sorprenents beneficis per a la salut de les patates dolços que vostè ha de saber

Les patates dolces són molt delicioses i nutritives hortalisses d’arrel. Són cremosa i suau, el que els fa l’ingredient perfecte per a moltes receptes. Aquestes són les millors fonts de vitamines i minerals, i estan plens de riboflavina, tiamina, niacina, i els carotenoides. També contenen una gran quantitat de beneficis medicinals i ajuden en el culturisme.

Per què la patata dolça és bo per a la salut

Aquí hi ha alguns dels beneficis de la batata.

1. Evita la deficiència de vitamina A

Les patates dolces són una font increïble de vitamina A, ja que contenen altes quantitats de beta carotè. El beta carotè es transforma en vitamina A en el nostre fetge, i cada molècula de beta carotè dóna lloc a dues molècules de vitamina A. La vitamina A és necessària per ajudar el cos a combatre diverses infeccions i romanen resistents a les infeccions en el futur.

2. Gestiona la Diabetis

En l’escala d’índex glucèmic, patates dolces es classifiquen com de baix a alt, ja que poden minimitzar l’aparició de resistència a la insulina. Les patates dolces tenen un índex glucèmic baix, el que significa que alliberen sucre en el torrent sanguini molt lentament, en comparació amb els altres aliments rics en midó.

Aquest alliberament constant ajuda a controlar els nivells de sucre en la sang dels individus. Per tant, el moniato es poden utilitzar per regular els nivells de sucre en sang en persones amb diabetis. Les patates dolces tenen magnesi i fibra, que són importants en la gestió i prevenció de la diabetis.

3. Redueix els nivells d’estrès

Les patates dolces tenen una alta quantitat de magnesi, que és un mineral important perquè el cos funcioni correctament. Un dels avantatges més valuoses d’aquest mineral és que ajuda a reduir l’ansietat i l’estrès. La deficiència de magnesi està vinculat amb un major risc d’estrès, depressió i ansietat. Per tant, les patates dolces poden ajudar a reposar els nivells de magnesi i ajudar a tractar la depressió i els comportaments relacionats amb l’ansietat.

4. Promou l’activitat antiinflamatòria

Les patates dolces tenen una bona quantitat de vitamines que tenen grans propietats antiinflamatòries. A més, té una alta concentració de colina. El turó és un nutrient versàtil, i una de les millors avantatges és que redueix la resposta inflamatòria bodis, el que resulta en menor inflamació.

moniatos també contenen antocianines, que són importants per a la prevenció i reducció de la inflamació en cèl·lules de càncer de còlon i la reducció de la proliferació cel·lular en certes cèl·lules canceroses. Per tant, la presència de pujol i antocianines en les patates dolces fan que sigui una font essencial per a la dieta per a la reducció i prevenció de la inflamació.

5. Evita, protegeix i gestiona càncer

moniato morat polpa és especialment eficaç en la lluita contra el càncer. Els elements d’aquesta poden inhibir el creixement de càncers específics com el càncer gàstric, càncer de mama i càncer de còlon. Els alts nivells de antocianines són la raó de l’activitat contra el càncer de mama i càncer gàstric. Extractes de la patata poden matar les cèl·lules de càncer de pròstata, assegurant-se que el càncer no es propaga ni creix a qualsevol altra part de la pròstata.

6. Ajuda amb el Guard úlceres

Una úlcera es produeix quan el teixit inflamat es desprèn de la pell o de la membrana mucosa, que pot ser molt dolorós. L’extracte de patata dolça és bo per protegir els teixits gastrointestinals de les úlceres induïdes per aspirina. Per tant, el moniato es poden utilitzar en la gestió i el tractament de les úlceres pèptiques.

7. Minimitza el risc de malalties cardiovasculars

Les complicacions com ara l’aterosclerosi es produeixen quan hi ha oxidació en el cos, el que pot conduir al desenvolupament de moltes malalties cardiovasculars. Els extractes de les patates dolces contenen alts nivells de polifenols, que suprimir l’oxidació i, per tant, reduir els riscos de desenvolupar malalties cardiovasculars.

També conté fibres dietètiques solubles que estan fortament vinculats a una disminució de les possibilitats de malalties cardiovasculars. Per tant, són tots necessaris antocianina, fibres, polifenols, i l’alta activitat d’eliminació de radicals presents en aquestes patates per lluitar contra les malalties cardiovasculars.

