Somethings että monet terveydenhuollon asiantuntijat eivät ymmärrä

Kehosi riippuu jokaisen solun toimii optimaalisesti. Pyrkivät terveellisyys ammattilainen amp ravinto kulutusta pitää solujen terve ja tasapainoinen. Kehosi hyvin riippuen jokaisen solun toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen solu on useita soluelimiin jotka täytyy työskennellä menestyksekkäästi solun toiminnan.

Jotkut elementit, jotka vaikuttavat solujen toimintaan kehossamme

Mitokondriot – powerhouses The Cell

Lukuisat tutustuu mitokondriot että sekä valikoima erilaisia ​​muita ominaisuuksia, antaa polttoainetta jokaisen solun. Onneksi sinun ei tarvitse ymmärtää monimutkaisuus kaikkien muiden soluelimiin ja ominaisuuksia, joita tarvitaan jokaisessa solussa, jotta jokaisen solun ovat luotettavia.

metylaatio Cycle

Metylaatio sykli, joka koostuu metioniinin syklin folaatti syklin biopteriinin sykli, ja ureasyklin samoin pitäisi työskennellä tehokkaasti, jotta kunkin solun luoda glutationin tehokkaasti, älä välitä lukemattomia muita yhdisteitä.

Riittävä ravinto – Täällä on etsittävä terveydenhuollon ammattilainen !!

Mitä et tarvitse on terveellisyys asiantuntija, joka tekee ymmärtää, mitä nämä eri soluelimiin ja toiminnot tarvitsevat kannalta ravinteiden (sijaitsee luonnon yrttejä, mausteita, ja elintarvikkeet). Ottakaamme esimerkkinä, valitsemani yhdistettä, glutationia. On olemassa lukemattomia tuotteita, jotka väittävät, että he voivat parantaa glutationin astetta.

Joissakin palvelu DNA, joka tuottaa sekä mRNA: ta ja myös tRNA – laitteet, jotka tekevät glutationi. On joitakin elintarvikkeita ja tuotteita, jotka auttavat mitokondriot ominaisuus sekä luoda polttoaine, joka sallii laitteita toimimaan, kuten Q10 ja rautaa. Sitten on elintarvikkeita ja myös täydentää että yllä kaikki 4 komponentit metioniinin sykliä, jotka säätelevät ja valmistaa glutationi, kuten B-vitamiineja ja myös aminohappoja.

Glutationitasoihin elimistössä

Tällä hetkellä sinulla lisäksi täytyy miettiä, että on olemassa 8 eri glutationin aineita elimistössä. Ohhoh! Lisäksi mitä on todella merkittävä kaikkien erilaisissa tehtävissä glutationin on elimistössä? Useimmat yksityishenkilöt että edes ymmärtävän glutationi ajatella sitä vain Master antioksidantti, mutta sekin toimii Master Kelaattorikvtkentä, detox yhdiste, immuuni-säätö- / suojaavat yhdistettä, ja myös huomattavan monia muita erilaisia ​​toimintoja myös. Koska itse asiassa jotkut tutkijat ilmoittavat, että ei ole edellytys, häiriö, sairaus, joka ei korreloi alhaisen glutationin. Kliinisten masennus sydän, immuuni kysymyksiä, suoliston kysymyksiä, diabetes, ja niveltulehdus, jne

Joten te todella haluavat varmistua siitä, että se on jopa ja terve ja tasapainoinen jokaisessa solussa, elinten, solujen, ja myös elimistön. Etkö iloinen sinun ei tarvitse ymmärtää kaikkia tämän asioita? Vielä haluat tehdä, että sinulla on terveydenhuollon ammattilainen, joka ei. Joka tietää, miten voit huolehtia siitä kaikki nämä ominaisuudet tapahtuvat jokaisen solun kehon. Tai vain mitä ravinteita tarvitset, jotta kaiken tapahtua. Katso sitä teet!