Per què el colesterol no sempre és dolent – El que ha de saber sobre el colesterol

Segons el Centre Nacional d’Estadístiques de Salut en el Centre per al Control i la Prevenció de Malalties, alguns dels problemes de salut més prevalents que enfronta el món avui en dia són les malalties del cor, càncer, vessament cerebral, SIDA, diabetis, pneumònia / grip, malalties pulmonars cròniques (asma, bronquitis), i la mortalitat infantil. malalties neurològiques com l’espectre de l’autisme, ADD i ADHD, síndrome bipolar i l’esquizofrènia són només l’últim d’una llarga ratxa de malalties potencialment mortals que els éssers humans (i les seves mascotes) s’han enfrontat ia la modernització de les tècniques de processament de productes agrícoles i alimentaris ens avançat en el segle 20.

La majoria de les malalties modernes són provocats per la inflamació crònica, no del tipus que es produeix quan un es lesiona i la visió lesió comença a inflar-se, però el tipus que està causant estralls en el nivell cel·lular en els cossos de la majoria de persones cada dia. baixa resposta immune a causa de la falta de suport nutricional no permet al cos a protegir i guarir-se a si mateix.

Què és el colesterol?

El colesterol és una substància grassa produïda pel fetge que realitza o assistències en milers de funcions corporals com ara membranes cel·lulars edifici, beines nervioses, i molt del seu cervell. És vital per a la producció d’hormones i metabolitza totes les vitamines liposolubles com la vitamina A, D, E i K, entre altres coses. Sense ell, que anava a morir.

 • LDL, lipoproteïna de baixa densitat, és conegut com el colesterol dolent. Les LDL recullen el colesterol des del fetge i el lliuren a les cèl·lules.
 • HDL, lipoproteïna d’alta densitat, és conegut com el colesterol bo. HDLs eliminar l’excés de colesterol de la sang i el porten al fetge.
 • El seu cos produeix el seu propi colesterol, però té la capacitat de regular a la baixa si es detecta excés de colesterol a la sang. En reduir el seu consum o pren medicaments per reduir el colesterol, el seu cos fins regula la producció. S’intenta fer més per compensar el que falta.
 • El colesterol dietètic (colesterol dels aliments) només pot obtenir a partir de productes d’origen animal.

Malgrat el consens mèdica i farmacèutica anterior, però, nous estudis mostren que el colesterol dietètic en realitat pot aturar la inflamació, prevenir la formació de coàguls, donar suport al sistema immune, i prevenir mutacions causants de malalties en les cèl·lules.

 • Els països amb major mitjana de colesterol tenen menys malalties del cor
 • Medicaments amb estatines populars no baixen el colesterol, disminueixen la inflamació (en general causada pels pics de sucre en la sang)
 • Les directrius del Programa Nacional d’Educació sobre el Colesterol 2004 s’han ampliat per recomanar que les persones que no tenen la malaltia cardíaca han de prendre estatines per prevenir les malalties del cor (8 dels 9 experts del panell tingut vincles amb la indústria farmacèutica).
 • Les persones amb el més baix de colesterol a mesura que envelleixen estan en major risc de deteriorament cognitiu, la demència i la degeneració cerebral, malalties del cor i la mort.

Objectiu per a alta HDL i triglicèrids baixos

Triglicèrid és el nom que donem als àcids grassos una vegada que estan circulant en el torrent sanguini. Els nivells alts són una mala cosa i són causats principalment per la ingesta crònicament alta en carbohidrats de grans i llegums.

 • Per assolir un major nivell de HDL, assegureu-vos de reduir les seves fonts de greixos omega-6, principalment d’olis de llavors vegetals processats industrialment, sinó també d’un excés de fruits secs.
 • Prenent un oli de peix de bona qualitat diària és una bona manera d’augmentar els àcids grassos omega-3.
 • Els greixos saturats també elevar el HDL bo. Penseu en l’oli de coco, mantega de porc, mantega i sèu de boví.
 • Tallar sucres, cereals i carbohidrats refinats i menjar el greix, la carn i els rovells d’ou.

