kosthold er å finne en sunn måte å snack. For å gjøre dette, er det viktig at du rådfører deg din lege og en ernæringsfysiolog for å se hva du trenger spesielt for kroppen din.

Sunn Kontor snacks som du vil sikkert elske

Når du kommer opp med snacks for kostholdet ditt, er det viktig å huske på at du ikke alltid kan være hjemme eller har tilgang til den sunneste av snacks. Dette er grunnen til de fleste som jobber snack i en veldig usunn måte. Det er imidlertid en løsning for de som trenger sunne kontoret snack ideer bidra til å forbedre deres helse. Her er tjue sunne snacks som du kan ha med deg til enhver tid på kontoret skuffer.

1. Mandler

Ansett som den beste sunn kveldssnacks i kontoret, mandler er full av sunne flerumettede fettsyrer, mineraler som kalsium, jern og magnesium og vitamin B6. Dette er den perfekte snack å holde energien oppe mens dagen vind, så det er lite kalorier og bidrar til å absorbere kolesterol også. Spise en håndfull mandler med rundt 15:00 vil sikre at du har energi og næringsbalansen mot halen slutten av arbeidsdagen samtidig kjemper noen helsemessige forhold som anemi.

2. pistasje~~POS=TRUNC

En salt glede, er dette midt-østlige mutter regnes som en av de sunneste snacks tilgjengelig i verden i dag. Den er rik på kalium, er en stor kilde til fiber og kan også gi deg nødvendig salt kroppen din trenger for å holde seg frisk. Det er også en stor kilde til sunt fett. Vær forsiktig med å spise for mange pistasjenøtter skjønt, som de kan påvirke blodtrykket negativt på grunn av en overdose av natrium. Ideelt sett kan du spise 5-12 pistasjenøtter hver kveld for å balansere kostholdet uten å legge for mange kalorier.

3. Tørket solsikkefrø

Tørket solsikkefrø er en stor og næringsrik snack å ha på noe punkt av dagen. De er rike på jern og magnesium, har små mengder kalsium og er en stor kilde til vitamin B-6. De inneholder også kalium. Den beste delen om tørkede solsikkefrø er de ikke ødelegge svært raskt, slik at du kan lagre dem i kontor skuffer i dager eller enda et par uker.

4. Bananer

Svært få snacks er så sunt mot slutten av dagen som en banan, det er en stor kilde til fiber og er rik på kalium. Den beste delen av en banan er at det bidrar til å holde fordøyelsessystemet sunt også. I tillegg, bananer er en god kilde til vitamin B-6 og C, de sistnevnte som holder influensa i sjakk.

5. Rosiner

Rosiner er ikke bare velsmakende, men er også stor for kroppen. De er så bra for deg, faktisk, at leger anbefaler gravide spise dem for å hjelpe dem med å holde energinivået opp og bekjempe anemi. Rosiner også fylle deg opp ganske raskt mens du holder kalori teller ganske lav. Husk å ikke spise mer enn en håndfull av dem selv som de er rike på glukose.

6. Avokado

Avokado er i noen kulturer anses hellig på grunn av sin enorme fordeler. De er rike på fiber, lite kalorier. De er også en stor kilde til vitamin B-6 og C, kalium og inneholde små mengder av jern, magnesium, kalsium og vitamin A. avocados er også en god kilde til sunt fett som absorberer kolesterol som bidrar til hjerte helse.

7. peanøttsmør på Kjeks

En god matbit for nesten enhver tid på dagen, kan peanøttsmør spredt på kjeks tilby deg mye energi i andre halvdel av arbeidsdagen til å fokusere. Avhengig av kjeks du bruker, jo kalori teller endringer. Peanøttsmør er rik på kalium, fiber, sunt fett, jern, magnesium og vitamin B-6. Det har også spor av kalsium og er en meget god kilde til protein.

8. søtpotet Chips

Søtpoteter er utrolig velsmakende som chips, spesielt hvis de er bakt. De er også utrolig sunt. De er en god kilde for protein, sunt fett, vitamin A og B-6, kalium og ha små mengder av vitamin C, jern og magnesium.

9. tørket tang

Rik på Vitamin K og B, sink og jern, er tørket tang en av de herligste helse snacks du kan ha på kontoret. De trenger ikke ødelegge lett, er deilig og er fullpakket med sunne antioksidanter for huden din. Forsiktig med hvor mye du spiser skjønt; en overdose kan skade skjoldbrusk funksjoner fordi det inneholder jod.

