Sunde snacks, du bør huske på dit kontor bord

En af de vigtigste dele af at leve et sundt og rigt liv er at spise sundt. Når du spiser sundt, anbefales det, at du har tre store måltider om dagen samt to mindre snacks. Betydningen af ​​at spise fem gange om dagen kan ikke undervurderes, da det drastisk forbedrer din stofskifte, som hjælper din krop få og opretholde energi, brænde usundt fedt og forbedre hjerte-sundhed. Den hårdeste del af det fem-måltid kost er at finde en sund måde at mellemmåltid. For at gøre dette, er det vigtigt, at du konsultere din læge og en ernæringsekspert for at se, hvad du har brug specielt til din krop.

Sunde Office Snacks At du vil helt sikkert elske

Når du kommer op med snacks til din kost, er det vigtigt at huske, at du måske ikke altid er hjemme eller har adgang til den sundeste snacks. Dette er grunden til de fleste mennesker, der arbejder snack i en meget usund måde. Der er dog til en løsning for dem, der har brug for sunde kontor snack ideer til at forbedre deres helbred. Her er tyve sunde snacks, som du kan holde med dig på alle tidspunkter i dit kontor skuffer.

1. Mandler

Betragtes de bedste sunde aften snacks i kontoret, mandler er fulde af sunde flerumættede fedtstoffer, mineraler som kalcium, jern og magnesium og vitamin B6. Dette er den perfekte snack til at holde din energi op, mens dagen snor sig ned, da det er lav i kalorier og hjælper med at absorbere kolesterol også. Spise en håndfuld mandler med omkring 15:00 vil sikre du har energi og ernæringsmæssig balance mod bagenden af ​​din arbejdsdag og samtidig kæmper nogle sundhedsmæssige betingelser gerne anæmi.

2. Pistacienødder

Et salt glæde, er denne midt-østlige møtrik betragtes som en af ​​de sundeste snacks til rådighed i verden i dag. Den er rig på kalium, er en stor kilde til fiber, og kan også give dig den nødvendige salt din krop har brug for at holde sig sund. Det er også en stor kilde til sunde fedtstoffer. Pas på ikke at spise for mange pistacienødder dog, som de kan påvirke dit blodtryk negativt som følge af en overdosis af natrium. Ideelt set, kan du spise 5-12 pistacienødder hver aften til at hjælpe med at afbalancere din kost uden at tilføje for mange kalorier.

3. Tørrede Solsikkefrø

Tørrede solsikkefrø er en stor og nærende mellemmåltid at have på ethvert tidspunkt af dagen. De er rige på jern og magnesium, har små mængder af calcium og er en stor kilde til vitamin B-6. De indeholder også kalium. Den bedste del om tørrede solsikkefrø er de ikke ødelægger meget hurtigt, så du kan gemme dem i dit kontor skuffer i dage eller endda et par uger.

4. Bananer

Meget få snacks er så sundt mod slutningen af ​​din dag som en banan, det er en stor kilde til fiber og er rig på kalium. Den bedste del af en banan er, at det hjælper med at holde din fordøjelseskanalen sundt også. Derudover bananer er en god kilde til vitaminer B-6 og C, hvor sidstnævnte holder influenza i skak.

5. Rosiner

Rosiner er ikke bare velsmagende, men er også fantastisk til kroppen. De er så godt for dig i virkeligheden, at læger anbefaler gravide kvinder spiser dem til at hjælpe dem med at holde deres energi niveauer op og bekæmpe anæmi. Rosiner også fylde dig op ret hurtigt og samtidig holde din kalorie tæller forholdsvis lav. Husk at ikke spise mere end en håndfuld af dem selv, da de er rige på glukose.

6. Avocadoer

Avocadoer er i nogle kulturer anses hellig på grund af deres enorme fordele. De er rige på fibre, lav i kalorier. Theyre også en stor kilde til vitamin B-6 og C, kalium og indeholder små mængder af jern, magnesium, calcium og vitamin A. Avocadoer er også en god kilde til sunde fedtstoffer, der absorberer kolesterol, som hjælper cardiac sundhed.

7. Peanut Butter på Crackers

En stor snack for næsten enhver tid af dagen, kan jordnøddesmør spredes på kiks tilbyde dig en masse energi i anden halvdel af din arbejdsdag til at fokusere. Afhængigt af de kiks, du bruger, kalorie tæller ændringer. Jordnøddesmør er rig på kalium, fibre, sunde fedtstoffer, jern, magnesium og vitamin B-6. Det har også spormængder af calcium og er en meget god kilde til protein.

8. Sweet Potato Chips

Søde kartofler er utroligt velsmagende som chips, især hvis de er bagt. Theyre også utrolig sundt. De er en god kilde til protein, sunde fedtstoffer, vitamin A og B-6, kalium og har små mængder af C-vitamin, jern og magnesium.

