Quins són els olis essencials que poden mantenir els pits sans i ferms

Embaràs i la lactància poden afectar la mida i forma dels seus pits. Quan alleta el seu nadó, el flux de llet s’estén a la pell del si, que desplaça el teixit gras i el teixit connectiu en els seus pits. Aquest és un problema cosmètic comuna després d’alletar a un nen; no és una preocupació mèdica. També és la raó per què les dones acaben amb els pits caiguts soltes, després de la lactància materna.

Hi ha una bona probabilitat que els seus pits podrien no tornar a la seva forma o mida pre-lactància materna, però això no vol dir que no puguin ser ferma i saludable. En lloc de buscar solucions quirúrgiques de bells pits, buscar maneres naturals per tenir pits més ferms després de la lactància materna.

La bondat dels olis essencials pot fer meravelles per a la salut dels pits, i pot transformar els seus pits per buscar ferma i saludable. Les dones, especialment les mares que alleten s’han tornat més cautelosos sobre la seva salut dels pits, i massatges amb olis naturals són just el que necessiten per ajudar a les seves preocupacions.

Olis essencials per a la salut del si

Aquí està una llista dels olis essencials per a l’empresa i els pits sans. Diversos olis es diu que són alleujar els símptomes de diverses malalties de la pell. Recordeu que certs olis no s’adapten a cada tipus de pell. Així que triar l’oli adequat per a les seves pits només després de consultar amb el seu metge.

1. Oli d’Oliva

Sabies que aquest ingredient saludable és igual de saludable per als seus pits? Rica en antioxidants i àcids grassos, oli d’oliva funciona de meravella en els pits caiguts curatives. Ajuda a millorar la textura i el to de la seva pell, de manera que la signatura pits. Per utilitzar l’oli d’oliva per a reafirmant de mama, prendre una petita quantitat d’oli, frega les mans per escalfar-les i donar massatges als seus pits. Comenceu massatge un si alhora en els cercles – tant en sentit horari i antihorari. Repetiu aquest procediment per a l’altre pit i massatge durant cinc a deu minuts cada dia.

2. L’oli de coco

Els beneficis de l’oli de coco per a la pell i el cabell són innombrables. Quan s’utilitza per a massatge, enforteix els teixits de mama i ajuda a desfer-se de les estries de l’embaràs. El suau aroma de l’oli de coco ajuda a calmar els nervis i l’equilibri de les hormones. L’avantatge de l’oli de coco és que és menys greix en comparació amb altres olis, de manera que fàcilment pot donar massatges als seus pits amb oli de coco i deixar actuar sense preocupar-se de tacar la seva sostenidor. Massatges als seus pits un cop al dia per obtenir millors resultats.

3. Oli d’ametlla

pell de la mama tendeix a perdre la seva humitat quan els teixits s’estiren – aquí és on l’oli d’ametlles ve al rescat. Aquest oli ric en vitamines nodreix els pits i els dóna la humitat que necessiten. Es cura els teixits, pel que els seus pits es vegin més grans i més ferma. A més, se sent fresc després de massatges seus pits amb oli d’ametlles, a causa que la seva dolça aroma roman en el seu cos. A més, l’oli d’ametlla pot augmentar la mida de la tassa, ja que impulsa el creixement cel·lular, i el massatge regular pot ajudar a millorar el flux de sang, el tractament d’aquesta manera els pits caiguts.

4. Oli de soja

L’oli extret de les llavors de soja és excel·lent per a l’ampliació de mama. L’oli de soja pot augmentar els nivells d’estrogen en el cos, augmentant així la mida de les mames. És compatible amb el creixement del teixit mamari, per tant la curació dels pits caiguts i fent que es vegin -firmer. Massatges als seus pits cada dia amb dues cullerades d’oli de soja, i veurà el canvi prou aviat. També es creu que el consum de soja-productes pot ajudar a augmentar la mida dels pits, però cal consumir-los amb moderació.

5. Oli de fenigrec

Aquesta és una altra de mama eficaç prémer oli. El massatge de la zona del pit amb oli de fenigrec ajuda a expandir els teixits de mama, per tant la curació d’ells i fer els seus pits més ferms. oli de fenigrec barrejat amb oli de gingebre funciona de meravella en l’enduriment de forma natural la pell del si. Aplicar aquesta combinació dels seus pits i fer massatges suaument amb moviments circulars durant deu minuts. Deixa tota la nit. En un parell de setmanes, tindrà pits suaus i fermes.

6. Oli de Prímula

L’oli d’onagra s’utilitza àmpliament per al tractament de nombrosos trastorns de la pell. Aquest oli és molt recomanable per a les dones que experimenten dolor en els pits. Ric en àcids grassos, que alleuja la inflamació de la pell, rejoveneix la pell i la manté sana i flexible. Massatge els pits amb oli d’onagra pot augmentar la circulació sanguínia a l’àrea del pit, i, naturalment, augmentar la mida dels pits. Es recomana a les dones amb pits solts d’usar oli d’onagra, però si la seva pell és sensible, no s’apliquen aquest oli directament sobre la superfície. Assegureu-vos que vostè ho barreja amb ametlles o oli d’oliva.

7. Oli d’emú

L’oli d’emú no és com qualsevol altre oli, ja que s’extreu d’un ocell en lloc d’una llavor o una flor. Aquest oli és únic perquè els àcids grassos presents en ella imiten les cèl·lules en el cos humà. A causa de la seva semblança amb les cèl·lules humanes de la pell, s’absorbeix ràpidament pel cos i penetra dins les capes de la pell, aconseguint els teixits i cèl·lules. L’oli d’emú es pot, de fet, penetrar set capes de la pell, i nodrir la pell al voltant de l’àrea del pit. Funciona de meravelles en la reducció de les estries al voltant de la mama, s’engrosseix les capes de cèl·lules, i millora la grandària dels seus pits.

Aquests olis essencials penetren a flor de pell per nodrir i curar els teixits de la pell. Per pits més ferms i més saludables, vostè ha de començar a fer massatges seus pits amb qualsevol d’aquests olis que s’adaptin a la seva pell.

Consells de massatge per pits ferms

Aquí hi ha alguns consells que vostè ha de tenir en compte a l’massatges seus pits:

  • Abans de massatge al seu pit, frega les mans per escalfar l’oli.
  • No ser molt durs en els seus pits. Són òrgans delicats, i que s’han de donar massatges suaument.
  • Massatge en un moviment circular, així com cap amunt. Això ajudarà a augmentar la circulació de la sang en els pits.
  • Massatges als seus pits ja sigui abans de banyar-se en el matí o abans d’anar al llit a la nit. Tria un moment com per la seva comoditat.
  • Límit el temps de massatge de 15 minuts.
  • La consistència és la clau. Massatge regularment per obtenir millors resultats.

Sens dubte, hi ha solucions quirúrgiques per als pits més grans i més fermes. Però per què gastar una fortuna quan els olis essencials poden fer el truc perquè de forma natural? Donar a aquests olis un intent, i que estan obligats a notar un canvi prou aviat.