El colesterol i el cor

Amb les malalties del cor estar al cim de la llista de malalties modernes, la teoria de cor dieta és un bon lloc per començar a buscar a la connexió entre el colesterol i les malalties del cor. La hipòtesi moderna sobre les malalties del cor assumeix que una dieta rica en greixos saturats i colesterol contribueix en gran mesura a la malaltia cardíaca. Les estadístiques varien segons la font i es veuen afectats per l’edat, la raça i el gènere, però els suggeriments existents sobre el cor i la dieta assumeixen el colesterol com la causa d’obstrucció de les artèries que condueixen a la malaltia cardíaca.

Malaltia cardíaca coronària (CHD) és un terme que abasta una varietat de condicions incloent l’acumulació de placa dins de les parets de les artèries que irriguen el cor, la inflamació i un desglossament de l’operació del múscul cardíac i la pressió arterial alta. A la primera part del segle 20, la majoria de les malalties del cor va ser causat per la infecció i compromís del sistema immune. Les malalties del cor era estrany i va contribuir amb només el 8% de totes les morts. Amb el descobriment dels antibiòtics, aquesta causa de malalties del cor pràcticament havia estat eliminat.

 • Avui en dia, les malalties del cor representa més de 45% de totes les morts
 • 75% de les persones que tenen atacs de cor tenen nivells normals de colesterol

El colesterol i el Cervell

El colesterol ha rebut una mala reputació en els últims 50-60 anys. Podria ser que els estudis fets sobre el colesterol són enganyosos, fins i tot als científics que els porten a terme? Els estudis més recents i alguns dels principals experts en la plasticitat cerebral i la salut dels Estats Units mostren que el colesterol no és dolent; en realitat és una cosa que necessita el cervell humà.

25% del colesterol en el nostre cos es troba al cervell. Es treballa per facilitar la funció de la membrana i és la matèria primera per a la fabricació de progesterona, estrogen, cortisol, la testosterona i la vitamina D. Quan pensem en antioxidants, pensem en les baies de colors i vegetals de fulla verda, però el colesterol també actua com a antioxidant.

 • Un estudi (1) mostrar que la funció de memòria va ser millor en els subjectes de prova amb els més alts nivells generals de colesterol i el colesterol LDL en particular.
 • Alguns estudis van trobar una correlació entre la demència i baixos nivells de colesterol.

La inflamació és l’arrel del problema

els nivells sèrics elevats de colesterol són un símptoma del problema subjacent en el seu cos, no la causa del problema, que és la inflamació. El colesterol s’envia a l’artèria per curar la inflamació. Si té èxit, tot torna a la normalitat. Si la inflamació no desapareix, més colesterol s’envia i comença a acumular al voltant de l’artèria com una banda d’ajuda. Aquesta és la forma en la placa comença a formar-se.

La veritable causa de la inflamació és alts nivells d’insulina, una reacció a un excés d’hidrat de carboni / consum de sucre refinat que crea pics de sucre en sang. Trans-greixos i olis de llavors vegetals processats industrialment també causen la inflamació. Només veiem realment els efectes negatius de les LDL quan s’oxida pels radicals lliures. Una dieta rica en antioxidants (verdures i fruites) i baixa en hidrats de carboni reduirà els factors d’oxidació en el cos.

Salut Natural: La comprensió d’Aliments

Alguns científics estan en tendència cap a la creença que l’estil de vida, incloent aliments, influències, i controla ni més ni menys de 95% del nostre estat general. D’acord amb la Fundació Weston A. Price, les següents són les pautes dietètiques políticament correctes actualment en voga:

 • Evitar els greixos saturats
 • Límit el colesterol en els aliments
 • Utilitzar olis més poliinsaturats
 • Redueixi el consum d’ous o menjar només clares d’ou
 • Menjar carn magra i limitar la carn vermella
 • Beure llet baixa en greix i molta d’ella per obtenir el calci necessari
 • Limitar el consum de greixos a 30% de les calories
 • Coma 6-11 porcions de grans per dia
 • restringir la sal
 • Coma almenys 5 porcions de fruites i verdures per dia
 • Trieu aliments de soja rics en proteïnes més més de les proteïnes animals

El perill d’aquestes pautes modernes és que les limitacions recomanades s’han establert sobre la base dels aliments que són envasats, adulterats i modificar, contenen productes químics artificials, i el xarop de blat de moro d’alta fructosa i edulcorants artificials, tots els quals poden causar inflamació. Això va portar a la suposició que és el tipus d’aliment que causa problemes, sense cap consideració a la transformació industrial.

