Slik unngår mot kulde og influensa naturlig

Influensasesongen er godt i gang, og det er mange spørsmål om hvordan å unngå influensa og holde godt i vinter. Dette er et viktig spørsmål, som å bli syk kan stress immunforsvaret, øker risikoen for en blusse opp i en autoimmun tilstand, thyroid dysfunksjon eller annen kronisk sykdom. Får en forkjølelse eller influensa kan også ofte føre til å ta antibiotika som vanligvis er unødvendig (siden kulde og influensa er begge forårsaket av virus) og kan skade tarmen. Sikre et sterkt fundament for helse og følge enkle beste praksis vil gå langt i å redusere risikoen for å få influensa. Her er ti tips for å holde seg frisk denne influensasesongen.

Vask hendene ofte og grundig

Dette er nummer én måte å forebygge influensa og andre luftveisinfeksjoner. Du må skrubbe hendene grundig med såpe og vann i minst 20 sekunder for å drepe virus. Tjue sekunder handler om hvor lang tid det tar å synge ABC en gang gjennom. Ikke ta på øyne, nese eller munn uten først å vaske hendene.

Heal Your Gut

Tarmen er inngangsporten til helse, er 80% av immunforsvaret ligger i tarmen. Sørg for at tarmen er i tipp-topp form, og ta en høy kvalitet, multi-probiotikum med minst 25 milliarder enheter. Dette vil holde dine nivåer av gode tarmbakterier opp for å hjelpe bekjempe infeksjoner.

Reduser alkohol og sukker forbruk

Selv moderat alkoholforbruk undertrykker sentralnervesystemet, og dermed immunforsvaret. Forbruker for mye sukker kan undertrykke immunsystemet, og gjøre det vanskeligere for kroppen å bekjempe infeksjoner som influensa. Det etterlater også åpne for gut infeksjoner som Candida og SIBO, som undertrykker immunsystemet og forårsaker lekk tarm.

Med overflod av ferie behandler ut denne tiden av året, kan sukker cravings være en ekte bjørn. Det er derfor jeg elsker min Blood Sugar Support supplement. Det er en blanding av urter og vitaminer som hjelper støtte sunt glukosemetabolismen å gjøre vinne sukker krav enklere.

Redusere stress

Stress er kjent for å undertrykke immunsystemet. Vurdere meditasjon, yoga eller akupunktur.

Få 7-9 timers søvn hver natt

Kroppen er avhengig av søvn for å komme seg fra daglig eksponering for giftstoffer. Kronisk søvnmangel kan redusere immunforsvar.

Ta en Immune Booster

Gi immunsystemet et ekstra løft med et tilskudd som inneholder immunglobuliner og proteiner, slik som immun boost pulver. Dette tillegget er en renset form av råmelk, som er den første melken etter fødsel utformet for å styrke immunforsvaret. De immunglobuliner i råmelk vil øke IgA antistoffer som er kroppens første forsvarslinje. Disse IgA-antistoffer produseres av immunceller i tarmen og kan deaktivere og til og med eliminere skadelige patogener og toksiner, for eksempel de som kommer med sesong sykdom og bakterielle ubalanser. Dette betyr at immun boost vil styrke, ikke høyne ditt immunsystem, som er nøkkelen for alle med autoimmunitet.

Jeg anbefaler dette tillegget til alle som ønsker å ta forebyggende tiltak med sin helse og unngå sesong sykdommer. Det er hentet fra meieri, imidlertid, er det fritt for kasein (proteinet i meieri at de fleste mennesker er følsomme for), og inneholder en slik minimal meieri at det ikke vil føre til en reaksjon for den vanlige mann.

Supplere med glutation, gurkemeie, og vitamin C

Antioksidanter er svært viktig for immunforsvaret. Glutation er den viktigste antioksidanten i kroppen din, med ansvar for å styrke immunforsvaret og hjelper leveren din med avgiftning. Curcumin er det orange pigment i gurkemeie og en kraftig antioksidant som forbedrer felles helse og kardiovaskulære funksjon. Vitamin C gir potente antioksidanter beskyttelse og støtte for optimal immunfunksjon

Optimalisere vitamin D

Vitamin D er en kraftig immunsystem-modulator, noe som betyr at det er nøkkelen til bekjempelse av infeksjoner og regulering av autoimmunitet. Optimale nivåer varierer fra 50 til 70 ng / ml, så jeg anbefaler å ta 5000 IE en høy kvalitet vitamin D tilskudd per dag og arbeider med en lege for å regelmessig overvåke nivåene. Du vil også ønsker å være sikker på at vitamin D tilskudd er koblet sammen med vitamin K for å sikre at det er trygt absorbert og fører ikke til blod forkalkninger.

Vurdere en sink supplement

Sink er en annen kraftig antioksidant som spiller en avgjørende rolle i immun helse. Innenfor immunsystemet, er sink er nødvendig for genregulering og funksjon av neutrofiler, naturlige dreperceller og lymfocytter, som alle typer hvite blodlegemer.

Få nok øvelser

Trening kan øke immunsystem ved å øke blodsirkulasjonen og lindre stress. Økt sirkulasjon gjør antistoffer til å reise gjennom blodet raskere, noe som gjør det lettere for immunsystem til å bekjempe sykdom. Trening kan også forbedre immunforsvaret ved lindrende stress og bremse utgivelsen av stresshormoner i kroppen.