Sådan fjerner kropsbehåring med enkle og effektive måder

Det være sig en mand eller kvinde, krop hår er naturligt også uønsket af mange. Siden barberede arme og ben er en trend i disse dage, de fleste kvinder og nogle mænd finder det et irritationsmoment. Der er flere metoder til at fjerne hår på kroppen, der omfatter naturmedicin, kemiske behandlinger og fysiske behandlinger. Nogle arbejder i et par dage eller uger, mens andre giver varige resultater. Fortsæt læsning for alt du behøver at vide om, hvordan man fjerner uønsket hår på kroppen.

Nemme måder at fjerne Kropsbehåring Naturligt hjemme

Hvis du er på udkig efter metoder til, hvordan man taber kropsbehåring naturligt uden brug af kunstige ingredienser, disse fungerer godt:

1. Rå Papaya

Papaya er fyldt med næringsstoffer, der er fremragende i at bevare sundheden for huden, og som en bonus, de indeholder papain, som er et enzym, der kan nedbryde hårsækkene og hjælpe med hårfjerning. Whats forbløffende om brug af papaya er, at det også er nærende for huden, hvilket gør den velegnet til folk med sart hud. Derfor, som en hårfjerning og nærende middel, papaya er en af ​​de bedste naturlige muligheder derude.

For at gøre hårfjerning pakken, skal du bruge en rå papaya og en rå gurkemeje rod. Ved hjælp af en kniv, skræl huden og skæres små terninger i papaya kødet. Så ved hjælp af en gaffel, mos terninger i en saftige frugtkød i en skål. Afhente en lille gurkemeje rod og rist det med et fint rivejern eller blande det til et pulver. Alternativt kan du også bruge økologisk gurkemeje pulver fås i butikkerne.

Tilføj en lille mængde af gurkemeje til papaya papirmasse og bland godt. Påfør pastaen og forsigtigt massere det over huden. Lad det forblive i 20 minutter og skyl af med varmt vand. Gentag afhjælpe to gange om ugen, indtil håret begynder at tynde. Du kan derefter voks eller barbering for at fjerne hår, der er tilbage.

2. Gurkemeje

Gurkemeje er et naturligt middel, der har været brugt i hundredvis af år af kvinder til at fjerne hår i ansigtet. Gurkemeje har flere sundhedsmæssige fordele på grund af dens antimikrobielle og svampedræbende egenskaber. det er også rig på en kraftfuld antioxidant curcumin, som hjælper med at reducere inflammation og kæmper bakterier, og dermed gøre det til en effektiv hårfjerning agent.

For at forberede denne pakke, skal du økologisk gurkemeje pulver, gram mel og sesamolie. Gurkemeje pulver kan fremstilles ved at blande rå, tør gurkemeje i en blender, indtil det bliver et fint pulver. Alternativt kan du købe det fra organiske middel forretninger. For at gøre hårfjerning pasta, bland lige store mængder af mel gram gurkemeje pulver og i en skål.

Tilføj sesamolie, indtil det danner en tyk pasta. Påfør pastaen over områder af kroppen med uønsket hår og lad det forblive i 30 minutter. Skylles med varmt vand og fjerne pastaen med en blid skrubning bevægelse. Du vil bemærke, at håret kommer ud sammen med pastaen. Gentag en gang om ugen for de bedste resultater.

3. Æg, majsstivelse og sukker

Ideen bag ved hjælp af dette middel har at gøre med de egenskaber rå æg. De tørre op til en klæbrig, voksagtig substans, der fælder hår og fungerer som en helt naturlig maske. Tilføjelse majsstivelse og sukker fremskynder tørringsprocessen og gør det lettere at rive masken ud. Da æggene er naturlige og nærende på samme tid, kan dette middel anvendes sikkert til hele kroppen hårfjerning af både mænd og kvinder.

For at forberede masken, knæk åbne et æg i en skål og tilsæt en spiseskefuld sukker og en halv spiseskefuld af majsstivelse. Rør og bland godt, indtil det er en ensartet, og jævn pasta. Påfør pastaen over huden og håret og lad det tørre i omkring 25 minutter. Peel off masken fjerner hår i processen. Gentag det en gang om ugen for de bedste resultater.

4. Havregryn og Banana

Scrubs er en fantastisk måde at fjerne kropsbehåring og har været brugt i århundreder til at opnå hurtige og effektive resultater. Oatmeals kornet konsistens gør den til en fremragende eksfolierende agent, der ikke kun fjerner hår, men også døde hudceller. Som kommercielle scrubs kan have en udtørrende virkning for mennesker med følsom hud, en pasta lavet af havregryn og mosede banan er en fremragende løsning. Havregryn eksfolierer huden, mens bananen holder det fugtet og næret.

For at gøre pastaen, skal du blande en moden banan med to spiseskefulde havregryn. Påfør denne pasta over områder med uønsket hår og massage blidt i 15 minutter. Vaskes med koldt vand og lade den tørre naturligt. Denne pasta er god til at fjerne hår på følsomme områder såsom ansigt, som det er blid, fugtgivende og rig på antioxidanter.

5. Sukker, Honning og citron

Denne løsning fungerer ligner en paraffin voksning procedure for at fjerne hår ved at gøre brug af sukker klæbrig natur. En blanding af sukker og honning er et naturligt alternativ til paraffin og samtidig nærer huden sammen med at fjerne hår. Citron hjælper med blegning og reducerer hår genvækst i det lange løb.

For at forberede afhjælpe, bland lige dele sukker, honning og citronsaft i en metal skål, der kan opvarmes. Opvarm blandingen over en varmekilde, indtil sukkeret bliver en tyk sirup. Tilføj små mængder vand til at styre sirup tykkelse, der passer til dine behov. Hvis det bliver for tynd, kan du tilføje majsstivelse.

