Parhaat ajat kosteuttamaan päivän aikana

Mikään ei vedä vertoja vettä auttaa sinua pysymään aktiivinen ja virkeänä jälkeen raskaan harjoituksen tai käynnissä kun lapset. Jos mietit miten ja milloin kosteuttavat, muutamia käteviä vinkkejä voi auttaa sinua tekemään suurimman osan päivittäistä veden saanti. Kun kosteuttaa oikeaan aikaan, seisot hyödyntämään parhaita terveyshyötyjä liittyvät juomavettä. Voit siemailla milloin tahansa aikaan päivästä, tietenkin, mutta lastaaminen tätä elämän olemuksen aikana tiettyjen toimintojen todella antaa kehon että ylimääräistä polttoainetta.

Miten Hydrate maksimaalisen hyödyn

1. Heräämisen jälkeen

Yritetään koota energiaa saada lapset pukeutunut, ruokitaan ja putosi kouluun? Vaikka kaikki voit on annos kofeiinia, on tärkeää juoda kaksi lasillista vettä heräämisen jälkeen. Ei vain se kosteuttaa kehon jälkeen hyvät yöunet, mutta se myös laukaisee sisäelimiä aloittamaan puhdistus toimintoja. Tunnet enemmän hereillä ja virkeänä liikaa.

2. ennen harjoituksen

Kosteuttava ennen hyvä harjoitus pitää sinut kuivumisen ja janon tunne. Sip noin 12 unssia, ennen kuin aloitat istunnon ja pitää siemaillen harjoituksen aikana kohti intensiteetti toimintaa. Jos päättää käynnissä viileä sää, kuluttaa 16 unssin pullon tunnissa. Ja, jos lämpötila nousee, juo noin kaksi neljä pulloa. Jos et juo tarpeeksi vettä, ymmärrätte mitä nesteytys on (ja kuinka paljon elimistö tarvitsee sitä) kantapään kautta.

3. ennen ateriaa

Kun olet kokki herkullisen aterian perheellesi, hengähtää ja juoda lasillinen vettä 30 minuuttia, ennen kuin aloittaa syömisen. Tämä auttaa ruoansulatusta ja pitää sinut tunne hieman täysi – loistava ajatus, jos on taipumus syödä liikaa. Yritä saada miehesi ja lapsia tekemään samoin. Sitä nopeammin ne tottua juomavettä, sen parempi. Mikä on enemmän, tämä on yksi nesteytys kärki, joka on super-helppo seurata.

4. Ennen Sleeping

Terveydenhuollon asiantuntijat usein keskustella siitä juomavesi nukkumaanmenon todella auttaa terveydelle. No, jos olet janoinen tai eivät ole täyttäneet kiintiösi vettä päivän, olet varma suorittaminen ei yöllä. Lisäksi elimistö voi aloittaa myrkkyjä itse. Epämiellyttävä sivuvaikutus voi herätä mennä vessaan. Jos haluat välttää tämän, yrittää juoda vettä noin yksi tai kaksi tuntia ennen nukkumaan menoa.

5. Kun lääkkeitä

Tämä on yksi nesteytys neuvo, että monet ohittaa vuoksi ei jano riitä. Vaikka se saattaa tuntua viileä pop pillereitä ilman vettä, se on epäterveellistä. Vesi auttaa munuaisia ​​huuhtele pois lääkkeitä niin ne menevät alas sujuvasti. Do jotta et koskaan ota lääkkeitä muiden nesteiden kuin veden. Vain vesi on turvallista lääkkeitä, koska se ei sisällä mitään, mikä voisi vaikuttaa kielteisesti miten lääkkeet imeytyvät.

Kehomme koostuvat noin 60 prosenttia vettä. Ilman tätä elämää antavan aineen, meidän elimet, kudokset ja solut eivät pysty toimimaan kunnolla. Selvittää, milloin hydratoitua ja seuraa joukko kuvio leikata matkoja lääkäri, ja tapaukset, kutsuvan sairas työssä.