Reguli alimentare care trebuie urmate pentru sănătate optimă

Permiteți-mi să vă pun câteva întrebări:

1. Te simți copleșit și frustrat cu încercarea de a descoperi adevărul din spatele care alimente și suplimente sunt sănătoase și benefice?

2. Esti confuz prin care dietele vă oferi o sănătate optimă? Ai auzit vegan este calea de a merge, dar iaurtul are beneficii de sanatate. Ai citit cum somon este un superaliment, dar cel mai bun prieten vă spune întregul său de mercur. Ești serios să se crape ca te supraîncărcat cu toate spălarea de informații și de sănătate. Sunteți lăsat confuz și este greu să rămânem la nimic, deoarece mintea ta este în continuă schimbare. Suna familiar?

3. Pe măsură ce cumpărați în toate Superfoods, suplimente și crazes de sănătate, nu te pot ajuta, dar întrebați-vă, Chiar am nevoie de asta?

Am fost o dată că fata care a mâncat un conținut ridicat de proteine, carbohidrati scazut, si dieta saraca in grasimi. apoi am cochetat si combinarea alimentelor, veganism, crud și destul de mult în fiecare alte fenomene alimentare care au lovit știri. Am petrecut, de asemenea, o avere în fiecare lună pe suplimentele și așa-numitele Superfoods, cum ar fi fructe de padure Goji, suc de Noni, ulei de pește, spirulina, clorofilă și am încercat. Și într-o zi am fost de a lua meu zece suplimente diferite, sorbind apa mea de nuca de cocos si de planificare masa mea de zi cu zi, nu am putut ajuta, dar mă întreb, Chiar trebuie să faci toate astea? Împreună cu a fi ridicol de costisitoare si consumatoare de timp, a fost de luare-mi un pic mentală. Mi-ar petrece ore obsedată de ceea ce mi-ar și nu ar mânca, pierdem importante ore ale zilei în auto-ură pentru că am cedat într-o cadă de iaurt pe dieta mea vegană newfound.

Răspunsul care a venit la mine a fost aceasta: oamenii au supraviețuit bine de mii de ani în urmă, fără toate produsele de mai multe miliarde de dolari de sanatate. La fel ca mulți alți oameni, am devenit sedus de companii savvy multe milioane de dolari pentru a cumpăra în cele mai recente tendințe alimentare. Și să fim sinceri, ei sunt doar tendința actuală.

Eu cred cel mai sigur în suplimentele și Superfoods, deoarece există un timp și loc pentru ei toți, dar păstrați-l realist și la prețuri accesibile. Intreaba-te: Obțin deja acest nutrient din broccoli umil sau morcovul pe care am mânca în fiecare altă zi? Și, dacă după ce dieta, veți găsi pe care lipsesc în vitamine, apoi, prin toate mijloacele, cumpara unele suplimente! Ia un test de sânge pentru a se asigura toate nivelurile de vitamine sunt normale.

Găsirea propria dieta de vindecare este o călătorie pe viață. Pe măsură ce explora toate diferitele opțiuni de acolo, nu te stresa cu privire la aceasta. Doar du-te pentru plimbare și să învețe, să crească și să evolueze. Nici o dieta sau alimente principiu este secretul pentru sănătatea veșnică; ea este cu adevărat diferit pentru toată lumea. Nu există o dieta care a luptat de cancer; există mai multe diete care au luptat de cancer. Și link-ul comun ca aceste lupta impotriva cancerului diete au este că acestea sunt pline de alimente integrale gem-ambalate. alimente integrale fiind o combinatie de fructe proaspete, legume, cereale, nuci, carne și produse lactate.

Cea mai buna dieta poti merge pe este una care este plin de alimente integrale și stick la foarte simplu principiul regulii 80/20 . Mananca perfecta 80 la suta, iar apoi lăsați celelalte 20 de procente să fie plăcerile vinovate. Acest lucru vă oferă echilibrul perfect de armonie între mintea si corpul.

Când vine vorba de a alege ceea ce alimente integrale pe care doriți să mâncați, nu se împotmolească în toate fenomenul alimentar nou. Stick la ceea ce se simte bine pentru tine. Amintiți – vă toată lumea este construit diferit, astfel încât nu există nici un drept sau dieta greșit, doar pentru a asculta propriul corp, așa cum vă va spune ce ar trebui să mănânce. Totul ar trebui să fie consumate în echilibru și fără obsesii nebun. Relaxează – te, pentru a asculta corpul tau si lasa – l să luați pe propria călătorie de vindecare. Dacă obseda prea mult despre ceea ce se poate și nu pot mânca, deveniți drenate mental și rău. Adevărul este dieta ta ar trebui să fie în continuă evoluție; ar trebui să fie de învățare și să încerce lucruri noi tot timpul.

10 lucruri pe care să te pe drumul spre sănătate optimă într-o manieră non-obsesiv:

Data viitoare te simți vinovat pentru că nu ai mâncat asta sau ați mâncat că, amintiți-vă acest lucru: companiile sunt mereu incasari pe nevoie si dorinta de a deveni mai sănătoasă a societății, prin vânzarea de noi crazes de sănătate, diete, si suplimente. Adevărul frig tare este ca organismul tau stie ce vrea, să învețe să-l asculte și alimenta-l ce are nevoie.

Iar când vine vorba de produsele de spălare de sănătate, să păstreze o minte deschisă , dar niciodată nu -și piardă perspectiva. Educați – te, mănâncă ceea ce crezi, asculta propriul corp, și pentru a găsi propria dieta de vindecare. Si cel mai important, corpul tau este un miracol în sine, să învețe să aibă încredere, onoare și respect – l.