Somethings Că mulți experți de sănătate nu înțeleg

Corpul tau depinde de fiecare celula funcționează optim. Caută un profesionist salubritatea să amplifice consumul nutrițional pentru a mentine celulele sanatoase si echilibrate. Corpul tau este foarte in functie de fiecare celula de lucru optim. Fiecare celulă are un număr de organite care trebuie să lucreze cu succes pentru celula să funcționeze.

Unele elemente care au un impact funcțiile celulelor în corpul nostru

Mitocondriile – powerhouses a celulei

Numeroase sunt familiarizați cu mitocondriile, care, împreună cu o selecție de diverse alte caracteristici, ofera combustibilul pentru fiecare celula. Din fericire, nu trebuie să înțeleagă complexitatea toate celelalte organite și caracteristici care sunt necesare în fiecare celulă, pentru ca fiecare celulă să fie de încredere.

Ciclul de metilare

Ciclul de metilare, care constă din ciclul metionină, ciclul folat, ciclul biopterin, iar ciclul ureei, de asemenea, ar trebui să lucreze în mod eficient, pentru fiecare celulă pentru a crea glutation eficient, nu deranjez umpteen alți compuși.

Nutriție adecvată – Acesta este locul unde ai nevoie să caute un cadru medical !!

Ceea ce faci este nevoie de un specialist salubritatea care nu intelege ce aceste organite și funcții diferite, au nevoie în termeni de nutrienți (situate în plante naturale, condimente și alimente). Să luăm, ca exemplu, compus meu preferat, glutation. Există produse umpteen care afirmă că acestea pot stimula grade dvs. de glutation.

Unele servicii de ADN-ul care produce atât ARNm și, de asemenea, ARNt – dispozitivele care fac glutationului. Există unele alimente și produse care ajuta la mitocondriile sunt dotate precum și a crea combustibilul care permite dispozitivelor să lucreze, cum ar fi CoQ10 și fier. Apoi, există alimente și, de asemenea, suplimente care susțin toate cele 4 componente ale ciclurilor de metionină care reglează și fabricarea de glutation, cum ar fi vitamine B si aminoacizi.

Glutation Niveluri în corpul dumneavoastră

În prezent, în plus, trebuie să se gândească la faptul că există 8 diferite substanțe glutation din organism. aoleu! În plus, exact ceea ce este cu adevarat remarcabil sunt toate diferite taxe glutationul are in organism? Cele mai multe persoane care inteleg chiar si cu privire la glutation gândesc la ea numai ca master anti-oxidant, cu toate acestea, de asemenea, funcționează ca master agent de chelare, compus de detoxifiere, imun-reglare compus / protectoare, și, de asemenea, o varietate substanțială de diverse alte funcții, de asemenea. Ca o chestiune de fapt, unii cercetători declară că nu există o condiție, tulburare, boală care nu este corelat cu glutation redus. De la depresie clinica la cardio, la probleme ale sistemului imunitar, intestine de probleme, la diabet zaharat, a inflamației articulare, etc.

Deci, tu cu adevărat dorința de a face sigur că este și sănătoasă și echilibrată în fiecare celulă, organe, celule, și, de asemenea sistem al organismului. Nu te bucuri că nu aveți nevoie pentru a înțelege toate aceste lucruri? Cu toate acestea, doriți să vă asigurați că aveți un profesionist din domeniul sanitar care face. Unul care știe cum se poate vedea la el toate aceste caracteristici au loc în fiecare celulă a corpului. Sau doar ceea ce substante nutritive de care aveți nevoie pentru a face totul să apară. A se vedea, să-l faci!