Quan els nadons poden començar a aigua potable i quant hem de donar?

Les normes d’aigua potable i el compliment d’una determinada quantitat per a la salut general i la hidratació que seguim amb freqüència, no s’apliquen als nadons. Això ens porta a diverses preguntes, com de la que els nounats poden mes beure aigua? i quins són els signes de deshidratació en els nadons? És possible que fins i tot es pregunten si a 1 mes d’edat, fins i tot es pot beure l’aigua? .Així, anem a fer una ullada a tots els detalls rellevants i precisos sobre com donar aigua als nadons.

Quan es pot nadons comencen a beure aigua?

Molts pares no estan segurs de quan han d’introduir aigua en la seva dieta del nadó. A diferència dels adults que han de consumir quantitats significatives d’aigua cada dia, el cas és diferent per als nens. El seu requeriment d’aigua varia segons l’edat, i donant massa aigua abans que els seus sistemes estan preparats per a això pot tenir efectes adversos.

Naixement fins als 4 mesos

Els nadons alletats no necessiten aigua addicional, ja que la llet materna és considerada com un súper aliment que compleix amb tots els requisits dietètics i de fluids d’un nadó. Això es deu al fet que la llet materna proporciona la quantitat necessària de líquids que el seu nadó necessita per mantenir-se hidratat. En resum, vostè no ha fins i tot estar preocupat pel subministrament d’aigua addicional per al nadó acabat de néixer, sempre que la infermera sota demanda.

Un nadó alimentat amb fórmula també no requereix massa aigua addicional. La majoria de les fórmules per a lactants contenen instruccions específiques per a la quantitat d’aigua a afegir per dilució suficient. Quan segueixi aquestes instruccions i ajustar la consistència de la fórmula per a l’edat del nadó, és prou el manté hidratat quan s’alimenta a temps.

5 – 8 Mesos

En el cas que els nadons beure aigua durant aquests mesos? La resposta és que no hi ha cap regla dura i ràpida en aquest sentit. Fins als 6 mesos d’edat, no hi ha necessitat perquè el nadó prengui res a part de la llet materna o fórmula. L’aigua s’introdueix generalment als nadons una vegada que estan més enllà de l’etapa de recent nascut i la transició als aliments lentament al costat de la llet materna.

Els nadons solen començar amb aliments sòlids entre els 5 i 8 mesos d’edat. En aquest moment, es pot subministrar aigua en una tassa d’entrenament per al seu nadó a glop de parell de vegades al dia. Aquest neednt ser massa freqüents, suposant que encara està donant el pit o fórmula al seu nadó, a més de proporcionar sòlids.

9 – 12 Mesos

Una vegada que compleixen un any d’edat aproximadament, que poden continuar la lactància materna, però ofereixen aigua o suc diluït en una tassa en els menjars. No obstant això, no donar begudes amb gas o begudes amb edulcorants artificials. Com una nova mare, pot ser confós sobre les seves necessitats d’aigua babys. Ja que són massa poc per expressar la set, pot estar preocupat que el seu nadó no està ben hidratat, i si ha de complementar la llet materna amb aigua. Però, de la mateixa manera que ho expressa la set, el seu petit també serà capaç d’expressar la set a través de certes senyals com grizzling.

Com puc presentar Aigua per a nadons?

L’aigua s’ha de donar als nens només després que comencin els aliments sòlids. Fins que són un any d’edat, els seus ronyons havent madurat prou per metabolitzar l’excés d’aigua. Com a resultat, les seves necessitats d’aigua són mínims. No obstant això, és possible introduir al seu fill que el gust de l’aigua, proporcionant als seus nadons petits glops alhora. Pot omplir el biberó o tassa d’entrenament amb aigua i donar-li uns glops d’ella, quan expressa la set. A més, no es donarà al seu nadó aigua d’un got obert, fins que és molt més antiga.

Quanta aigua per donar als nadons?

Si vostè s’està preguntant quina quantitat d’aigua durant 6 mesos d’edat nadó és essencial, ha de saber que depèn del nen i els seus hàbits alimentaris. Si encara està sent alletat, uns glops són més que suficient per saciar. deshidratació del nadó és estrany quan els nadons tenen els seus fluids requerits de la llet materna o fórmula d’alimentació. Per tant, això no hauria de ser una preocupació. Els nadons que tenen menys de 4 mesos d’edat no necessiten aigua per proporcionar per separat per a ells. Els seus cossos s’hidraten dels fluids en els seus canals d’informació.

