Sunde nødder og frø du bør spise hver dag

Nødder og frø er super sundt, og de fleste af os er ikke spiser nok af dem. De er en stor naturlig kilde til vitaminer, mineraler, proteiner, fedt og fibre. Jeg har spist tonsvis af nødder og frø som en del af min anti-cancer diæt siden januar 2004, og jeg tror, ​​du bør også.

Afhængigt af, hvis liste du læser, nummer et sundeste møtrik er enten mandel eller valnød, men der er ingen måde til virkelig at rangere dem. Den sundeste møtrik er den med de næringsstoffer, din krop har brug for mest på en given dag. Selvfølgelig ingen ved hvilken en, der er. Så den bedste strategi er at spise en række.

Her er de øverste sundeste nødder:

Mandler have så meget calcium som mælk og indeholder magnesium, vitamin E, selen og masser af fiber. De kan sænke kolesterol og hjælpe med at forhindre kræft.

Valnødder er ekstremt godt for dit hjerte og hjerne, og indeholder ellagsyre en kræft-bekæmpelse antioxidant.

Pekannødder har tonsvis af vitaminer og mineraler som vitamin E og A, folinsyre, calcium, magnesium, kobber, fosfor, kalium, mangan, B-vitaminer og zink. Og de hjælper lavere kolesterol.

Paranødder er en god kilde til protein, kobber, niacin, magnesium, fibre, vitamin E, og en stor kilde til selen.

Cedar nødder / Pinjekerner har Vitamin A, B, D, E, P og indeholder 70% af kroppens krævede aminosyrer.

Cashewnødder er rige på mineraler som kobber, magnesium, zink, jern og biotin. De er faktisk en fedtfattig møtrik, og ligesom olivenolie, de har en høj koncentration af oliesyre, hvilket er godt for dit hjerte. Ifølge Dr. Andrew Saul, en stor håndfuld cashewnødder giver en til to tusind milligram tryptophan, som rivaler recept antidepressiv Prozac.

Bemærk: cashewnødder anbefales ikke til kræftpatienter på grund af potentielle niveauer af svamp

Her er de øverste sundeste frø:

Hør frø er absolut øverst på min liste. To spsk af jorden hør frø per dag er ideel og nemt at tilføje til havregryn eller smoothies. Barleans Koldpresset Økologisk Hør Olie er den bedste kilde til forældre omega-3 fedtsyrer (bedre end fiskeolie) og lignaner, super anti-oxidanter, der hjælper kampen kræft. Den indeholder også en masse fiber og kan reducere din risiko for hjertesygdomme, slagtilfælde og diabetes.

Chia Frø er utroligt sunde frø rige på omega-3 olier, protein, antioxidanter, calcium, og fiber.

Hampefrø er en certificeret superfood med kræft og hjertesygdomme forebyggelse egenskaber. De er højt proteinindhold og fiber, med en afbalanceret omega 3 og 6 fedtsyrer.

Solsikkefrø også hjælpe med at forhindre hjertesygdomme og cancer med fytokemikalier, folat, vitamin E, selen og kobber.

Græskarkerner er fantastisk til dit immunforsvar med masser af antioxidanter (carotenoider), omega-3 fedtsyrer og zink.

Sesamfrø er en god kilde til calcium, magnesium, zink, fiber, jern, B1 og fosfor. De kan sænke blodtryk og beskytte mod leverskader. Sesamfrø har også været forbundet med forebyggelse af mange sygdomme som gigt, astma, migræne hovedpine, menopause, osteoporose, og kan endda reducere PMS symptomer.

Tahini er en grund sesamfrø pasta, der er populær ingrediens i mellemøstlige retter vi spiser, ligesom hummus.

Endelig abrikos frø (aka abrikoskerner) , Apple frø, og andre bitre frugt frø indeholder amygdalin aka vitamin B17, som har utrolig stærke anti-cancer egenskaber. Der er mange tilfælde af mennesker, der helbredt deres kræft med Abrikoskerner alene! Det farmaceutiske Laetrile, som er en koncentreret form for Amygdalin, er blevet anvendt i cancer klinikker uden for USA i over 50 år. Jeg dedikeret en hel post til abrikoskerner her.