9. Tørret tang

Rig på Vitamin K og B, zink og jern, tørret tang er en af ​​de bedste sundhedsmæssige snacks du kan have på kontoret. De behøver ikke ødelægge nemt, er lækker og er pakket med sunde antioxidanter til din hud. Omhyggelig om, hvor meget du spiser selv; en overdosis kan skade din skjoldbruskkirtel fungerer, fordi det indeholder jod.

10. Havregryn Bars

Bagning havregryn i stænger er en fantastisk måde at have en snack rig på komplekse sunde kulhydrater, fedtstoffer og andre mineraler. Tilføj nogle toppings til det som tørret frugt og honning og denne snack bliver en instant super mad, at hver kost kræver. Det bedste er, at det fylder dig op og holder dig fuld i længere tid, det absorberer også dårlige kolesterol og holder dit hjerte sundt.

11. Mørk Chokolade

En ventilator favorit, mørk chokolade er et verdensomspændende fænomen. Det er fantastisk til hjerte-sundhed, har blod rensning egenskaber og er meget lav på kalorier og sukker. Sørg for at du har begrænsede dele af dette dog, da det også kan forårsage halsbrand og Gerd. Det vigtigste ting at bemærke er, at jo mørkere chokoladen jo bedre er det for dit hjerte, ideelt set bør du indtager 75% mørk chokolade for at holde din energi niveauer op, mens balancere din kost.

12. Gulerødder

Gulerødder er rige på K-vitamin, beta-caroten, kalium og fiber. De indeholder også en masse antioxidanter, der hjælper din hud og syn. Theyre kendt som en af ​​de bedste kilder til A-vitamin i verden, og er også betragtes som en af ​​de bedste rodfrugter til kroppen. Holde gulerødder i dit kontor skuffe til snacks vil sikre, at du er energisk hele dagen på begrænsede kalorieindhold kostvaner.

13. Æbler

Det siger et æble om dagen holder lægen væk er ekstremt sandt. Æbler er nogle af de sundeste frugter i verden; de indeholder store mængder af kalium, er lav på enkle kulhydrater og rig på kostfibre. Theyre også en god kilde til C-vitamin, som holder influenza og forkølelse i skak.

14. Tamarind Sæt ind Rye

Rugbrød er meget sundt på grund af antallet af sunde kerner, den indeholder, og når det er toppet med tamarind pasta i stedet for marmelade, får du en kulinarisk mesterværk fyldt med næringsværdi for en snack. Tamarind regulerer blodtrykket, støtter fordøjelseskanalen med præ og probiotika, forbedrer nyrefunktion og har antibiotiske egenskaber, der bekæmper infektioner.

15. Red Radise Chips

Disse delikatesser er nemme at lave – simpelthen skære røde radiser i tynde cirkler, bage og smag til med honning. De er gode til et kontor snack og er pakket med næringsstoffer som jern, kalium, zink, kobber, magnesium, mangan og fiber. Theyre også en god kilde til antioxidanter og vitaminer E, B-6, A og K.

16. Oliven

Oliven er en stor snack for den kommende uge på arbejde, da de er fyldt med sunde antioxidanter. Oliven er også kendt for at hjælpe hjerte sundhed, forebygge kræft, forbedre knogle sundhed og hjælpe fordøjelseskanalen. Spis kun en håndfuld men som for mange oliven kan forårsage problemer med din fordøjelse.

17. Agurk

Et must-have snack på kontoret, agurker er ikke bare en stor kilde til ernæring, men også at holde dig hydreret hele dagen. At have en agurk om aftenen kan gavne din krop uhyre. Theyre pakket med fiber og har blodsukker balancering egenskaber. De indeholder også enorme mængder af vitaminer og mineraler.

18. Kale Chips

Bagt grønkål blade fungerer som chips, der holder så længe og kan indtages dagligt på kontoret. De er velsmagende og også indeholder store mængder af essentielle mineraler som fiber og jern. Theyre en god kilde til vitamin K og C.

19. Valnødder

Valnødder gøre den perfekte aften snack efter en hård dags arbejde. De er rige på antioxidanter, omega 3 fedtsyrer, prebiotika og probiotika. De hjælper også opretholde hjerte sundhed og reducere inflammation.

20. Svesker

Det være sig tørret eller frisk, svesker er ideelle som kontor snacks. De hjælper din krop opretholde tarm sundhed og god fordøjelse. De hjælper også kæmpe forstoppelse og er rige på kalium, forskellige vitaminer og jern. Svesker også støtte i afvejningen af ​​blodtryk og blodsukker, og hjælpe med at reducere kolesteroltallet.

Sund mellemmåltider kan hjælpe med at forbedre din generelle sundhed, men det anbefales, at dine snacks være en del af en samlet kost, der er overvåget af en ernæringsekspert og understøttes af regelmæssig motion. Medtag tilstrækkelig søvn til at sikre, at du får de fleste fordele fra disse snacks. Kontakt en læge, før du begynder enhver kost.