Sådan forhindres fra forkølelse og influenza naturligt

Flu sæson er godt i gang, og der er masser af spørgsmål om, hvordan man undgår influenza og bo godt denne vinter. Dette er et vigtigt spørgsmål, som at blive syg kan stresse dit immunforsvar, hvilket øger din risiko for en opblussen i en autoimmun tilstand, thyroid dysfunktion, eller en anden kronisk sygdom. At få en forkølelse eller influenza kan også ofte føre til at tage antibiotika som typisk unødvendig (siden den kolde og influenza er begge forårsaget af virus) og kan skade din tarm. Sikring af et stærkt fundament for sundhed og følge simple bedste praksis vil gå langt i faldende din risiko for at få influenza. Her er ti tips til Sund og rask denne influenza sæson.

Vask dine hænder ofte og grundigt

Dette er nummer et måde at forhindre influenza og andre luftvejsinfektioner. Du skal vaske dine hænder grundigt med sæbe og vand i mindst 20 sekunder for at dræbe virus. Tyve sekunder handler om, hvor lang tid det tager at synge ABC én gang igennem. Rør ikke dine øjne, næse eller mund uden først at vaske dine hænder.

Heal Your Gut

Din tarm er din gateway til sundhed, er 80% af dit immunforsvar ligger i din tarm. Sørg for, at din tarm er i tip-top form, og tage en høj kvalitet, multi-stammen probiotiske med mindst 25 milliarder enheder. Dette vil holde din niveauer af gode tarmbakterier op for at hjælpe bekæmpe infektioner.

Reducer Alkohol og sukker Forbrug

Selv moderat alkoholforbrug undertrykker centralnervesystemet, og derfor dit immunsystem. Indtager for meget sukker kan undertrykke immunsystemet og gøre det sværere for kroppen at bekæmpe infektioner som influenza. Det efterlader også du åbner til gut infektioner såsom Candida og SIBO, som undertrykker dit immunforsvar og forårsage utæt tarm.

Med den overflod af ferie behandler ud denne tid af året, kan sukker cravings være en reel bjørn. Det er derfor, jeg elsker min Blood Sugar Support supplement. Det er en blanding af urter og vitaminer, der hjælper støtte sunde glukosemetabolismen at gøre overvinde sukker cravings lettere.

Reducer din stress

Stress er kendt for at undertrykke vores immunforsvar. Overvej meditation, yoga, eller akupunktur.

Få 7-9 timers søvn hver nat

Din krop er afhængig af søvn for at komme sig fra den daglige eksponering for toksiner. Kronisk søvnmangel kan reducere immunforsvaret betydeligt.

Tag en Immun Booster

Giv dit immunforsvar et ekstra skub med et tillæg, der indeholder immunoglobuliner og protein, såsom immun boost pulver. Dette supplement er en renset form af råmælk, som er den første mælk efter fødslen designet til at styrke immunsystemet. De immunglobuliner i colostrum vil øge din IgA antistoffer, som er din krop første linje i forsvaret. Disse IgA-antistoffer produceres af immunceller i din tarm og kan deaktivere og helt fjerne skadelige patogener og toksiner, såsom dem, der kommer med årstidens sygdom og bakterielle ubalancer. Det betyder immun boost vil styrke, ikke øge dit immunforsvar, som er nøglen til alle med autoimmunitet.

Jeg anbefaler dette supplement til nogen søger for at træffe forebyggende foranstaltninger med deres helbred og undgå sæsonmæssige sygdomme. Det kommer fra mejeri, dog er det gratis kasein (proteinet i mejeriet, at de fleste mennesker er følsomme over for), og indeholder en sådan minimal mejeri at det ikke vil forårsage en reaktion for den gennemsnitlige person.

Supplere med Glutathione, gurkemeje, og C-vitamin

Antioxidanter er meget vigtigt for din immunforsvar. Glutathion er den vigtigste antioxidant i kroppen, der er ansvarlig for at øge dit immunforsvar og hjælpe din lever med afgiftning. Curcumin er det orange pigment i gurkemeje og en potent antioxidant, der forbedrer fælles sundhed og kardiovaskulær funktion. Vitamin C giver kraftig beskyttelse antioxidant og understøtter optimal immunfunktion

Optimer Vitamin D

D-vitamin er et stærkt immunsystem modulator, hvilket betyder at det er nøglen til at bekæmpe infektioner og regulering autoimmunitet. Optimale niveauer spænder fra 50 til 70 ng / ml, så jeg anbefale at tage 5.000 IE en høj kvalitet D-vitamin tillæg per dag og arbejde med en læge til regelmæssigt at overvåge dine niveauer. Du vil også ønsker at være sikker på, at dit D-vitamintilskud er parret med K-vitamin for at sikre, at det sikkert absorberes og ikke fører til arterie forkalkninger.

Overvej en Zink Supplement

Zink er en anden stærk antioxidant, der spiller en afgørende rolle i immun sundhed. Inden immunsystemet, er der behov zink for genregulering og drift af neutrofiler, naturlige dræberceller, og lymfocytter, som alle typer af hvide blodlegemer.

Få masser af øvelser

Motion kan styrke dit immunforsvar ved at øge din omsætning og lindre stress. Øget cirkulation tillader antistoffer til at rejse i hele din blodbanen hurtigere, hvilket gør det lettere for dit immunforsvar til at bekæmpe off en sygdom. Motion kan også forbedre dit immunforsvar ved at lindre stress og langsommere frigivelse af stresshormoner i kroppen.