Ruoka säännöt, joita on noudatettava optimaalisen terveyden

Saanen kysyä muutamia kysymyksiä:

1. Oletko tunne ylityöllistettyjä ja turhautuneita yrittää paljastaa totuus, mitkä elintarvikkeet ja lisäravinteet ovat terveitä ja hyötyä?

2. Oletko hämmentynyt jonka ruokavalion tarjoavat optimaalisen terveyden? Kuulet vegaani on tie, mutta jogurtti on terveyshyötyjä. Luet miten lohi on superfood, mutta sitten paras ystävä kertoo sen täynnä elohopeaa. Olet vakavasti murtaa niin saat ylikuormitettu kaikki tiedot ja terveyttä pesua. Olet jäänyt sekava ja vaikea pysyä mitään, koska mielesi muuttuu jatkuvasti. Kuulostaa tutulta?

3. Kun ostaa kaikkeen superfoods, lisäravinteet ja terveys ilmiöistä, voitteko auttaa, mutta kysy itseltäsi, Onko minun todella tarvitsevat?

Olin aikoinaan, että tyttö, joka söi proteiinipitoista, low carb, ja vähärasvainen ruokavalio. Sitten dabbled trofologia, veganismi, raaka ja melko paljon joka muiden elintarvikkeiden ilmiöitä että osuma uutiset. Olen myös viettänyt omaisuuksia kuukausittain täydentää ja niin sanottujen superfoods kuten goji marjat, Nonimehu, kalaöljy, spirulina, klorofylli ja kokeilin sitä. Ja sitten eräänä päivänä olin ottaen minun kymmenen eri lisäravinteet, siemaillen minun kookosmehu ja suunnittelu minun päivittäistä ateriaa, en voinut auttaa, mutta ihmettelen, Onko minun todella täytyy tehdä kaiken tämän? Yhdessä on naurettavan kallista ja aikaa vievää, se teki minut hiukan henkistä. Voisin tuntikausia tarkkailet mitä olisin ja ei syönyt, tuhlaa tärkeä vuorokaudenaikoina itsensä vihaan, koska olen taipui ammeeseen jogurtti minun newfound vegaani ruokavalio.

Vastaus, että minulle tuli oli tämä: ihmiset selvisivät hienosti tuhansia vuosia sitten ilman kaikkia monen miljardin dollarin terveydenhuollon tuotteita. Kuten monet muut ihmiset, olin tullut vietteli taju monen miljoonan dollarin yritykset ostaa osaksi uusimman ruokatrendit. Ja olkaamme rehellisiä, ne ovat vain nykyinen suuntaus.

Olen ehdottomasti uskon täydentää ja superfoods, koska on aika ja paikka niitä kaikkia, mutta pitää sen realistinen ja edullinen. Kysy itseltäsi: Olenko jo päästä tätä ravintoainetta nöyrä parsakaali tai porkkana, että syön joka toinen päivä? Ja jos tarkastelun jälkeen ruokavalio, huomaat puuttuu vitamiineja, sitten kaikki keinot, ostaa täydentää! Ottaa verikoe, jotta kaikki vitamiini tasot ovat normaaleja.

Löytää oma parantavaa ruokavalio on elinikäinen matka. Kuten te tutkia kaikkia eri vaihtoehtoja siellä, ei stressiä siitä. Vain mennä ratsastaa ja oppia, kasvaa ja kehittyä. Kukaan ruokavalio tai ruoka periaate on salaisuus ikuinen terveys; se todella on erilainen kaikille. Ei ole yksi ruokavalio, joka on taistellut syöpää; on olemassa monia ruokavalioita, jotka ovat taistelleet syöpä. Ja yhteinen linkki, että nämä syövän torjuntaan ruokavalion on se, että ne ovat täpötäysi täynnä Whole Foods. Whole Foods ollessa yhdistelmä tuoreita hedelmiä, vihanneksia, jyvät, pähkinät, liha ja maitotuotteet.

Paras ruokavalio voit mennä on yksi, joka on täynnä koko elintarvikkeet ja kiinni hyvin yksinkertainen periaate 80/20 sääntö . Syö 80 prosenttia täydellinen, ja anna muiden 20 prosentin olla syyllinen nautintoja. Tämä antaa sinulle täydellisen tasapainon harmonian mielen ja kehon.

Kun se tulee valita mitä koko elintarvikkeet haluat syödä, älä takerru kaikki uutta ruokaa ilmiö. Kiinni mikä tuntuu oikealta sinulle. Muista kaikki on rakennettu erilaisia, joten ei ole mitään oikeaa tai väärää ruokavalio, vain kuunnella omaa kehon, koska se kertoo, mitä pitäisi syödä. Kaiken pitäisi syödä tasapainossa eikä hullu pakkomielteet. Rauhoitu, kuuntele kehoasi ja anna sen viedä sinut omasta parantavaa matkan. Jos kiusata liikaa siitä, mitä voi ja ei voi syödä, sinun henkisesti valutettu ja pahoinvointia. Totuus on ruokavalio on jatkuvasti kehittyvä; sinun pitäisi oppia ja yrittää uusia asioita koko ajan.

10 asioita saada sinut tiellä optimaalisen terveyden ei- pakko tavalla:

Seuraavan kerran tunnet syyllisyyttä, koska et ole syönyt tätä tai olet syönyt, että muista tämä: yritykset ovat aina lunastettaessa yhteiskunnan tarve ja halu tulla entistä terveempiä, myymällä uusia terveydenhuollon ilmiöistä, ruokavalion ja täydentää. Kylmä Kylmä totuus on, että elimistö tietää mitä haluaa, oppia kuuntelemaan sitä ja ruokkia sitä, mitä se tarvitsee.

Ja kun se tulee terveydelle Pesuaineet, avoimin mielin, mutta ei koskaan menetä näkökulmasta. Kouluttaa itse, syödä mitä uskot, kuuntele oman kehon, ja löytää oma paranemista ruokavaliota. Ja mikä tärkeintä, elimistö on ihme omana, oppia luottamaan, kunniaa ja kunnioittaa sitä.