8. conté propietats antimicrobianes

Les patates dolces tenen una certa quantitat d’activitat antimicrobiana. Els extractes d’aquestes patates contenen propietats antimicrobianes que lluiten contra el bacteri responsable de la febre tifoide i la pneumònia. El contingut de fibra també pot reduir el desenvolupament de bacteris transmeses pels aliments. Aquesta és la raó per la batata s’utilitzen en la prevenció i el tractament de diferents tipus d’infeccions bacterianes i patògens.

9. Millora del pèl i de la pell

Les patates dolces són riques en vitamina A, C, i E, que són excel·lents per al cabell i la pell. La vitamina E té el potencial d’augmentar el creixement del cabell i la densitat d’individus que tenen alta caiguda del cabell. Això es deu al fet que aquesta vitamina té propietats antioxidants que poden ajudar a reduir una causa important d’estrès oxidatiu alopècia.

La vitamina C és popular per a tractaments dermatològics i s’utilitza en el tractament de la hiperpigmentació i el fotoenvelliment. vitamina C és necessària per a la síntesi de col·lagen, que és una proteïna estructural important de la pell. També té propietats antiinflamatòries, i per tant, ajuda a controlar els problemes de la pell com l’acne i promou la curació de les ferides.

10. Digestió

Conté una alta quantitat de fibra, que és coneguda per millorar la digestió i la salut intestinal. El consum de patates dolces pot augmentar la quantitat de fibra al cos necessitava tenir la digestió normal. També pot ajudar a prevenir el restrenyiment, que és una de les apostes beneficis de batata per a nadons.

11. regula la pressió sanguínia

Ja que són riques en potassi i magnesi, patates dolces es consumeixen per controlar la pressió arterial. Un major consum dels resultats de potassi en la pressió arterial i per tant, redueix el risc de desenvolupar un problema coronari o accident cerebrovascular. El magnesi és un altre component de la dieta que prevé la hipertensió mitjançant la reducció de la pressió arterial.

12. Augmenta la fertilitat

Les altes quantitats de vitamina A fan moniato una de les millors verdures per a les dones en edat fèrtil, ja que ajuda a augmentar la fertilitat. La vitamina A té un paper important en la millora de la capacitat reproductora, i la seva deficiència pot conduir a la infertilitat secundària en dones. Aquestes patates també contenen ferro que és bo en la promoció de la fertilitat. Per tant, un augment en la ingesta de ferro dels aliments com les patates dolces pot ajudar a evitar la fertilitat secundària i reduir les possibilitats d’infertilitat ovulatòria a les dones.

13. Promou una millor visió

La vitamina A present en les patates dolces ajuda en la millora de la visió. Aquesta vitamina és important per a la formació de diversos pigments que són responsables de l’absorció de la llum en els ulls. També manté l’estructura correcta de la retina. La deficiència de vitamina A donarà lloc a una mala visió i també pot causar ceguesa. La deficiència també està vinculada a malalties oculars com la ulceració de la còrnia, la sequedat de la còrnia, i la conjuntiva. Les vitamines A, C i E són bons per fomentar una millor visió i la prevenció de problemes als ulls.

14. Ajuda a controlar el pes

Les patates dolces contenen fibra fermentable i soluble que ofereixen al cos una auto-sostenible i mecanisme natural per regular el pes. Les fibres dietètiques com pectina són eficaços en la reducció de la ingesta d’aliments i augmentar l’activitat de les hormones bodis. Per tant, augmentar el consum de patates dolces resultarà en la ingesta de fibra més altes, el que conduirà a un menor pes corporal. Per tant, les patates dolces per la pèrdua de pes són una excel·lent opció.

15. Millora la memòria

Les patates dolces contenen antocianina, que posseeix propietats per millorar la memòria. és propietats antioxidants milloren en gran manera la memòria.

Com seleccionar i emmagatzemar les patates dolces?

Quan vostè pren una patata dolça, primer fer una ullada a la pell i veure si tot té el mateix color sense cap signe de esquerdament o deteriorament. Donar la papa un petit encaixada, i si és tova, llavors és un signe de descomposició. Després de prendre la casa patates, mantenir-los en un lloc agradable, com una cistella al rebost o al taulell. Ha de mantenir frescos i secs i utilitzar-los d’aquí a unes poques setmanes.

Hi ha efectes secundaris de menjar patates dolces?

La majoria de la gent pot tolerar el moniato. No obstant això, les altes quantitats d’oxalats causaran problemes en les persones que són propenses a la formació de càlculs en els ronyons.