Quins són els efectes de l’excés de son per a la seva salut?

Colpejar llit després d’un dia esgotador és un dels sentiments més feliços del món. És possible que vulgueu passar tant de temps dormint, arraulit al seu llit calent, acollidora com si no hagués demà. Si es queda adormit de tant en tant pot ser que no sigui tan gran d’oferta; No obstant això, si es converteix en un hàbit, llavors pot afectar la seva salut en més d’una forma. Si això evoca preocupació, li suggerim que llegiu el següent article i entendre com dormir en excés pot afectar.

Quin és l’Ideal quantitat de son que una persona necessita?

Tots hem de dormir bé per estar sa i fort. El somni és la millor forma del nostre cos descansa i es recupera. No obstant això, més hores de son pot no ser tan bo d’una idea. Així que, quin és la quantitat ideal de son que una persona necessita? Doncs bé, la taula següent pot ajudar a obtenir una idea justa. Els valors esmentats anteriorment declari l’import estimat de son diferents grups d’edat requereixen. No obstant això, els requeriments de son poden variar d’una persona a una altra.

Quines són les causes possibles de Oversleeping?

Oversleeping és quan es dorm més del seu cos necessita. Per tant, una persona que dorm durant més de 10 a 12 hores al dia pot caure en la categoria de hipersòmnia. Moltes causes poden conduir a excés de son. Algunes de les raons dormir massa comuns són els següents.

  • Si vostè està patint de depressió o ansietat, pot dormir durant llargues hores.
  • Si vostè té apnea del son, aixecar-se del llit pot semblar una tasca àrdua.
  • Si té problemes de tiroides, pot resultar en excés de son.
  • Si vostè està patint de malalties del cor, que pot resultar en excés de son.
  • De vegades, el cansament extrem pot fer que es queda adormit.
  • Si vostè està prenent certs medicaments, pot fer-te dormir més del que és habitual.

Com és el diagnòstic d’excés de son fet?

Si el seu patró de dormir en excés s’estén fins a sis setmanes i més enllà, pot ser una indicació d’un problema mèdic subjacent que pugui fer aquests canvis en el seu patró de son. És vital que vostè s’aconsegueix examinat a fons per establir la causa real d’excés de son. El metge pot recomanar algunes proves i fins i tot pot demanar-li que anar a per un estudi del son. Si no hi ha problemes mèdics associats amb evidents dormir en excés, el seu metge pot suggerir les següents tècniques de diagnòstic:

1. Prova Polisomnograma

Se li requerirà romandre a la clínica o el somni central, i diversos instruments va a controlar el seu ritme cardíac, l’activitat cerebral, els moviments de les cames, moviments dels ulls, etc.

2. Escala d’Somnolència Epworth

El seu metge pot mesurar el seu somni en aquesta escala per establir com el seu somni podria estar afectant el seu funcionament quotidià.

3. Proves de latència múltiple del son

A més de o després de la seva prova de polisomnografia, el metge pot recomanar múltiples proves de latència del somni de tenir una visió més completa del seu patró de son i com es pren una migdiada durant el dia.

4. Mantenir una lleteria

El seu metge pot fins i tot demanar que per mantenir un diari del seu patró de son, és a dir quan es dorm quan s’aixeca, quantes migdiades en un dia en que pren, etc.

Quins són els efectes secundaris de Oversleeping?

Igual que la forma en què el nostre cos pren nutrients dels aliments, dormir alimenta els sentits del nostre cos. Ens sentim relaxats i rejovenit després de posar-se al dia amb son tranquil. No obstant això, dormir més del que es requereix pel nostre cos no pot ser bo per a nosaltres, i pot conduir a diverses complicacions físiques i mentals. A continuació es presenten alguns riscos Oversleeping físiques i mentals que poden ocórrer.

efectes físics

Si es pregunten com el seu cos pot reaccionar negativament a tancar d’ulls massa, així, aquí estan algunes de les raons que poden fer replantejar-se si ha de posposar lluny a la glòria o no.

1. Es pot augmentar les seves probabilitats de desenvolupar diabetis

Quedar-se adormit durant més de 9 hores al dia podria posar-lo en un major risc de desenvolupar diabetis. Per tant, si vostè pensava que dormir durant unes hores extres pot no és gran molèstia; així, pot ser i pot causar la diabetis. Això es deu al fet que s’ha demostrat en un dels estudis que les persones que dormen de 9 o més hores al dia, tenien un 50 per cent més de risc de desenvolupar diabetis que els que dormien durant hores de menys sobre una base diària.

2. Es pot fer que vostè Hefty

Es consumeixen aliments per proporcionar energia al seu cos, i el cos crema les calories quan fa les seves tasques bàsiques durant el dia. No obstant això, quan vostè passa la major part del temps dormint, el seu cos pot segueixen acumulant en les calories addicionals, que pogués traduir en un augment de pes. Segons un estudi, les persones que dormien durant 9 hores o més al dia de forma regular eren més propensos a ser obesos en un lapse de sis anys que les persones que no van fer així.

