Pomen dejavnosti na prostem, za ljudi z ADHD in debelosti

Zgodaj spat in zgodaj za dvig naredi človek zdrav, bogat in moder in Zdravje je bogastvo, nekaj pregovori poučujejo otroke v šoli. Ti pregovori pogosto gredo skozi eno uho in ven skozi drugo, v večini otrok. Ne samo otroci, ampak večkrat, tudi starši ne dajejo pomen za igranje na prostem.

Smo komaj videli otroci igrajo zunaj, kajne? Gone so dnevi, ko bi se otroci vrnili iz šole, zgrabite hiter prigrizek doma, nato pa hitenja zunaj igrati. Otroci, rojeni med 1986-2000 ljubil, da igrajo zunaj. Ker otroci, rojeni v zadnjem desetletju radi igrajo video igre doma in gledajo televizijo. Zakaj misliš, da igro na prostem je treba za vašega otroka? No, jaz sem tukaj, da poudariti prednosti prostem igranja.

Igro na prostem krepi otroka, ne samo fizično, ampak tudi tako, da možgani bolj aktivni, kar v dobri učni uspeh. To povečuje pomnilnika moč in omogoča otroku občutek sveže. Otrok se učijo tudi socialnih spretnosti (kako deliti stvari / igrač) in lahko enostavno spoznavanje novih prijateljev.

Najpomembneje je, da se izboljša vzdržljivost, kot tudi. Zunanji igra je tudi pomemben vidik pri krepitvi motorične sposobnosti, kognitivne sposobnosti, logično razmišljanje in tako naprej. Zato lahko starši prihranili veliko denarja, ki ga dajanje v najem njihovi otroci igrajo zunaj, namesto da bi jih pošiljali v različne razrede, kar je nepotrebno.

Znoj je koristna, saj odstranjuje strupe iz telesa. En nasvet je, da se zagotovi vaš otrok ostane hidrirani. Disciplina bo samodejno pade v mestu, ko se otrok igra zunaj, ki jo povzroča vdihavanje svežega zraka. Kako v tej rutini tudi zagotavlja, da je otrok utrujen po igranju in poje in spi zgodaj.

Mnogi starši naj svoje otroke k psihiatru za otroke, ker je njihova mlada ena je hiperaktiven in ima ADHD (Attention-deficit / hiperaktivnost) .The odgovor je otrok preveč energije v telesu. Zato, če pustite vaš otrok igrati zunaj, vsa energija bo uporabljena na konstruktiven način. Torej, omogoča spodbujajo zunanji igre za preprečevanje debelosti in spodbujati dobro duševno in telesno zdravje, da bi otroci danes postal zdravo različico sebe, ko odrastejo.