Quins aliments s’han de menjar i evitar-se en els pacients amb hipertensió arterial

La seva pressió arterial canvia constantment com ho fa diferents tipus d’activitat física. El rang normal de la pressió arterial és entre 120/80 mmHg a 139/89 mmHg, i qualsevol cosa més d’aquesta gamma caurà sota la categoria de pressió arterial alta. Si la pressió arterial es manté a la part superior la major part del temps, això significa que la persona pateix de pressió sanguínia alta o hipertensió.

La hipertensió arterial és una causa de moltes complicacions de salut, com ara accident vascular cerebral, trastorns renals, i altres condicions fatals. Per tant, si es presenta aquesta condició, és vital que es prengui mesures per mantenir-la sota control. Hi ha alguns dos i no que s’han de seguir pel que fa a la seva dieta. El següent post analitza els aliments que ha d’evitar i incloure en la seva dieta per controlar la seva pressió arterial.

Aliments que cal evitar en la pressió arterial alta

Requerim aliments per a proporcionar una nutrició; No obstant això, de vegades certs aliments ens poden fer més mal que bé. Això pot ocórrer especialment quan vostè està patint d’una condició mèdica que pot fer que alguns aliments fora dels límits per a vostè. La hipertensió o pressió arterial alta és un tipus similar d’estat que es requereix per controlar la ingesta de certs aliments. Aquí hi ha alguns aliments per evitar la hipertensió:

1. Les carns es va elaborar o envasar

Les carns processades o envasats disponibles a les seves botigues locals són un no-no. Aquestes carns processades es carreguen amb altes quantitats de sodi, i més quantitats de sodi són perjudicials per a la pressió arterial. Evitar tot tipus d’articles carns envasades.

2. Els productes congelats

Si vostè ha estat apilant fins a la seva nevera amb tot tipus de congelats llestos per menjar àpats, ja és hora que es posa un xec a aquest hàbit. Els aliments congelats com ara pizzes, plats de pollastre, pasta, etc., no només es carreguen amb conservants nocius, però aquests elements també estan plens de sodi, que és perjudicial per a la pressió arterial.

3. Els aliments enllaunats

És vostè un d’ells, que gaudeixen pèsols enllaunats, grans o altres productes enllaunats a causa de limitacions de temps o qualsevol altra raó. Doncs bé, aquests productes són alts en sal, i si voleu veure la seva pressió arterial dins el rang saludable, llavors vostè ha de posar fi a aquest hàbit.

4. L’alcohol

Les quantitats moderades d’alcohol poden ser considerats adequats per al seu cor. No obstant això, l’ús excessiu d’alcohol és terrible per a la seva salut. Això es deu a una major quantitat d’alcohol en el seu cos condueix a l’augment de pes i deshidratació. Les dues condicions poden augmentar la seva pressió arterial.

5. cansalada

Si té cansalada cada dia a l’esmorzar o assaborir aquesta delícia de carn de forma regular, estar a punt per enfrontar la pitjor part. Això es deu al fet que la cansalada no només és alta en greixos, però també conté quantitats relativament altes de sodi en ell. Així, la propera vegada que engolir un tros de cansalada, tingui en compte aquest fet.

6. Formatge Fos

Fond de tenir els seus pastes, pa o pasta carregats amb aquest plaer de la lleteria. Així, el formatge també conté una alta quantitat de sal i per tant és millor evitar-ho. No obstant això, si voleu menjar formatge, optar pels que no tenen sal i també controlar la seva ingesta.

7. menges xinesos

Hi pot haver molt poques persones al món que no es poden trobar en el menjar xinesa. No obstant això, si vostè és un pacient amb un problema de pressió arterial alta, segur de limitar la ingesta de menjar xinès. Fins i tot quan vostè està demanant plats xinesos assegurar s’opta pels cuits al vapor o en lloc de fregits o els saltats en massa salses.

8. begudes amb cafeïna

Les begudes amb cafeïna com el cafè i el te són perjudicials perquè causen un ràpid augment de la pressió arterial. Les quantitats en excés d’aquestes begudes poden desencadenar les glàndules suprarenals que s’alliberen substàncies adrenalina i quantitats en excés de cortisol, que al seu torn augmenten la seva pressió arterial.

9. A punt Per a Menjar Sopes

Per frenar imparells que la sensació de fam per hora, una de les maneres més fàcils és l’optar per llistes per menjar sopes. Aquestes llest per menjar sopes són no només deliciós, però es poden fer d’aquí a poc temps. No obstant això, aquestes sopes contenen altes quantitats de sal i sodi, que és perillós per a vostè si vostè té hipertensió. Cada vegada que la compra d’aquestes sopes, busqui l’etiqueta de sopa amb menys sal i menys sodi.