3. Pot causar mals de cap

Si experimenta episodis constants de mals de cap, hi ha una bona quantitat de possibilitat que se li pot caure en l’excés de son. Això es deu al fet que l’excés de son afecta negativament els neurotransmissors del cervell, que al seu torn pot conduir a problemes com ara mals de cap i dolors.

4. Pot causar mal d’esquena

Pot sonar una mica fora de lloc, sinó que dorm durant un període prolongat pot causar dolors d’esquena i els dolors. Això es deu al fet que el seu cos no està fet per estar en una posició que s’estableixen durant molt de temps, sinó que se suposa que està en moviment. Estirat al llit per molt temps pot conduir a problemes de postura i mal d’esquena.

5. Que es fica amb la seva fertilitat

Dormisquejar i la fertilitat, ¿tenen alguna connexió? Bé, si vostè està pensant en quedar embarassada, pot ser una cosa sàvia de considerar la quantitat de temps que dedica a dormir, perquè dormir durant més temps pot dificultar la seva fertilitat en alterar l’equilibri hormonal i que afecten els cicles circadians. En un dels estudis, es va observar que les dones que dormien 9 a 11 hores per dia eren menys fèrtils en comparació amb les dones que dormitó durant vuit hores o menys per dia.

6. Pot causar Cor Strokes

Segons un estudi, s’ha observat que les persones que dormen durant més de 8 hores al dia són d’aproximadament 50 per cent major risc de patir un accident cerebrovascular que les persones que dormen durant 8 hores o menys al dia. Per tant, les hores de son més llargs poden posar-lo en risc d’un vessament cerebral. Dormisquejar menys per mantenir a ratlla a cops de cor.

efectes mentals

A més d’afectar al seu benestar físic, excés de son pot afectar negativament al seu benestar mental també. Aquí hi ha algunes maneres dormir massa pot afectar la seva salut mental:

1. Pot causar ansietat o causar ansietat

L’ansietat és quan vostè es preocupa més sobre les coses i les situacions que es requereix. A vegades pot fer que amb falta de son, però, de vegades pot fer just el contrari. Això pot fer que més son i atordit, perquè és possible que vulgueu allunyar-se de la realitat i passar temps dormint.

2. Pot causar depressió

Dormir en excés pot afectar els seus nivells de serotonina, que al seu torn pot conduir a símptomes de depressió o altres trastorns mentals. Per tant, dormir les hores extres no pot ser fer res de bo per obtenir el seu estat d’ànim en alça, però pot fer que se senti tot ombrívol o condemnats, per tal de mantenir un control sobre la seva repetició en temps.

3. Es pot causar problemes de memòria

Excés de son pot tenir problemes amb la memòria o les formes que recorden coses. Això es deu a llargues hores de son de manera regular poden afectar els seus bodis neurotransmissors, el que fa oblidadissos.

4. Pot causar somni ressaca

Quan es dorm més, pot experimentar boirina o lentitud. Aquestes sensacions es diuen també una ressaca del son. Quan experimenta aquests símptomes, pot afectar la manera de pensar o actuar. Per tant, estar més alerta i actiu, dormir amb moderació per evitar quedar-se adormit nàusees i altres tals sentiments.

5. Es pot provocar el trastorn bipolar

Pot vostè creure que dormir en excés pot donar lloc a trastorns bipolars també? Bé, d’acord amb un estudi, s’ha observat que les persones que tenien trastorns bipolars dormien durant llargs períodes de temps que Qui no hagi seguit.

6. Pot causar irritabilitat i altres problemes emocionals

Per tant, vostè va pensar que hora extra de repetició li donaria un estat mental feliç, però et trobes tot rondinaire i irritable. Doncs bé, dormir en excés pot interferir amb el seu equilibri hormonal fer que es erràtica i de mal humor.

Com aturar de Oversleeping?

Si vostè ha estat lluny del somni de glòria o excés de son, hi ha mesures que vostè pot prendre per aturar això. Aquí hi ha alguns remeis dormir massa que realment poden ajudar.

  • Feu un horari per al seu somni i tractar d’adherir-s’hi.
  • Obtenir un despertador per al rescat i establir una alarma per despertar a superar la seva trastorn de son excessiu.
  • S’exposi a la llum més natural i assegurar-se que la seva habitació té llum brillant també, perquè els llums brillants són molt eficaços en el tractament dels símptomes dormir massa.
  • De vegades, certes receptes de medicaments poden causar aquest problema també. Vostè pot preguntar al seu metge per canviar la seva recepta.

Aquests consells poden ajudar a lluitar amb els problemes dormir massa, i també ajuden a mantenir a ratlla. Tot i dormir en excés pot no ser tan comú en les persones i aquesta condició pot ocórrer en només un 2 per cent de la gent, si vostè pensa que es tracta d’aquesta condició, ha d’actuar ràpidament i prendre mesures correctives. Demanen als seus metges ajuden per al mateix.