Ravitsemus arvo ja terveyshyötyjä maitoa

Maito on laajalti kulutetaan Intiassa. Voit varmistaa, että lapsella on lasi maitoa päivittäin; Joskus sitä juo liian tavallinen tai lisätä sen teen. Juominen maito on useita etuja. Juominen maito on avainasemassa rakennettaessa vahvoja ja luuston. Joten, selvittää, miksi juominen maito on niin tärkeä. Lue selvittää sen hyödyt.

Ravintosisällön maidossa

Alla vedämme vertaillaan kolmea erilaista maidon ja maitoa ravitsemus arvotiedon lehmänmaidon, puhveleita maito ja vuohen maidosta.

Miten Maito hyötyä Your Health

Jos didnt sitä mieltä, että maidon käyttö on hyväksi hyvinvoinnille ja fyysinen / mielenterveyden, niin tässä on pari maito ravitsemus tosiasiat takaisin se.

1. Se auttaa sinua saavuttamaan ravinnontarve

Vain 8 unssi palvelevat maidon ateriat on tarpeeksi saada päivittäinen annos D-vitamiinia, kalsiumia, ja B12 – kolme välttämättömien ravintoaineiden johon tarvitset. Maito myös sinulle muita tärkeitä ravintoaineita, kuten mineraaleja, proteiineja, antioksidantteja ja terveellisiä rasvahappoja.

2. Se pitää sinut Terveet

Maito ei ole tavallinen juoma. Theres miksi urheilijat ja muut ihmiset vannovat sitä. Se on kaikki yhdeksän välttämättömiä aminohappoja, joten se on täydellinen-proteiini juoma. Jos et tiennyt, ruoho-ruokitaan lehmänmaito jopa sisältää konjugoitua linolihappoa ja omega-3-rasvahappoja, jotka molemmat on raportoitu tarjota lukuisia kognitiivisia ja fyysistä terveyttä hyötyä.

3. Vahvistaa luusto

Kalsium on tärkeä ravintoaine, joka tarvitaan vahva ja terve luut. Yksi 8-unssi lasillinen maitoa, mikä kokouksessa teidän RDA tätä ravintoainetta helposti ilman täytteenä vatsaan. Maito ja muut maitotuotteet myös estää luun sairauksien kuten osteoporoosin. Maidon käyttö voi estää tämän taudin. Maito ja maitotuotteet sisältävät kalsiumia runsasta ja voi vahvistaa aivoihin. Jos vertaa Buffalo maidot ravintoarvoltaan kanssa lehmänmaito, löydät entinen on enemmän kalsiumpitoisuus läsnä siinä.

4. auttaa pitämään RBC Mihin

Vitamiini B-12 puute on yksi yhteinen syy anemiaan, huono muisti, ja joskus jopa sydänlääkkeet (vaikeissa tapauksissa). Paitsi tuottavat RBC ja kuljettavat happea hermokudoksen, tämä ravintoaine on tärkeää yleistä hyvinvointia. Yksinkertaisesti sanottuna, et voi elää ilman B12. Ja maitoa ja muita maitotuotteita voi tavata kalsiumia vaatimuksia.

5. antaa sinulle D-vitamiini

D-vitamiini tunnetaan auringonpaisteessa vitamiini. Se on rasvaliukoinen vitamiini, joka auttaa absorboivat kalsiumia ja tukee immuunijärjestelmää. Puute D-vitamiinin elimistössä voi vaikuttaa luuston terveyteen. Mutta ei hätää, koska voi auttaa vastaamaan D-vitamiinia vaatimuksia. Maito on erinomainen lähde D-vitamiini; se myös säätelee kalsiumin imeytymistä ja fosforin kehossa, jotka molemmat vaaditaan vahvaa ja luuston. Tämän lisäksi D-vitamiini tunnetaan myös torjua masennusta, estää sydänsairauksia, ja lisätä laihtuminen.

6. Pitää sydänterveyden Mihin

Maito estää ja vähentää sydänsairaus. Maito on erinomainen lähde konjugoidun linolihapon ja omega-3-rasvahappoja, jotka vähentävät sydänsairauksien ja diabeteksen liikaa.

7. toimittaa sinulle Protein

Proteiini on tärkeä tekijä, joka auttaa rakentamaan lihasmassaa ja auttaa henkilöä takaisin nopeammin jälkeen toimi. On myös tärkeää, että tuotannon hormonien elimistössä. Ja harhaoppi yllätys – maito antaa 8 grammaa korkealaatuista proteiinia vain 8 unssi tarjoilua. Jos nälkä koko ajan, lisää proteiinikasvien omaan ruokavalioon, varsinkin maito.

8. voi auttaa pitämään Masennus Away

Juominen maito voi auttaa tuotannossa serotoniinin hormonin elimistössä; serotoniinin hormoni liittyy mielialaa ja unen. Puute D-vitamiini liittyy masennusta ja väsymystä, mutta juo maitoa voi auttaa, koska se täyttää D-vitamiinia vaatimuksia. Juomalla maitoa, voit pitää D-vitamiinin puutos loitolla ja näin masennus.

9. Pitää energian tasoilla korkea

Maito on mahtava lähde Riboflaviini. Riboflaviini auttaa elimistöä tuottamaan enemmän energiaa kuin hajottaa hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvoja. Koska se on vesiliukoinen vitamiini, tarvitset sitä joka päivä. Se auttaa myös kuljettaa happea eri sisäelimiin ja näin että ne voivat toimia.

10. vastaa sinun kaloritarpeet

Tämä yksi menee on, että ihmiset, joilla on vaikeuksia syödä paljon. Jos joudut vastaamaan päivän tarvetta kaloreita, mutta eivät pysty siihen, koska ruokailutottumukset, sitten juoda maitoa. Maito voi tarjota sinulle kaloreita ja säilyttää hyvä tasapaino muita ravintoaineita.

Varotoimet Harkitse Kun maidon käyttö

Varmistaa otat seuraavat toimet ennen vievää maitoa.

1. Go kasvipohjaisia

Jos olet vegaani tai laktoosi-intoleranssi, tässä on hyvä uutinen – on olemassa kasvipohjaisia ​​vaihtoehtoja siellä. Voit valita manteli maitoa, soijamaito, kookosmaitoa, ja cashew maitoa.

2. Rajoita kulutus

Vain koska maito on terveellistä ja pakkauksissa paljon ravinteita ei tarkoita sitä pitäisi juoda liikaa maitoa. Kohtuus on avain, koska se ei pakata rasvapitoisuus ja jos olet yrittänyt laihtua ja rakentaa lihaksia, seurata, kuinka paljon voit kuluttaa perustuvat ravintoarvotietoja.

3. Pidä Eturauhasen Mihin

Ennen vanhaan, lehmänmaito antanut sinulle paljon hyvää gut-terve bakteereja. Mutta kynnyksellä pastörointi käytäntöjä, kaikki hyvät jutut poistetaan mikä tarkoittaa et saa raportoitua ruoansulatuskanavan etuja. Myös korkeamman rasvapitoisuus maitoon valitset vaikeuttaa kehosi käsitellä sitä.

Maito tarjoaa erilaisia ​​etuja ja auttaa sinua pysymään virkeänä. Se antaa sinulle päivittäinen annos energiaa ja antaa kehollesi välttämättömiä ravintoaineita tarvitset. Lisäämällä lasi maitoa ateriat ei vain tehdä teitä vahva ja terve, mutta se myös parantaa mielialaa ja pitää sinut terveenä. Joten, juoda lasi maitoa päivittäin ja pysyä kunnossa.