Sådan Naturligvis Treat Bistik med hjem retsmidler

Har du altid en tendens til at fingre væk en bi, når det ser ud til at svæve omkring dig? Hvis svaret er ja, kan du ganske enkelt blive øge dine chancer for at blive stukket af det. Honningbier er mere tilbøjelige til at stikke, når de føler sig truet. Flagrende armene på bi kan sende aggressive signaler til det, hvilket fik det til at svie.

I de fleste situationer kan holde stadig tilskynde honningbien at slynge sig og flyve væk. Lejlighedsvis en bistik kan forårsage alvorlige komplikationer, især hvis nogen er allergisk over for det svier giften. Men for det meste bistik blot resultere i nogle ubehag. Home retsmidler kan være virkelige liv-opsparere i tider som disse.

Sådan fjernes Bee Stinger Indlejret i din hud?

I et eksempel på et bistik, først og fremmest kontrollere brodden webstedet. I tilfælde af at bi stinger sidder fast i huden, så prøv og slippe af med det ved at rense huden med gaze. Du kan også prøve at skrabe det forsigtigt ved hjælp af en fingernegl eller et sæt af pincet. Afstå fra at klemme stinger ud med hånden eller klemme det, som det kan injicere giften dybere ind i huden.

Det tager ofte kun få sekunder til den skadelige gift ind i kroppen. Udtagning af stinger sammen med sin giftsækken indlejret i huden kan forebygge yderligere irritation. Dernæst rense stedet med vand og antiseptisk sæbe. Pat tør og anvende nogle Calamine lotion eller is området for at mindske hævelse og kløe.

Hvordan man behandler Bistik naturligt?

Home retsmidler kan hjælpe med at lette symptomerne på en bistik. Du kan prøve følgende behandlinger:

1. Honning

De antiseptiske egenskaber af honning kan støtte i healing såret og mindske betændelse og kløe.

Anvendelse retning:

Gnid en lille mængde af honning på bistik stedet for det at øve sig effektivt i infektionen. Skjule med en forbinding løst bundet og lad det sidde i en time eller deromkring.

2. æble cider eddike

Æble cider eddike kan være en af ​​de potente naturlige retsmidler mod bistik kløe, da det har anti-kløe kvaliteter.

Anvendelse retning:

Anvend fortyndet æble cider eddike på er du blevet stukket at afværge de negative virkninger af en bistik. Du kan også nyde en ren klud eller bandage i eddike og placere den på indstiksstedet.

3. Bagepulver

Bagepulver kan være en anden god mulighed for at kurere bi sår naturligt som det har desinficerende evner.

Anvendelse retning:

Lav en pasta ved at blande lidt vand i bagepulver. Smør et tæt lag af pastaen på bi bid sted at neutralisere fjendtlige symptomer på en bistik. Lad det sidde i ca 15 minutter. Genanvende efter behov.

4. æteriske olier

De giver terapeutiske og medicinske egenskaber og kan være en udmærket naturligt middel mod bee tingles. Æteriske olier, der kan anvendes til behandling af bistik kan omfatte:

Anvendelse retning:

Den lavendel æterisk olie kan anvendes ufortyndet. Anvendelse det pænt kan hjælpe med at fjerne den brændende og stikkende fornemmelse næsten med det samme. Fortyndet tea tree olie ved at blande det med carrier olier som olivenolie eller kokosolie før duppe nogle få dråber på brod stedet. Du kan sætte på troldhassel direkte på urolige område at få nødhjælp fra kløe og betændelse.

5. Tandpasta

Alkalisk hvid tandpasta menes at hjælpe ophæve den sure bi snurre dermed mindske hævelse og smerte. Brug ikke farvet gel eller whitening tandpasta.

Anvendelse retning:

Blob lidt af tandpasta på det pågældende område for at lindre smerten.

6. Papaya

Den indeholder et enzym kaldet papain, som formodes at støtte nedbrydningen af ​​proteinet, der producerer kløe og smerte.

Anvendelse retning:

Bare smøre en luns af frugt på brodden sted og lad det sidde i ca 30 minutter eller deromkring.

7. Aloe Vera

Det har anti-inflammatoriske og smertestillende evner, som kan fremskynde helingsprocessen og dulme de irriterende manifestationer af en brod.

Anvendelse retning:

Split åbne et blad af en aloe vera plante og udtrække gelen. Spred gel på brodden område og lad det tørre.

8. Is

Is kan dulme smerten og mindske hævelse dermed bringe øjeblikkelig pusterum. En is komprimere kan være meget praktisk at anvende i forekomsten af ​​en bistik på øjne, læber eller hænder.

Anvendelse retning:

Droppe nogle isterninger i en tynd, ren klud og binde det til at gøre en komprimere. Hold kold pack på generet sted for omkring 10 til 15 minutter. Genanvende regelmæssigt indtil hævelse og smerte reducere. Du kan også bruge en pose frosne grøntsager eller en kold vand flaske.

Ofte stillede spørgsmål

Nogle af de ofte stillede spørgsmål er:

1. Hvilke symptomer vil jeg opleve, når en bi svier mig?

Forskellige mennesker kan opleve varierende symptomer, der spænder fra korte smerte og lidelse for alvorlige allergiske reaktioner. Almindelige mindre tegn omfatter en skarp brændende smerte, røde bump med en lille hvid plet i midten, kløe og betændelse ved brodden stedet. Mindre symptomer forsvinder normalt inden for få dage. Moderate symptomer kan tage omkring en uge til at løse.

2. Hvornår skal se en læge?

De fleste bistik få helbredt uden behandling. Men hvis du får stukket flere gange, kan det resultere i komplikationer eller endda vise sig livstruende. Desuden kan bistik udløse en alvorlig reaktion i mennesker, der er allergiske. Hvis hævelse spreder sig til andre kropsdele som tungen, svælg, kan det indikere en alvorlig bistik allergisk reaktion.

Andre tegn kan bestå af en forøget puls, nældefeber, kvalme, opkastning, bleg hud, svimmelhed, diarré, åndedrætsbesvær eller et anafylaktisk shock. I sådanne tilfælde henvises til en læge med det samme. Også, hvis du får en bistik hævelse på øjenlåget, straks se en læge på grund af følsomheden af ​​placeringen.

3. Hvad sker der, hvis du ikke får en Bee Stinger Out?

Når en bistik, dens stinger ofte skyder ind i huden. Brodden har en sæk toksisk gift, som kan have negativ indflydelse på kroppen. Jo længere stinger stående, er mere gift ind i kroppen forårsager smerte og hævelse. Hvis du ikke får den bi stinger ud, kan den dødbringende gift få frigivet i kroppen, som kan føre til allergiske reaktioner eller endda forårsage dødsfald.

4. Er det normalt for en bistik at kradse en uge senere?

Det er bedst at søge lægehjælp, hvis et bistik fortsætter med at kradse en uge senere for at afværge eventuelle sandsynlige bekymringer.

Den nederste linje er, bistik er ikke sjovt og er smertefulde. Hjem baserede løsninger kan lindre mild ubehag. Men alvorlige reaktioner kan berettige øjeblikkelig lægehjælp. Derfor er det vigtigt, at du kan genkende tegn på en alvorlig allergisk reaktion.