Anvende et tyndt lag af majsstivelse over huden Du er ved at voks for at forhindre blandingen i at klæbe til huden. Under anvendelse af et træ eller plastic spatel, anvender den smeltede blanding over håret i retning af dens vækst. Mens blandingen stadig er varm og klæbrig, placere en voksbehandling klud strimmel over det og lad den køle og hærde. Rip off blandingen til at fjerne hår som almindelig voksning.

Andre måder at slippe af Kropsbehåring

Her er andre populære metoder til at fjerne kropsbehåring:

1. Laser

Laser behandlinger er hurtigt ved at blive populær som en procedure for at fjerne hår fra kroppen permanent. Mænd, der har lysere-tonet hud og mørkt hår især gå efter det. Laser fungerer ved at levere højt koncentreret lys til mørkt pigmenteret del af hårsækken. Skaderne ved det stopper håret i at vokse tilbage.

Det virker på hårsækkene, der er i den aktive vækstfase, hvilket betyder, at kun omkring 10 til 30 procent af håret kan behandles i en session. Der er behov for flere sessioner til behandling for at give varige resultater og i de fleste mennesker, det handler om fire til syv sessioner. Du kan bruge laser hårfjerning til hagen, overlæben, underarms, bakkenbarter, arme, ben og også bikini område. For at få det bedste ud af det, du bør ikke voks eller Pluk dit hår i mindst fire uger før proceduren og undgå at blive solbrændt i solen.

2. Elektrolyse

Elektrolyse kan anvendes som en effektiv behandling til at fjerne hår fra steder, hvor voksning og barbering ikke er egnede, såsom brystvorter, hage, bakkenbarter og øjenbryn. Den procedure bruger en ultratynd nål, der er indsat i hver hårsæk at levere en elektrisk strøm.

Den nuværende ødelægger vækstcenter i hårsækken så håret derefter kan fjernes manuelt. Denne procedure anvendes til at fjerne kropsbehåring permanent og virker på alle hudtoner og hårfarve. Elektrolyse er også den eneste procedure, der er anerkendt af FDA som en permanent hårfjerning metode. Det er ikke så populær som laserbehandling men på grund af den proces, at være langsom og smertefuld.

3. Threading

Threading er en populær metode, der anvendes af kvinder til at fjerne hår i ansigtet. Proceduren er udført af en uddannet læge, der bruger en snoet stykke af tråd og kører det over huden for at fange hår i tråden og træk den ud fra rødderne. Det er en effektiv og hygiejnisk måde at fjerne hår fra ansigtet uden brug af kemikalier eller potentielt skadelige behandlinger. I modsætning til voksning, gevindskæring kræver meget minimal kontakt med huden; derfor, det er en ren procedure for dem, der ønsker at undgå kemikalier. Det kan imidlertid forårsage kortvarig rødme af huden og acne udbrud for dem med følsomme eller akne hud.

4. Voks og sukkerbestrøningen

Voks er den mest populære af de metoder til hårfjerning. Det indebærer påføring af et lag af opvarmet voks over håret og en blød klud på toppen. Kluden er flået væk, når voks tørrer op, og dermed trække i håret ud fra rødderne. Sukkerbestrøningen virker på samme måde. I denne procedure, er en cool sukkerbestrøningen gel påføres over håret for at trække dem ud.

det sker ofte i løbet af arme, ben, armhuler og bikini-området, og virkningerne sidste i to til fire uger. Som du får dit hår vokset, over tid, håret pære udsættes for skade ved gentagne gange at blive trukket ud ved roden. Dette gør det vokse tyndere over tid og mindre tæt. Da voksbehandling indebærer anvendelse af opvarmede voks, kan det forårsage kortvarig rødme eller udslæt til personer med følsom hud. Sugaring, på den anden side, er blidere, og theres ingen risiko for forbrændinger. Begge metoder kan gøre ondt, dog.

5. Hår-fjernelse Cream

Håret-fjernelse fløde metode svarer til barbering, men i modsætning til barbering hvor en barbermaskine skærer hår tråde, de creme virker ved at opløse håret kemisk som derefter tørres af. Dette er den nemmeste måde at fjerne hår og ideel for dem, der er tilbøjelige til at skære sig selv, mens du bruger en barbermaskine. Det kan gøres derhjemme, men bruger mere tid end barbering.

Det første skridt er at kontrollere, om du har en allergi til det som nogle mennesker oplever kløe, prikken eller en brændende fornemmelse efterfulgt af udslæt og andre allergiske symptomer. Påfør en lille mængde creme til bagsiden af ​​din hånd og vente i fem minutter. Hvis du ikke viser nogen allergiske reaktioner, fortsætte med at fjerne nogle hår på dit underben.

Påfør cremen og lad det sidde i 5 til 10 minutter og skrabe med plastik skraber, der kommer med den. Du gør dette, før et brusebad og observere området natten over for at sikre, at ingen irritation vises. Undgå at bruge cremen omkring ansigtet, bryst og kønsorganer, selvom du ikke er allergisk over for det.

6. dermaplaning

Dermaplaning er en simpel proces, hvor døde hudceller og hår er barberet væk forsigtigt med brug af en skalpel af en praktiserende læge. Det gøres normalt på ansigt og er sikker og smertefri. Der er en tro dog, at det ville gøre håret vokse tilbage tykkere. Håret, der gror ud igen kan føle grove efter barbering på grund af at det bliver skåret i en stejl vinkel. Resultaterne kan vare en dag til en uge.

Hårfjerning kan gøres enten i hjemmet eller af en professionel. Eksperimenter med hver før afregning på en, der er mest egnet til dig.