Slik optimalisere Kolesterol Uten Statiner

Selv om det er bevis på at knytter statinene til en rekke helsemessige problemer, inkludert muskelsmerter, diabetes og til og med kreft, én av fire amerikanere over 45 år fortsatt bruker dem som en konvensjonell terapi mot høyt kolesterolnivå.

Hvorfor statin narkotika kan være dårlig for deg

Til å begynne med, statiner tømme kroppen av Q10, som fører til ødeleggende resultater. Folk som tar statin narkotika uten tilstrekkelig CoQ10 supplement er på en alvorlig helserisiko. Dette, dessverre, er hva de fleste mennesker på statiner gjør. Q10 er en kofaktor (ko-enzym) som er avgjørende for etableringen av ATP-molekyler som er essensielle for celleenergiproduksjon. Saken er organer som hjerte har høyere energibehov, noe som betyr at det kommer an på flere CoQ10 å fungere skikkelig. Ettersom dette ko-enzym blir utskilt i leveren, det tar også del i å holde blodglukose under kontroll.

Teoretisk sett, statiner ikke er nødvendig for å redusere kolesterolnivået i blodet og utsette helsen til alvorlig risiko. 75% av kolesterolet er faktisk produsert av leveren påvirkes av insulin nivåer. Dette betyr at ved å optimalisere insulin nivå, vil du automatisk optimalisere kolesterolet. Med andre ord, kan enkle kosttilskudd og endringer i livsstil gjøre en verden av forskjell for trygt å regulere kolesterolet.

9 måter å senke kolesterolnivået naturlig

  1. Få nok vitamin D. Dette vitaminet har vist seg å være svært gunstig for å normalisere kolesterolnivået og forebygge hjertesykdom.
  2. Kutt ned eller, ideelt sett, kuttet ut, korn og sukker fra kostholdet ditt. I stedet inkludere flere friske grønne blader og grønnsaker.
  3. Få nok høykvalitets fiskeolje.
  4. Befeste din diett med mer hjerte-sunn mat som olivenolje, kokos og kokosolje, økologiske egg, avokado, rå nøtter og frø, og organiske gress-matet kjøtt.
  5. Gjøre regelmessig daglig mosjon. Selv en 20-minutters power-walk vil gjøre en forskjell.
  6. Redusere eksponering for stress. Eller bruk avstressende teknikker som meditasjon eller yoga.
  7. Kutt ned dreven røyke eller drikke alkohol.
  8. Få nok søvnkvalitet.
  9. Ta rød gjæret ris som anvist (Thorne Choleast 2-4 caps daglig).

Disse teknikkene gi en helhetlig tilnærming til å redusere høyt kolesterol med langtidsvirkninger i motsetning statin narkotika, som senker kolesterolet på bekostning av din helse.