La intoxicació per aigua en els nadons

Mentre que l’excés d’aigua no causa cap dany irreparable en adults sans, pot ser molt perillós per als nadons petits. Donar als nens, que són menors de 6 mesos, massa aigua pot alterar la capacitat natural del cos per absorbir els nutrients de la llet materna o fórmula d’alimentació. Beure quantitats extremes en trams molt curts de temps pot fer que el nivell de sodi en els seus cossos a caure. Els seus ronyons enviaven prou madurs com per manejar grans quantitats d’aigua a la vegada, i això pot portar a una condició perillosa anomenada intoxicació per aigua. Si hi ha símptomes d’intoxicació per aigua en el seu nadó, com visió borrosa, irritabilitat o esgotament després del consum d’aigua, que requereix atenció mèdica immediata. L’excés d’aigua pot causar convulsions en els nadons. Aquesta és també la mateixa raó per la qual no és prudent per administrar les classes de natació per als nens petits. En la probabilitat que s’empassen enormes quantitats d’aigua, mentre que a la piscina, pot causar intoxicació per aigua i donar lloc a una emergència mèdica.

Els nadons no necessiten beure aigua en qualsevol moment?

Tot i que un nadó acabat de néixer no necessita beure aigua, els seus cossos ho necessiten a mesura que envelleixen. Així, mentre el seu nadó creix, es poden introduir de forma segura l’aigua en la seva dieta. Els nadons poden prendre com a mínim 30 ml d’aigua fins al moment en què són de 4-6 mesos d’edat, però restringir més quantitat d’aigua. Pot augmentar lentament la ingesta d’aigua quan el seu fill és de 9 mesos a 1 any d’edat. Quan el fill és un any d’edat, el seu sistema del cos és prou madur com per tolerar grans quantitats d’aigua. No obstant això, fins i tot després d’arribar al seu primer any de vida, mantenir la ingesta d’aigua sota la regulació.

Preguntes freqüents sobre donar aigua al seu fill

Anem a abordar alguns dels dubtes més comuns sobre donar aigua als nadons petits i esborrar qualsevol altra confusió.

És segur donar aigua a 6 mesos d’edat o més jove del nadó?

La resposta és que sempre es pot donar uns glops d’aigua per als nens entre les edats de 4 a 6 mesos. No obstant això, quantitats que són majors de 30-60 ml no són segurs en un sol dia.

Nosaltres podem Diluir amb aigua Fórmula?

Si utilitzeu la fórmula llista per utilitzar, és possible que no hagi d’afegir aigua a la mateixa. No obstant això, si feu servir la fórmula en pols, haurà d’afegir aigua a barrejar. Aneu amb compte de no barrejar més aigua del que es recomana, ja que pot causar complicacions com convulsions.

Quan es pot nadons comencen a beure aigua?

Molts pares es pregunten sobre l’edat a la qual es pot donar una nadó aigua. Com es va esmentar anteriorment, els nadons que són alletats i alimentats amb fórmula no necessiten aigua addicional. De fet, és recomanable que l’aigua s’introdueixi en una dieta babys només després que ell és de 4-6 mesos d’edat.

Què passa si un nadó es deshidrati?

Un nadó que és alletat exclusivament en la demanda té molt baixes probabilitats de deshidratació. Fins i tot els nadons alimentats amb fórmula rebin la quantitat requerida d’aigua amb el seu menjar

Podem donar aigua a un nadó la lactància materna?

No es suggereix per donar aigua a un nadó lactant. Els requeriments de líquids babys es compleixen per la pròpia llet materna.

Pot massa aigua per a Nens i dur a signes de convulsions?

Sí, l’excés de consum d’aigua causarà una condició anomenada intoxicació per aigua en els nadons petits. Aquesta és una condició molt perillosa que pot provocar convulsions dramàtics. També té un impacte significatiu sobre el cos babys, ja que els nivells de sodi tendiran a caure amb l’entrada d’aigua massa.

Conclusió: L’aigua és una necessitat inevitable per a la supervivència dels organismes vius. Com adults, ens aconsella beure molta aigua cada dia, i complir amb el requisit diari recomanat per a una salut òptima, però no és el mateix amb els nadons. No vos de seguir les seves recomanacions dels metges de donar aigua al seu nadó per assegurar-se que es mantingui saludable.