Solucions naturals per l’estrès de vacances

La majoria de nosaltres sabem per experiència personal que les festes poden ser tant un moment de tensió com un comoditat i alegria. La majoria dels nord-americans estrès almenys en alguns aspectes de la temporada. El regals, festes, viatges i família o potser l’absència d’aquestes coses poden fer que les vacances aclaparadorament estressant o trist.

Conseqüències per a la salut d’estrès

L’estrès crònic o excessiu té efectes perjudicials importants en la salut física i mental. Això causa la mala adaptació del sistema de resposta a l’estrès primària cos – l’eix hipotàlem-pituïtària-adrenal – que llavors altera el metabolisme; immunològic, sistema nerviós i la funció hormonal; i més. L’estrès crònic també pot desencadenar o agreujar la depressió i l’ansietat, menjar emocional, l’augment de pes, i les conductes addictives.

eliminar factors d’estrès

Les dues regles bàsiques per fer front a l’estrès són per reduir la seva exposició a factors d’estrès quan sigui possible i prendre mesures actives per ajudar-se a si mateix gestionar l’estrès inevitable que no pot controlar. A continuació, enumerem les causes comunes dels punts de tensió vacances.

Els 13 principals factors d’estrès de vacances

 1. Falta de temps
 2. La manca de diners / entrar en el deute
 3. Comercialisme o bombo
 4. La pressió de donar o rebre regals de compres / regal
 5. Multituds i llargues cues
 6. L’augment de pes / alimentació induïda per l’estrès i el consum d’alcohol
 7. Viatjant
 8. reunió familiar / veure certs parents
 9. tenir convidats
 10. estrès / equilibri treball-família / temps aconseguir treballar fora
 11. La planificació i execució dels àpats i els partits o la compra d’aliments, cuinar, netejar
 12. Incapacitat per estar amb la família i amics
 13. solitud

Per tant, que els factors d’estrès de vacances li afecten, i quins poden eliminar? Aquests són alguns exemples:

 • Massa de fer? Trieu amb cura, planificar, prioritzar i delegar, però, sobretot, recordar que és ben dir que no.
 • No es pot permetre? Establir un pressupost, recursos d’ús per comprar regals de grup, dibuixar noms d’un barret, o donar regals fets a mà o el regal del temps.
 • Sigues realista. Només serà decebut si vostè no manté les seves expectatives realistes i centrar-se en el que és realment important per a vostè.
 • Només? Si no té familiars o amics a estar a prop, assistir a concerts festius o esdeveniments de la comunitat local, vegi si hi ha algun companys de treball són sense plans de vacances i tenen un dinar, o passar el temps donant a una altra persona en necessitat com a voluntari. Si no està lluny de la família, tracti de formes creatives per connectar com vídeos o Skype.
 • L’odi les multituds? Compres en línia i l’han lliurat a la seva porta.
 • familiar difícil? Deixeu que van arguments, a peu, prendre un descans, i practicar l’acceptació i la no-crítica. Per descomptat, si la seva família és realment abusiu o poc saludable per a vostè, negar-se a passar temps amb ells.

relaxació pràctica

Per als factors d’estrès que no es pot evitar, tractar de fer un pas enrere i relaxant. Hi ha centenars de tècniques de relaxació i de les pràctiques d’estil de vida per reduir l’estrès que pot triar entre una dotzena. Alguns exemples:

 • Descarregar gratis ,, meditació breu visita guiada, relaxació progressiva, respiració profunda o exercicis d’imatgeria guiada.
 • Intenta mantenir un horari regular d’exercicis.
 • Programar alguns carrosseria o energia de treball.
 • Tome un passeig, a pas lleuger o fer algunes postures de ioga.
 • Donar suport a les glàndules suprarenals prenent una vitamina C i la vitamina del complex B.
 • Portar entrepans saludables que inclouen proteïnes, com les nous, per mantenir els seus nivells de sucre en sang estables i ajudar a prevenir els desitjos.
 • atenció plena pràctica, la bondat, o l’humor.
 • Observeu les imatges i sons al seu voltant, trucar a un vell amic, o prendre respiracions profundes.

Prengui una píndola Chill Natural

Si tota la resta falla i necessita una mica d’alleujament de la tensió immediata, sempre es pot prendre un calmant natural, un extracte d’herbes o suplement natural amb efectes ansiolítics d’acció ràpida. Tres dels nostres favorits per a la relaxació ràpida sense sedació són:

 • L-teanina (200 mg)
 • Kava kava extracte d’arrel (estandarditzat a 30% kavalactones; 250 mg)
 • GABA (250 mg)

Mitjançant la identificació dels factors d’estrès que estan de vacances, disparadors personals específiques per a vostè, i mitjançant l’ús d’algunes estratègies pràctiques i tècniques curatives naturals, fins i tot es pot trobar la pau i l’alegria en aquesta temporada de vacances de l’any.