Anem a fer una ullada a aquests mateixos aliments des d’una perspectiva diferent.

 • Els greixos saturats : proporcionen integritat de la membrana cel·lular i milloren la capacitat del cos per utilitzar els àcids grassos essencials. Protegeixen el fetge i són l’aliment preferit per al cor i el cervell. No causen malalties del cor. Els estudis que indiquen el contrari no van tenir en compte els carbohidrats processats ingerits pels subjectes d’estudi.
 • El colesterol dietètic : contribueix a la resistència de la paret intestinal i ajuda als nadons i els nens a desenvolupar un cervell sa i el sistema nerviós. Els aliments que contenen colesterol també contenen altres nutrients. Només colesterol oxidat contribueix a la malaltia cardíaca. Llet en pols i ous en pols contenen colesterol oxidats i és la llet en pols afegits a 1% i 2% de llet.
 • Poliinsaturats : són nous en la dieta humana a causa de la modernització i mecanització. Contribueixen a problemes d’aprenentatge, problemes intestinals, malalties del cor, càncer i malalties autoimmunes, entre altres coses.
 • Grassfed la carn vermella : és una rica font de nutrients, incloent vitamines B12, B6, zinc, fòsfor, carnitina i coenzim Q10 que protegeixen el cor i el sistema nerviós.
 • Ous : proporcionen una excel·lent molts àcids grassos importants proteïnes i que contribueixen a la salut del cervell i el sistema nerviós. Els substituts d’ou han estat demostrat que causa una mort ràpida en els animals de prova.
 • Baixa en greix i sense greix de llet : no té vitamines solubles en greix necessaris per assimilar la proteïna i minerals en la llet mateixa. El consum d’aliments baixos en greix (aliments que han tingut el greix eliminada, no aliments que són naturalment baixos en greix) pot conduir a l’esgotament de vitamines A i D.
 • 30% de calories en forma de greix : és massa baixa per a la majoria de les persones i pot portar a la hipoglucèmia i fatiga. Les dietes tradicionals contenien 40% a 80% de calories de greix, sobretot d’origen animal. La diferència va ser que els animals no es van bombar amb esteroides, hormones, antibiòtics, i carregat de pesticida d’entrada processat. Les toxines s’emmagatzemen en el teixit gras dels animals (incloent éssers humans) de manera que un animal net contindrà greix neta.
 • La majoria dels productes de grans : estan fets de farina de blat que ha estat processat i refinat, blanquejat i despullat, privant així de nutrients. Blat modern és un híbrid, que conté proteïnes noves que ara es creu que desencadenar respostes inflamatòries, les deficiències de nutrients i problemes intestinals, incloent la malaltia celíaca.
 • Sal o sodi : és crucial per a la digestió i assimilació. Les cèl·lules necessiten tant de potassi a l’interior i de sodi a l’exterior per mantenir l’equilibri i la funció apropiada. Molts aliments contenen natural de sodi i no han de ser evitats. Roca o sal mineral (sal de taula) conté un major percentatge de sodi a potassi. La sal de taula ha tingut tots els minerals retirats excepte sodi i potassi. Sal de mar conté un major percentatge de potassi a sodi.
 • Les fruites i els vegetals (plantes) : reben una mitjana de 10 aplicacions de pesticides durant el seu creixement i emmagatzematge de tota la vida. Rentat produeixen a fons o menjar aliments cultivats orgànicament.
 • Els productes moderns de soja (una altra híbrids) : l’absorció de minerals bloquejar, inhibir la digestió de proteïnes, deprimeixen la funció de la tiroide, i contenen potents carcinògens.

Llavors, com donar sentit als aliments disponibles per a nosaltres? Menjar aliments en el seu estat més natural i gaudir de cada part d’ella, incloent el colesterol i greix d’animals sans. Per estar lluny de la, matèria preenvasats, preparat processat. Anar orgànica i alimentat amb pastura si es pot i no es preocupi per comptar les calories. Menjar per viure!