Må Nut spise dette

Peanuts tæller ikke, fordi de er teknisk bælgfrugter (bønner). Peanuts kan indeholde kræftfremkaldende støbeform kaldet aflatoksin, og de er berygtet for at være en af ​​de mest pesticid-forurenet afgrøder. Hvis du spiser peanuts, organiske ristede jordnødder eller jordnøddesmør er din sikreste væddemål. Jeg foretrækker at spise økologiske nøddesmør som mandel smør, solsikkefrø smør og valnød smør.

Embrace din indre Hippie

Jeg kan lide at gå til hovedparten sektion af Whole Foods (hvor de store plastik spande af nødder er) og købe et par pounds af økologiske frø og nødder . Jeg tager dem med hjem og bland dem alle sammen i min Super Trail Mix. Spis dem lige ud af posen, smide nogle i en skål for familien, eller kaste ind i en smoothie, i havregryn eller på en salat. Uanset hvad, et par håndfulde af min Super Trail Mix hver dag vil rock din krop med super næringsstoffer. Så gå videre og omfavne din indre hippie, smide på et par Birkenstocks med sokker, dowse dig selv i patchouli, og lægge op på nogle trail mix. Jeg kan lide at holde en skål ud for alle at snack på derhjemme, og en tupperware beholder i bilen til mellemmåltid om når jeg er ude.

Jeg køber ikke den stegt, saltet, honning-glaseret, kandiseret, eller andre særlige smag nødder. Stegning nødder konverterer fedtstofferne i en usund form og de fleste krydderier er lavet af kunstige smagsstoffer, kemikalier og konserveringsmidler, indeholde MSG, og er høj i natrium. Organiske rå eller ristede nødder er fint.

Hvis du ønsker at maksimere de næringsstoffer, du får fra nødder, kan du suge dem i destilleret eller renset vand natten over. Dette hjælper med at neutralisere enzyminhibitorer, der kan påvirke fordøjelse og absorption af næringsstofferne i frø og nødder. Det kan også hjælpe med at reducere mængden af ​​pesticider på dem, hvis de ikke er økologisk dyrket.

Simple iblødsætning Kørselsvejledning:

Placere 4 kopper nødder i en skål med nok destilleret vand til at dække møtrikkerne fuldstændigt. Tilføj en spiseskefuld keltiske havsalt. Dette hjælper neutralisere enzymhæmmere. Forskellige frø og nødder har forskellige iblødsætning gange, men den nemmeste tommelfingerregel at huske er at lade dem suge 7 timer (natten over). Du mange eller måske ikke lide smagen af ​​klæg nødder, så du bliver nødt til at dehydrere dem i en dehydrator eller ovn i 12-24 timer. Hvis du gør det i ovnen, holde temperaturen under 150 grader og skift dem rundt på panden en gang imellem. Hver ovn er forskellige, så det kan tage nogle eksperimenter for at få den ideelle tørretid regnet ud. Og fordi det er hovedsageligt en 24 timers proces giver det mening at gøre flere store partier ad gangen. Bagefter sammenligne smagen af ​​de udblødte og tørrede nødder versus de ikke-gennemblødt nødder. Du vil måske blive overrasket over at finde de smager bedre, afhængigt af møtrik og din smag.

En undtagelse: cashewnødder bør suge 6 timer eller mindre og har brug for at tørre ud hurtigt ved 200-250 grader eller de kan få funky.

Den Excalibur Dehydrator er dehydrator, at de fleste sundhed guruer bruger og anbefaler.

Her er en indkøbsliste, du kan kopiere, indsætte og udskrive:

Mandler
Valnødder
Pekannødder
paranødder
Cedar Nuts
cashewnødder
Solsikkefrø
Græskarkerner
Almond, Cashew eller Sunflower Seed Butter
Tahini

Resten af frøene, jeg nævnte fungerer ikke særlig godt i trail mix, fordi de er for små og alle ender i bunden. En af mine foretrukne snackbarer er Nutiva hampfrø Bar . Den er lavet med økologisk hamp, hør, solsikke, græskarkerner, og sødet med honning. Det er en super velsmagende måde at få nogle super sunde frø i din kost. De har også en Flax & Raisin Bar, og en hør, hamp & Chocolate Bar .