Primele simptome de diabet pe care ar trebui să știți

Diabetul poate fi dificil de a face față. Tocmai de aceea este important să se cunoască semnele timpurii ale diabetului zaharat la femei și să-l sub control. Ferește-te de simptome, astfel încât să puteți lua măsurile potrivite și pentru a preveni-l de la controlul vieții tale. este mai bine să mușcătură probleme în fașă, înainte de a ieși din mână. O astfel de problemă potențială este diabetul, care este de asemenea cunoscut ca o boală silențioasă datorită semnelor sale inițiale foarte blânde. Dar, cu conștientizare și vigilență corespunzătoare, puteți face cu diabet zaharat si se ocupa de viata ta.

Recunoașterea Simptomele diabetului la femei

1. Ai pierdere în greutate inexplicabilă și câștig

Ați putea crede că pierdeți în greutate din cauza unei diete de succes accident. Dar dacă este din cauza scufundare nivelurile de glucoză? Dacă aveți diabet zaharat de tip 2, celulele nu sunt suficient de glucoză. Corpul tau nu este capabil de a utiliza în mod eficient de calorii, chiar daca mananci o dieta sanatoasa. De asemenea, crestere brusca in greutate poate fi, de asemenea, un clopot de avertizare.

2. Ai dimineața de boală și vărsături

In timp ce acest lucru este un simptom comun de sarcină, aceasta este, de asemenea, un timpuriu de tip 1 de diabet simptom la femei. Dacă planificați o sarcină, trebuie să ia măsuri speciale pentru a preveni probleme, cum ar fi defecte congenitale. Asigurați-vă o întâlnire cu medicul ginecolog și du-te pentru o verificare amănunțită-up.

3. pee un pic prea mult

Cand corpul tau nu poate produce suficientă insulină, există un exces de glucoză. Rinichii apoi reacționează pentru a alunga glucoza prin urinare frecventă. Dacă trebuie să vizitați toaleta un pic prea des, ar trebui sa te verificat pentru a exclude diabetul zaharat de tip 2.

4. Te simți thirstier

Acesta este un simptom de diabet de tip 2 la femei. Din moment ce corpul tau este de a elimina o mulțime de lichid, vă rămâne senzație de sete. Sunteți, de asemenea, împovărate cu o gură uscată și piele uscată din cauza deshidratare.

5. Te simti foame tot timpul

nu este doar însetată care se confrunte cu. Când aveți diabet zaharat de tip 2, organismul nu poate produce suficientă insulină pentru a aduce glucoza la celule. Iar atunci când organismul nu poate converti alimente in glucoza, celulele rezista la insulină, având ca rezultat te simți foame și obosit.

6. Ai vedere încețoșată

Când aveți un nivel ridicat de zahăr, mușchii lentilelor ochiului muncesc din greu să se concentreze. Lentilele se pot fi, de asemenea, afectate în mod negativ atunci când diabetul nu este gestionat. Acesta este un alt semn precoce al diabetului zaharat si pot fi gasite atat in diabetul zaharat de tip 1 și de tip 2.

7. cicatrizare mai lent decât de obicei

Legătura dintre femei și diabet zaharat se extinde la zona vaginala prea. Acumularea de glucoză poate duce la multiplicarea de drojdie și bacterii. S-ar putea găsi te în curs de dezvoltare infecții vaginale, chiar dacă faci cel mai bine pentru a rămâne curat. Este posibil să observați, de asemenea, mai lent de vindecare si a crescut probleme ale picioarelor, cum ar fi infecții fungice, bătături, și hammertoes.

Diabetul poate fi înfricoșător, dar aceasta nu trebuie să însemne sfârșitul vieții așa cum o știi. Păstrând un ceas asupra sănătății dumneavoastră și vigilența față de corpul dumneavoastră, puteți identifica și de control de la bun început.