10. Oat Barer

Baking havregryn i barene er en fin måte å ha en matbit rik på komplekse sunne karbohydrater, fett og andre mineraler. Legg noen pålegg til den som tørket frukt og honning, og dette snack blir en umiddelbar super mat som hver diett krever. Det beste er at det fyller deg opp og holder deg full for lange perioder av gangen, det absorberer også dårlige kolesterolet og holder hjertet sunt.

11. Mørk sjokolade

En favoritt blant fansen, er mørk sjokolade et verdensomspennende fenomen. Det er flott for hjertehelse, har blod rensing egenskaper og er svært lav på kalorier og sukker. Sørg for at du har begrenset deler av dette likevel, så det kan også føre til halsbrann og GERD. Det viktigste å merke seg er at jo mørkere sjokolade jo bedre er det for hjertet ditt, ideelt sett bør du spise 75% mørk sjokolade for å holde energinivået oppe mens balansere din diett.

12. Gulrøtter

Gulrøtter er rike på vitamin K, beta-karoten, kalium og fiber. De inneholder også mye antioksidanter som hjelper huden din og syn. De er kjent som en av de beste kildene til vitamin A i verden, og er også regnet som en av de beste rotgrønnsaker for kroppen. Holde gulrøtter på kontoret skuff for snacks vil sikre at du er energisk hele dagen på begrensede kalori diett.

13. Epler

Det sier et eple om dagen holder doktoren borte er ekstremt sant. Epler er noen av de sunneste fruktene i verden; de inneholder store mengder av kalium, er lite enkle karbohydrater og rik på kostfiber. De er også en god kilde for vitamin C, som holder influensa og forkjølelse i sjakk.

14. Tamarind lim på Rye

Rugbrød er svært sunt på grunn av antall friske korn den inneholder, og når det er toppet med tamarind pasta i stedet for syltetøy, får du en kulinarisk mesterverk pakket med ernæringsmessig verdi for en matbit. Tamarind regulerer blodtrykket, støtter fordøyelseskanalen med forhånds og probiotika, forbedrer nyrefunksjonen og har antibiotiske egenskaper som bekjempe infeksjoner.

15. Red Reddik Chips

Disse delikatesser er enkle å lage – bare skjære røde reddiker i tynne ringer, bake og smak til med honning. De er stor for en kontor snack og er pakket med næringsstoffer som jern, kalium, sink, kobber, magnesium, mangan og fiber. De er også en god kilde til antioksidanter og vitamin E, B-6, A og K.

16. Oliven

Oliven er en god matbit for uken som kommer på jobb når de er fullpakket med sunne antioksidanter. Oliven er også kjent for å hjelpe hjertet helse, forebygge kreft, bedre beinhelse og hjelpe fordøyelseskanalen. Spis bare en håndfull, men som for mange oliven kan føre til problemer med fordøyelsen.

17. Agurk

Et må-ha snacks på kontoret, agurker er ikke bare en stor kilde til næring, men også holde deg hydrert hele dagen. Å ha en agurk på kvelden kan nytte for din kropp umåtelig. De er pakket med fiber, og tatt blod sukker balansering egenskaper. De inneholder også store mengder av vitaminer og mineraler.

18. Kale Chips

Bakt grønnkål forlater fungere som chips som varer veldig lenge og kan brukes daglig på kontoret. De er velsmakende og inneholder også store mengder viktige mineraler som fiber og jern. De er en god kilde for vitamin K og C.

19. Valnøtter

Valnøtter gjør perfekt kveld snack etter en tøff dag på jobben. De er rike på antioksidanter, omega 3-fettsyrer, prebiotiske og probiotika. De hjelper også opprettholde hjerte helse og redusere betennelse.

20. Svisker

Bli den tørket eller fersk, svisker er ideelle som kontor snacks. De hjelper kroppen å opprettholde gut helse og god fordøyelse. De kan også bidra til å bekjempe forstoppelse og er rike på kalium, ulike vitaminer og jern. Svisker også hjelpe til ved balansering av blodtrykk og sukker, og bidra til å redusere kolesterolnivåer.

Sunn snacking kan bidra til å forbedre din generelle helse, men det anbefales at snacks være en del av en samlet diett som er overvåket av en ernæringsfysiolog og er støttet av regelmessig mosjon. Inneholde tilstrekkelig søvn for å sikre at du får mest mulig nytte av disse snacks. Kontakt lege før du starter en diett.