Preproste vaje, da imajo močnejši duševne

To je starost kondicije in telesne moči. Ženske po vsem svetu se vse bolj zaveda pomembnosti ostal fit, mame vključena. Toda za doseganje cilja katere koli vrste, je predpogoj, da ima oster, osredotočen um. Tako kot treninga za moč in kardio za telo, obstaja tudi način za izgradnjo naše duševne moči?

Morda ste prebrali neskončne knjige z naslovom 10 stvari, psihično močni ljudje storijo, ali navade, ki lahko vlak vaš um. Toda nalogami pogosto zdi nemogoče in zelo zahtevno. Kot mame, smo komaj vzemite čas zase, kaj šele sodelovati pri temeljitem vadbo režim. Ampak potem spet, bomo verjetno morali duševne moči več kot kdorkoli drug. No, vsepovsod dobra novica. Obstaja nekaj zelo preprostih vaj za izboljšanje vaše volje in odločnosti, da ne zahteva preveč časa in energije. Lahko jih naredite vsak dan in obljubljamo, da boste videli razliko kmalu.

Najpreprostejših načinov za izgradnjo duševne moči

1. Preberi več

To je znanstvena resnica – ljudje, ki uživajo v branju, so prijazni in obzirni do drugih in imajo veliko duševne moči. Zelo dejanje branja vas sili, da se osredotoči svoje čute, upočasni in se sprostite. Poskusite to narediti vsak dan, zjutraj ali pred spanjem, in obljubljamo vam ne zamudite digitalni čas.

2. meditirati

Ta nasvet je verjetno stara kot hribih, ampak hej, to dejansko deluje. Vloga meditacije za povečanje volje ni mogoče zanikati. Kaj je pomembno, je, da vam ni treba, da postane pro na tem. Vse, kar potrebujejo, je 10 minut svojega časa dnevno, da bi sedel naravnost, se osredotočite na svoje dihanje in nadzor misli. Ta vaja osveži svoj um in dušo in prepušča vam prežeta z močjo za soočenje dan.

3. Poslušajte glasbo

Ha, to se ne izvaja. No, to je. Raziskave so pokazale, da je usposabljanje ušesa in vaš um, da se osredotoči na glasbo (in mislimo dobro, pomirja glasbe tukaj) ima lahko velik vpliv na duševno moč. Osredotočite se na melodije in jih Natapati v sebi. Prav tako lahko predvaja glasbo v ozadju, medtem ko delate.

4. jogo

Vedel si, da bi to prišel, kajne? Joga ima pomirjujoč učinek na vaše telo in prav tako ohranja svoje vitalne organe deluje dobro. Osvoji to vajo z osnovnimi pozah, kot so Surya Namaskar in globokim dihanjem in se lahko premaknete na bolj zapletene pozah, ki temelji na vaš čas in naklon. Ni važno, kako osnovno, je joga zavezuje, da se boste počutili pozitiven in usmerjen.

5. Stretch

To lahko storite, ko vstanem zjutraj, in obljubljamo, da bo to postala navada. Dejanje raztezanje skrbi za vaše telo nabije, in vaš žilni sistem dobro deluje. To pa tudi dodal svoj um s pozitivno energijo in novo vitalnost.

6. Walk

Odličen razlog za naše duševne krhkosti je sedeči način življenja. Če želite, da vaš um aktiven in zdrav, hodi nekaj korakov vsak dan. Lahko vlagajo v pedometer ali fitnes tracker, da vas navdihuje. Hoja vam omogoča tudi zalego nad svojimi mislimi in izgnati negativnosti, ki leži znotraj vas – znake duševno močni osebi.

7. Praksa globoko dihanje

Dihanje je seveda za nas in mi sploh ne zavedaš, to počnemo. Toda ali ste vedeli, da je dejanje namerno vdihovanje in izdihu vam pomaga, da postanejo močnejši psihično? Globoko dihanje je fantastičen način, da jasno vaš um, razumeli svoje misli, in izboljšati svojo ostrino. Vadite to za 10 minut vsak dan, najbolje zjutraj, in vas bo glasoval kot eden najboljših nasvetov za izboljšanje volje.

8. Smeh pogosteje

Nič všeč um več kot krepko smeh. Če je vaš um občutek izsušena, lahko umetnost smeh namerno dejansko počutite bolje. Oglejte si komedijo, preberite smešno knjigo, ali pogovor s prijateljem, ki razpoke smešne šale. Smeh je eden od teh navad psihično močnih ljudi, ki je zelo enostavno in zabavno posnemati.

9. pisanje

Saj ni treba, da je imeti zemeljski voh za pisanje, da bi naredil to vajo. Vse, kar potrebujete, je prenosni računalnik in pero in pripravljenost, da izboljšajo svojo duševno moč. Pero vaši cilji (poskrbite, da so mala in dosegljivi na prvi), je vaš dnevni napredek in vaše izzive. Lahko tudi scribble in doodle ali pero zgodbe. Pisanje je čudovit način, da channelize svoje notranje pozitivnosti in izpirajte se negativnih misli.