Sådan berolige dit sind fra stress og angst

Som vores liv få travle og mere produktive, vores krop og sind begynder at opleve stress. Stress overflader i form af sygdomme, sygdom, usund kost, og meget mere. Faktisk ved vi alle, at stress er dårligt for os, men de fleste af os ikke gøre noget ved det. Men i dag, godt lede dig gennem en række tips og tricks til at berolige dit sind fra angst.

10 måder at gøre dit sind rolig og fredelig

Her er 10 måder, du kan træne dig selv til at berolige dit sind fra stress og angst. Uanset om du har et panikanfald eller har brug for en simpel pick-me-up rutine for de travle timer på dagen, vil disse hjælpe.

1. Gør ingenting

Gør intet er dybest set at meditere. Start små ved at blokere op bare 5 minutter om dagen til at meditere eller blot at gøre noget. det er det værd. Hvis du ikke ved, hvordan man gør noget, heres en øvelse – gå ud til et afsides sted og se, hvordan folk færdes uden at tale med dem. Der er også mindfulness apps derude i Google Play Store, der giver guidet meditation sessioner. Tjek dem ud, hvis du ønsker ekstra hjælp.

2. Praksis Gratitude

Shifting dine energier i en positiv retning starter med taknemmelighed. Lav en liste over fem gode ting, der skete for dig i slutningen af ​​hver dag eller før de går i seng. Tænk over det og nyde den følelse, du oplever. Smile foran spejlet efter at vågne op og gå i seng også. Det handler om at smile styrker, hvordan du føler om dig selv og dagene.

3. Lav Positivitet en vane

Ligesom negativ adfærd sat ind med negative rutiner, kan du øve beroligende dit sind ved at oprette positive rutiner. Bloker ud tid til sjov og afslapning i din rutine at få mest muligt ud af dette. Du ønsker ikke at bare arbejde, arbejde og arbejde. Giv dig tid til at shoppe, hænge ud med venner, tegne, meditere, og gøre de ting, du kan lide. Og gøre det til en fast rutine, fordi Det er det forynger dig.

4. Udnyttelse Everyday

Udøver hver dag vil hjælpe dig med at frigive disse endorfiner eller føle-gode hormoner. De er, hvad gør du føle sig i live og give dig energi. Plus, ud over at have fordele for sindet, motion holder dig i god form også. Blot 10 minutter af høj intensitet Interval træning (HIIT) eller cardio om dagen er en god start for at høste disse fordele. Hvis du ikke har lyst til at gøre intense øvelser, kan du prøve at tilmelde dig Qi Gong og Yoga klasser. Disse har bevægelige meditationer og er meget terapeutisk på deres egne måder også.

5. Tag ikke dine tanker Personligt

Tanker er som skyer, der svæver over dit sind. Du kan tage dem personligt eller vælger ikke at. Hvis du føler dig alt for distraheret, kan du mærke de tanker, du føler med følelser. For eksempel vil nogle etiketter blive at dømme, bekymrende, eller kritisere. Label og efterlade dem på det. Dette hjælper dig med at ikke få suget ind i indholdet af de tanker og give dem mulighed for at blot at passere.

6. spise sundt

Hvad du spiser vil påvirke, hvordan du føler. Hvis du spiser junk og forarbejdede fødevarer, vil du føle syg før eller senere. Den bedste måde at starte afhjælpe, der er ved at spise frisk frugt og grøntsager. Gå efter økologiske græs-fodret kød og magert kød, og glem ikke at tage fisk til de Omega-3 fedtsyrer.

7. Tegn og Doodle

Der er forskellige mindfulness eller kunst terapi øvelser derude for beroligende sindet. En sådan øvelse er at tegne zectangles. Selv mønstre som Mandala vil hjælpe dig. Uanset hvad det er, så prøv at tegne og doodling. Og du behøver ikke at være den bedste kunstner enten. Bare trække at smelte stress væk ind i papiret. Hvem ved? Som du forbedre dine evner, kan du have noget mere at se frem til – ligesom vise din kunst til dine venner og familie.

8. Begynd Journaling

Journal dine tanker og følelser på papir. Selvom du har haft en kedelig dag og intet interessant, skrive det ned. Den enkle handling at skrive ned, vil have en terapeutisk effekt på dit sind, udløser afslapning svar i din krop og berolige dig.

9. Gå en tur

Intet slår naturen, når det kommer til at give dig din daglige dosis af afslapning. Gå ud en tur, nyde den friske luft og solskin og bare give slip. Vær opmærksom på dine omgivelser og gøre en mental note af de seværdigheder, du observerer. Youd blive overrasket over hvor det tager ting ud dit sind og koster ikke noget overhovedet.

10. Få nye venner

Under negative mennesker omkring dig betyder, at du er mere tilbøjelige til at samle op på deres følelser og føler blues. Distancere dig selv fra giftige folk og forsøge at få nye venner. Mød op med mennesker, der er positive og klar til at møde verden hver dag med et smil. Det er de typer, der hævning dig, berolige dit sind, og er behageligt at hænge med. Vi kan sige lige én ting her-det virker, du få nye venner, der holder hele livet og dine bekymringer smelte væk.

Det koster ikke penge eller noget overdådige at berolige dit sind på et øjeblik. Alt det kræver er blot 5 til 10 minutter af din tid om dagen, og når du holder på det, vil du bemærke de positive virkninger snebold og blive noget stort. Faktisk vil dit sind og sjæl tak for det. For startere, prøv vores tips og tricks ovenstående, give det en uge eller to og se, hvordan dit sind rewires eller ændringer til det bedre. Den angst smelter væk vil være en kæmpe bonus på siden.