Regles dels aliments que s’han de seguir per a una salut òptima

Permeteu-me que li faci algunes preguntes:

1. Et sents aclaparat i frustrat per tractar de descobrir la veritat darrere de la qual els aliments i suplements són saludables i beneficioses?

2. Està vostè confós pel qual les dietes que proporcionen una salut òptima? Se sent vegà és el camí a seguir, però, el iogurt té beneficis per a la salut. Un llegeix com el salmó és un súper aliment, però llavors el seu millor amic li diu està ple de mercuri. Vostè està seriosament a punt de trencar a mesura que es sobrecarreguen amb tota la informació i la salut de rentat. El que queda és confusa i resulta difícil d’enganxar-se a res perquè la seva ment està en constant canvi. Sona familiar?

3. A mesura que vostè compra a tots els súpers aliments, suplements i les manies de salut, pot no deixar de preguntar-se, ¿Realment necessito això?

Un cop vaig anar a aquesta noia que es va menjar una proteïna d’alta, baixa en carbohidrats i la dieta baixa en greix. llavors em vaig interessar en la combinació dels aliments, el veganisme, cru i gairebé tots els altres fenòmens d’aliments que va arribar als mitjans. També vaig passar una fortuna cada mes en suplements i els anomenats súper aliments com les baies de Goji, suc de noni, oli de peix, espirulina, clorofil·la i ho vaig provar. I llavors, un dia, mentre estava prenent els meus deu suplements diferents, bevent en el meu aigua de coco i la planificació de la meva menjar diari, no vaig poder deixar de preguntar-me: ¿És realment necessari estar fent tot això? A més de ser ridículament car i consumeix molt de temps, es em fa una mica mental. Em passava hores obsessionar-se amb el que jo i no menjava, desaprofitant importants les hores del dia en l’auto-odi perquè em va cedir en una tina de iogurt a la meva dieta vegetariana acabada de descobrir.

La resposta que em va arribar va ser la següent: els éssers humans van sobreviure només fines fa milers d’anys, sense tots els productes de la salut multimilionària. Igual que moltes altres persones, m’havia convertit en seduir per les empreses coneixedors de diversos milions de dòlars per comprar les últimes tendències dels aliments. I siguem honestos, no són més que la tendència actual.

Jo definitivament crec en els suplements i els súpers, ja que hi ha un temps i lloc per a tots ells, però que sigui realista i assequible. Pregunteu: Estic ja rebent aquest nutrient del bròquil humil o una pastanaga que com cada dos dies? I, si després de revisar la seva dieta, vostè troba que es manca de vitamines, a continuació, per tots els mitjans, comprar alguns suplements! Prengui una prova de sang per assegurar que tots els nivells de vitamina són normals.

La recerca de la seva pròpia dieta de curació és un viatge de per vida. A mesura que explori totes les diferents opcions que hi ha, no insistir-hi. Només ha d’anar per el passeig i aprendre, créixer i evolucionar. Hi ha una dieta o aliment principi és el secret per a la salut eterna; que realment és diferent per a cada persona. No hi ha una dieta que ha lluitat el càncer; hi ha moltes dietes que han lluitat càncer. I el vincle comú que aquestes dietes tenen que combaten el càncer és que són replet ple d’aliments sencers. Els aliments integrals sent una combinació de fruites fresques, verdures, grans, nous, carns i productes làctics.

La millor dieta que vostè pot seguir és aquell que està ple d’aliments sencers i s’adhereixen a la molt simple principi de la regla 80/20 . Coma el 80 per cent perfecte, i després deixar que l’altre 20 per cent sigui els seus plaers culpables. Això li dóna l’equilibri perfecte de l’harmonia entre la ment i el cos.

Quan es tracta de triar quins aliments sencers que vol menjar, no estancar-se en tot el nou fenomen d’aliments. Atenir-se al que considera adequat per a vostè. Recordeu que tothom està construït diferent, de manera que no existeix un dret o una dieta incorrecta, només escolta al seu propi cos, ja que li dirà el que ha de menjar. Tot s’ha de menjar en equilibri i no hi ha obsessions boges. Només relaxa’t, escolta al teu cos i deixa que et porti en el seu propi viatge de curació. Si s’obsessiona massa sobre el que pot i no pot menjar, es converteix mentalment esgotat i malalt. La veritat és que la seva dieta ha de ser constant evolució; vostè ha de ser aprendre i provar coses noves tot el temps.

10 coses per aconseguir que en el camí cap a la salut òptima d’una manera no-obsessiu:

La propera vegada que se senti culpable, ja que no s’han de menjar això o que s’han de menjar, recorda això: les empreses sempre estan traient profit de la necessitat i el desig d’arribar a ser més saludable de la societat, mitjançant la venda de noves modes de salut, dietes i suplements. La dura realitat és que el seu cos sap el que vol, aprendre a escoltar-lo i donar-li de menjar el que necessita.

I quan es tracta dels productes de rentat de salut, mantenir una ment oberta, però mai perdre la perspectiva. Educar-, menja el que un creu, escolti al seu propi cos, i trobar la seva pròpia dieta de curació. I el més important, el seu cos és un miracle en si mateix, aprendre a confiar, honor i respectar-la.