Somethings at mange sundhedseksperter ikke forstår

Din krop hængsler på hver celle fungerer optimalt. Søge en sundhed professionel til at amp op din ernæringsmæssige forbrug for at holde cellerne sunde og afbalancerede. Din krop er meget afhængig af hver celle fungerer optimalt. Hver celle har en række organeller, der har brug for at arbejde med succes i cellen til at operere.

Nogle elementer, Impact funktionerne af celler i vores krop

Mitokondrier – kraftcentre af cellen

Talrige er bekendt med mitokondrier, der sammen med et udvalg af forskellige andre funktioner, giver brændstof til hver celle. Heldigvis behøver du ikke at forstå de forviklinger af alle de andre organeller og funktioner, der er nødvendige i hver celle, for hver celle for at være pålidelige.

methylering Cycle

Methylering cyklus, der består af methionin cyklus, folat cyklus, biopterin cyklus, og urinstof-cyklus ligeledes bør arbejde effektivt med henblik på for hver celle at skabe glutathion effektivt, ikke gider umpteen andre forbindelser.

Tilstrækkelig ernæring – det er her du nødt til at søge en sundhedsperson !!

Hvad du har brug for er en sundhed specialist, der gør forstå, hvad disse forskellige organeller og funktioner har brug for i form af næringsstoffer (placeret i naturlige urter, krydderier og fødevarer). Lad os tage, som et eksempel, min foretrukne forbindelse, glutathion. Der er umpteen produkter, der hævder, at de kan øge din glutathion grader.

Nogle tjeneste DNA, der producerer både mRNA og også tRNA – de enheder, der gør glutathion. Der er nogle fødevarer og produkter, der hjælper mitokondrierne funktionen samt skabe det brændstof, der tillader enheder at arbejde, ligesom CoQ10 og jern. Så er fødevarer og også kosttilskud, der opretholder alle 4 komponenter af methionin cyklusser, der regulerer og fremstilling glutathion, ligesom B-vitaminer og også aminosyrer.

Glutathion Niveauer i kroppen

I øjeblikket du derudover skal tænke på, at der er 8 forskellige glutathion stoffer i kroppen. Åh gud! Hertil kommer, præcis hvad der virkelig bemærkelsesværdig er alle de forskellige opgaver glutathion har i kroppen? De fleste individer, der selv forstå, om glutathion tænke på det kun som Master Antioxidant, men det ligeledes fungerer som master chelator, detox forbindelse, immun-regulerende / beskytte forbindelse, og også en betydelig række forskellige andre funktioner også. Som en kendsgerning, erklære nogle forskere, at der ikke er en betingelse, lidelse, sygdom, der ikke er korreleret med lav glutathion. Fra klinisk depression til cardio, at immun problemer, at gut problemer, diabetes mellitus, at ledbetændelse, etc.

Så du virkelig ønsker at gøre sikker på, at det er op og sund og afbalanceret i hver celle, organ, celler, og også system af kroppen. Er du ikke glad for at du ikke behøver at forstå alle disse ting? Men du ønsker at sikre, at du har en sundhedsperson, der gør. En, der ved, hvordan man kan sørge for, alle disse funktioner finder sted i hver celle i din krop. Eller bare hvad næringsstoffer, du har brug for at gøre det hele ske. Se til det du gør!