Sådan naturligt kørsel væk rotter og mus fra hjemmet

Hvis du snuble på rotter og mus i dit hjem, du ved, du vil være i panik tilstand. Hvis du ser dem, så er det et problem, og hvis du ikke gør, så er det et større problem – du ved aldrig, hvor de kunne skjule i dit hus. Rotter og mus angreb kan gøre dit liv elendigt. Endvidere disse skabninger bærer også en risiko for smitsomme sygdomme. Du ønsker ikke at, ikke? Så det er bedst at prøve noget snart at slippe af med disse skadedyr. Der er mange måder at slippe af med disse skadedyr fra dit hjem, men der er nogle hjem retsmidler også, at du kan prøve – enkelt og effektivt.

Hjem retsmidler til at slippe af rotter og mus

Tilstedeværelsen af ​​rotter og mus kan forstås af forskellige tegn. De efterlader ofte flere ekskrementer i huset. De har endda tygge væk på dine kasser og tøj, eller nogen edibles hvis de efterlades åbne. Derfor er det afgørende at identificere disse skadedyr og drive dem ud. Læs videre for at følge disse få retsmidler, der vil lære dig, hvordan man kan slippe af mus naturligt.

1. pebermynte olie

Rotter kan ikke lide lugten af ​​pebermynte olie. Vi finder lugten af ​​pebermynte forfriskende men rotter ikke – så brug pebermynte olie til at drive dem væk fra dit hjem. Placer pebermynte olie- dyppet vatkugler foran flere små åbninger i dit hjem for at holde rotter i skak.

2. gips og kakaopulver

Gips og kakaopulver virker også til at dræbe rotter og mus. Bland 1 spiseskefuld af kakaopulver med gips og drys det omkring standard trail for rotter og mus. Som kakaopulver tiltrækker disse skadedyr, har de tendens til at spise denne blanding, og snart de føler dehydreret og kvalt. For at redde sig selv, skynder de ud af boliger og dø.

3. Løg

Placering af løg omkring små huller og åbninger og samtidig sikrer, at disse pærer er udskiftet hver anden dag, kan holder rotter væk fra dit hjem. Den skarpe lugt af løg vil snart køre dem væk.

4. hvidløg

Som rotter ikke kan lide stærk lugt, skal du gøre fuldstændig brug af denne egenskab af rotter til at køre dem væk. Blanding hakket hvidløg med vand og vandkanden det omkring dit hjem eller endda sprede hvidløgsfed i vejen for deres regelmæssige spor kan køre dem væk.

5. Potato Pulver

Brug af Instant kartoffel pulver også virker til at køre rotter og mus væk. Som du drys dette pulver derhjemme, rotter og mus derefter gå rundt, efter sporet og fodring på denne lækker godbid. Når pulveret træder deres krop, disse kartoffelflager derefter svulme op i tarmen og dræbe dem til sidst.

6. Kryddernelliker

Wrap nelliker i musselin klude og anbring nær rotte huller. Lugten af ​​nelliker vil være nok til at slippe af med dem fra dit hjem uden større besvær.

7. Ammoniak Spray

Forberede en nem at bruge ammoniak spray. Spray ammoniak på små vatkugler og placere dem i nærheden rotte huller, indkørsler og andet hjørne af dit hus. Lugten af ​​ammoniak vil gøre dem til at føle sig kvalt, og de vil snart løbe væk fra dit hjem for at redde deres liv.

8. Hot Pepper Flakes

Hot peber flager ikke kun gøre mennesker nyser, men også holde rotter og mus væk. Drys chili langs døråbninger og andre hjørner af dit hus for at slippe af med skadedyr.

9. Bay Leaves

Duften af ​​laurbærblade tiltrække rotter og de har tendens til at tænke det som deres mad. Men når du prøver at fodre på det, de kvæle sig selv, og i sidste ende dø. Så placere nogle laurbærblade omkring hjørnerne af dit hus og dræbe disse irriterende skadedyr.

10. Spaltebed Kontrol

Rotter er relativt større i størrelse, mens mus kan passe ind sprækker så små som en tomme bred. Derfor er det afgørende at finde disse små åbninger og forsegle dem alle. Efterlad ingen afkroge tætnet. Konstatere, at alle sprækker er blokeret er en god måde at forhindre invasion.

11. Rattraps

En ældgammel metode til at komme af med rotter er at placere rattraps i huset. Opsætning af en sti for dem at holde agnen og føre disse skadedyr lige uden for hjemmet. Rotte fælder og musen fælder er ganske effektive måder at få absolut slippe af med disse skadedyr.

12. Ryd Clutter

Skadedyr, insekter og bakterier er tilbøjelige til at blive produceret og er tiltrukket til områder med snavs og støv. I lagerområder eller områder med en masse af bagage / kasser sammenkrøbet sammen, mus og rotter er bundet til snige i og formere støt. Derfor rydde rod. Hold dit hus pænt, rent og ryddeligt, efterlader ikke plads til nogen form for angreb.

Ofte stillede spørgsmål

Ofte avl i forurenede områder, rotter og mus typisk transmittere salmonella og E. coli, hvilket er grunden til, du skal handling snart at dræbe dem eller drive dem væk fra dit hjem. Mange mennesker har forskellige spørgsmål om skadedyr. Så har vi forsøgt at besvare nogle få.

1. Er rotter og mus bange for hunde?

Ja selvfølgelig. Rotter og mus er bange for hunde og katte. En hund kunne holde rotte-problemet i skak. Hunde er hård, og kan generelt skræmme mus væk. Men nogle hunderacer, for eksempel de hound hunderacer er jæger hunde og er kendt for at fodre på små dyr som rotter og mus. Dog kan disse skadedyr være giftige og kan ikke anbefales at synke eller at lade dit kæledyr-hund til fest på dem.

2. Er Rotter Come Out i Lys eller Undgår Light?

Rotter er meget glad for mørke hjørner, sprækker, og lagerområder, der ikke indbyder lys. Disse krinkelkroge i dit hjem, fungerer som komfortable hjem for disse skadedyr og give plads til en tung grobund. Derfor anbefales det, at du jævnligt støv, ren og tage ud skrald fra dig hjem til ikke lade disse skadedyr skjule væk og yngle.

Med disse hjem retsmidler kan du udføre skadedyrsbekæmpelse i dit hus på egen hånd. Prøv disse tricks og se disse skadedyr løbe væk fra dit hjem.