Razlogov, zakaj pitne vode Po Waking Up je dober

Na Japonskem, je običajna praksa, da pijejo dva polna kozarca vode, ko se prebudite. To je dejal, da imajo možnost, da v celoti pozdravi številne bolezni, vključno z rakom, pa tudi zagotoviti številne druge ugodnosti. In mislim, da se lahko na nekaj. Kot narod, Japonska ima skupno največjo življenjsko dobo, ki trenutno gosti več kot 50.000 stoletnikov, ali 100+ letniki. Ali je to praksa, voda ali nekaj v čaj pijejo, se lahko naučimo nekaj trikov iz japonske. Torej, glede na to, če se bo ta praksa reši življenje, saj verjamejo, tukaj si oglejte številne druge dokazanih prednosti pitne dve polni kozarca vode, ko se prebudite.

To rehydrates svoje dehidrirano telo

Ko se zbudiš po dolgem spanju, je vaše telo naravno sušen. Ne glede na to, koliko vode si pil dan prej, ste uporabili svoje prodajalne in čas je, da ponovno polnjenje rezervoarja. Prva stvar, ki s pitno vodo po zbujam bo storiti, je zagotoviti svoje celice s prepotrebno, ki daje življenje vodi. Primerjajte to z normo; pitje 16 oz. skodelica kave, ki bo še dodatno izsuši si že žejen telo. Tek v tej neposredni rehidracijo bo imelo velike opazne prednosti, kot so:

  • Občutek več osveži
  • Ob bolj naravno energijo skozi zjutraj
  • Biti bolj zdravi in ​​srečnejši

Izpira toksine

Po hranljiva svoje celice, pitne vode po zbujam bo preplašiti nezaželenih toksinov iz telesa. Medtem ko si spal svoje telo samo popravila, napolni z energijo ter stanja hormonov. Posledica tega je, toksinov in drugih odpadnih materialov, ki se sprosti in čaka, da izprati. Po čiščenju svoje telo teh toksinov, se boste počutili odlično in lahko absorbira več hranilnih snovi iz dobro uravnotežen zajtrk. To vodi tudi, da jasno kožo in boljše splošno dobro počutje.

Požari vaš metabolizem

Pitna voda je ključnega pomena, taktika, ko gre za hujšanje. Toda pitne vode po zbujam je najbolj optimalen način, da to storite. Pomislite pitne vode po zbujam kot budilko za vaš metabolizem. Danes zjutraj voda prišla začne vaš metabolizem in je bilo dokazano, da izboljšate svojo kalorij gorenja potencial skozi ves dan.

Ne samo to, ampak voda dejansko vas napolni in robnikov apetita, ki vam omogoča, da pametnejše odločitve za zajtrk. Ti pametni izbire ponavadi prevračanje, da pametnejši izbire ves dan. Če veste kaj o zdravi prehrani, potem veste, da je ta zagon tako močna. Ni boljšega načina za začetek, da zagona kot pri visokem kozarcu okusne vode.

Goriva vaše možgane

Tukaj je zabavno dejstvo; vaši možgani 75% vode. Če ste bili pitje dovolj za to, boste vedeli, da brez vode vaši možgani ne bo deloval na optimalni ravni. Jutranji kozarec vode bo pustil občutek ostro in jasno, čez dan, vam daje prednost pred vsemi dehidrirane zombija z boste naleteli.

skrbi, da ste redno in odpravlja zaprtje

Glavni vzrok za zaprtje je dehidracija. Pitno vodo, ko se zbudiš ozdravi, ne le dehidracijo, ampak bo pomagal razbremeniti zaprtje, pomaga, da vas redno in spodbuja gibanje v jutro črevesja. To je odličen način za začetek dneva.

Preprečuje in zdravi bolezni

Kot je navedeno zgoraj, na Japonskem, je verjel, da lahko s pitno vodo na ta način zdravi celo najzahtevnejše bolezni v daljšem časovnem obdobju. Nisem znanstvenik ali zdravnik, ampak tisto, kar vem, je, da se bo tem zagotovo pomaga zdraviti bolezni in lahko zagotovo pomaga jim preprečiti, čeprav so učinki subtilna.

Nekaj, kar je tako zdravo in dobro za vas, če ne opravlja čudeže, se dogaja, da imajo pozitiven vpliv na vaše zdravje. Ena mojih največjih prepričanj je, da nadzor, kar lahko, in ne skrbi za počitek. Nekaj ​​podobnega pitje kozarec vode, ko se zbudiš, je vsekakor pod vašim nadzorom, zakaj ne bi to naredil.

To je popolnoma osvežujoč

Zadnji, vendar gotovo ne najmanj pomembno, sedmi razlog, da si je treba udeležbi v praksi pitne vode po zbujam zato, ker o tem, kako dobro in osveži, da se boste počutili. Res ni nič bolj osvežujoče kot zbujam, suho ustjem in uživanje življenjski najčistejši snov. To me revitalizira, in menim, svež in čist kasneje.

Torej, koliko vode naj piti?

Če to zveni kot nekaj, kar se v to super. Toda koliko vode bi morali piti, da izkoristijo prednosti? Znesek se spreminja po spletu. V japonski zdravilni protokola, je treba opozoriti, da morate piti 4 160 ml kozarcev vode na prebuja. To pomeni, da 20 oz. od vode. Da bi vam dobro idejo, da je 1/3 z 2-litrskim koksa ali 2,5 skodelice vode. To je precej dostojno količino vode, tako da začnete majhen, če želite.

Toplo ali hladno? Žal mi je povedati to, vendar je toplo. Prednostno telesna temperatura! Vem, da to ni vedno mogoče piti dva 98 kozarca stopinjske vode, ko se zbudiš, da se odločijo za sobno temperaturo. Hladnovodno treba ogreti na osnovno temperaturo v telesu, razdaja energijo. Topla voda omogoča telesu, da vzdržuje homeostazo, optimalno izpiranje iz toksinov in obnavlja celice. Dober način, da pomislim, da je polivanje z mrzlo vodo nad motorjem vroče avto, ampak morda malo manj ekstremne.

Moral bi počakati vsaj 15 minut po pitju svojo vodo, da bi jedli. Optimalna dolžina v japonski kulturi je, da se počaka 45 minut, dokler ne jedo. Natančen protokol japonskega zdraviti z vodo, kot je sledilo:

  • Kot se zbudite zjutraj, preden umival zobe, popijte 4 x 160 ml kozarcev vode
  • Krtačo in očistite usta, vendar ne jesti ali piti ničesar za 45 minut
  • Po 45 minutah se lahko jesti in piti kot običajno
  • Po 15 minutah zajtrk, kosilo in večerjo ne jesti ali piti ničesar za 2 uri.
  • Tisti, ki so stari ali bolni in ne morejo piti 4 kozarcev vode na začetku lahko začne tako, da se malo vode in postopoma povečala za 4 kozarce na dan.