10. Pickles

El seu dia a dia els àpats regulars ser més interessant amb adobats. No obstant això, els pacients hipertensos han de mantenir a ratlla els cogombres adobats, perquè estan carregats de sal. Pot rentar la salmorra amb aigua corrent per desfer-se del excés de sal si voleu gaudir de tant en tant.

Aliments per a incloure en la seva dieta per controlar la pressió arterial alta

On ha de fer alguns compromisos pel que fa a certs aliments quan es pateix d’hipertensió, hi ha altres aliments que vostè ha d’incloure en la seva dieta per ajudar a controlar la pressió arterial. Els següents són alguns dels aliments per als pacients hipertensos o alguns aliments per a la hipertensió que pot incloure en la seva dieta regular:

1. Els plàtans

El banana és un aliment és d’estranyar que ajuda en la gestió dels nivells de pressió sanguínia en el cos. Aquesta fruita és alta en potassi i s’ha demostrat per regularitzar la hipertensió. A més, el potassi és eficaç per minimitzar els efectes de sodi. No obstant això, si vostè pateix d’algun tipus de dolències renals, s’ha de tenir cura en consumir aliments rics en potassi.

2. Baies

Baies també ajuden a la reducció de la pressió arterial alta. Això ocorre a causa de la presència de flavonoides, un compost natural que és beneficiós en la prevenció de la hipertensió i la reducció dels nivells de sucre en sang.

3. Els vegetals de fulles verdes

verdures de fulles verdes com l’espinac, la col arrissada, enciam romana, bledes, etc., són rics en potassi. El potassi és eficaç en l’eliminació de l’excés de sodi del cos a través de l’orina. No obstant això, assegureu-vos que optar per les verdures fresques perquè els enllaunats han afegit sal i alts nivells de sodi en ells.

4. remolatxa

Aquesta vibrant profund de color vegetal vermell és una rica font d’òxid nítric. Aquest compost ajuda a reduir la pressió sanguínia dilatant els vasos sanguinis. Remolatxa es pot tenir en cru, cuinat, al vapor o fregit formulari. Fer servir aquest vehicle d’arrel amb compte ja que pot tacar la roba i les mans.

5. La farina de civada

La civada és una opció ideal si vostè està buscant un aliment que pot ajudar en la gestió del seu hipertensió. La civada és baixa en sodi, baixa en greixos i però són una gran font de fibra, el que els fa una recepta ideal per combatre problemes de pressió arterial. La farina de civada es pot tenir en el seu esmorzar.

6. L’all

Si es faci el diagnòstic d’hipertensió, una de les primeres mesures correctives respecte als aliments que li ha assignat hauria all. Aquest penetrant olor vegetal d’arrel és alta en òxid nítric. I l’òxid nítric ajuda a la vasodilatació, el que significa que ajuda en l’ampliació de les artèries. L’all és una herba versàtil i es pot utilitzar en moltes formes.

7. Les magranes

Aquesta fruita vermella comprèn de llavors nacrats, que també són beneficiosos en la lluita contra la hipertensió. Segons un dels estudis, es va comprovar que el consum d’un got de suc de magrana cada dia durant fins a un mes va ajudar en la reducció de la pressió arterial. Aquesta fruita es pot tenir en la forma de fruita, suc o també es pot afegir en els seus amanides o liquats.

8. Xocolata negra

Si vostè és un ventilador de xocolata negra, a continuació, aquesta notícia pot ser una sorpresa agradable que el consum de xocolata negra pot ajudar a lluitar amb el seu problema de pressió arterial alta. Aquest fet també s’ha demostrat en un estudi recent que el consum de xocolata negra de forma regular combat la hipertensió.

9. peix

El consum de peix com el salmó, verat i altres peixos tals que són una bona font de proteïna magra. Fish ser una bona font d’àcids grassos omega 3 no només ajuden en la reducció dels triglicèrids, però també és útil en la reducció de la inflamació. Peixos com ara la truita són abundants en vitamina D, que també és útil en la reducció de la hipertensió.

10. Kiwis

Kiwis estan carregats amb vitamina C, una vitamina que pot ajudar significativament a la millora dels nivells de pressió arterial. Segons un estudi, les persones que consumien aproximadament tres kiwis al dia va observar una notable reducció en la pressió arterial pel final de les vuit setmanes. Es pot menjar la fruita o afegir en les seves amanides de fruites, batuts o batuts.

Si vostè ha estat diagnosticat amb pressió arterial alta, és essencial que es realitzen canvis d’estil de vida i adoptar un estil de vida saludable que pot ajudar en la gestió del seu millor condició. Excloent i incloent certs aliments de la seva dieta pot recórrer un llarg camí per fer front a la seva situació. Consulti amb el seu professional de la salut cada vegada que desitja fer una vida significativa o canvis en la dieta.