Paras tapa vähentää kasvojen Fat Luonnollisesti

Edessä on ensimmäinen yhteyspiste kaikkien muiden kanssa. Se on ensimmäinen asia, ihmiset huomaavat sinusta, jo ennen kuin he tietävät sinusta mitään. On täysin ymmärrettävää, halu terävä, määritelty kasvot. Kuitenkin monet ihmiset kamppailevat paino, ja tämä koskee myös kasvojen rasvaa.

Vaikka ei ole mitään haittaa millään tavoin ottaa joitakin kasvojen rasvaa, jos se todella häiritsee sinua, on olemassa joukko asioita, voit tehdä vähentää sitä. On kuitenkin tärkeää huomata, että ei ole mitään eroa kasvojen rasvaa ja rasvaa. Hyvä uutinen on, että samoja menetelmiä käytetään päästä eroon rasvaa voi auttaa pääsemään eroon kasvojen rasvaa sekä. Tässä artikkelissa kerrotaan yksityiskohtaisesti kymmenen parhaista tavoista vähentää kasvojen rasvaa.

How to Lose Cheek Fat Luonnollisesti

Joskus saatat huomata, että jopa menettää ylipaino ei ole tehnyt eroa rasvan naamasi. Niille väsynyt pullea posket, tässä on muutamia tapoja, joilla näyttää, miten päästä eroon poski rasvaa luonnollisesti.

1. Syö Terveet ja liikunta

Tämä on todella paras tapa ylläpitää fyysistä terveyttä. Lisäksi se auttaa sinua säilyttämään kehon painon, syö terveellistä ja käyttäessään on monia pitkän aikavälin etuja, kuten urut terveyteen, ikääntymiseen, sydämen ja verisuonten terveyttä, luun lujuus ja niin edelleen. Kuluttaa tasapainoinen ruokavalio, joka edistää osallisuutta hedelmiä, vihanneksia, palkokasveja, palkokasvit, kananmunat, kala, pähkinät ja siemenet, ja elimistö pysyy huippukunnossa. Välttää liikaa sokeria ja natriumia, koska nämä molemmat elintarvikkeiden ainesosien säilyy yleensä veden ja aiheuttaa turvotusta eri puolilla kehoa, etenkin naamasi. Muistathan käyttää vähintään kolmena päivänä viikossa.

2. pysyä sammutettua

Kuten counter-intuitiivinen kuin se saattaa vaikuttaa, elimistösi säilyttää veden takia nestehukka. Kehomme varastoida ylimääräistä vettä elimistöön; tähän sisältyy poskelle ja kasvot. Voit lopettaa tämän, on tärkeää pysyä sammutettua koko päivän. Muista juoda 2-3 litraa vettä päivittäin, levittäytyvät koko päivän.

3. Chew Jotkut Gum

Purukumi on harjoitus, joka auttaa vähentämään poski rasvaa. Tämä auttaa myös sävy rasvaa leuka ja leuan alueella, antaa sinulle määritelmää, joka muodon haluat. Istu tuolilla selkä suorana. Pop nippu purukumi suussa ja aloittaa pureskelematta. Pureskella vähintään kaksikymmentä minuuttia, kolme kertaa päivässä. Voit tehdä tämän heti aamulla, iltapäivällä ja illalla aterioita.

4. Puhalla Ilmapallot

Tämä on harjoitus, joka auttaa sävy poski rasvaa työskentelemällä pois kasvojen lihaksia. Istua tuolilla ja nojata taaksepäin, kunnes olet etsimässä kattoon. Ota ilmapallo ja puhaltaa ilmaa siihen. Pidä puhaltaa vähintään kymmenen sekuntia. Vaikka teet tämän, tunnet oman poskilihakset venyttää. Seuraavaksi jotta ilma paeta ilmapallo, ja toista tämä vaihe viidestä kymmeneen kertaa. Sinun pitäisi pystyä näkemään eron naamaasi muutaman viikon.

5. Hanki Steam Kasvojen

Niin oudolta kuin se kuulostaakin, höyry voi todella auttaa parantamaan sävy ja muoto kasvosi. Tämä johtuu siitä, että höyry aiheuttaa ihohuokosia avata vapauttaen hikeä ja mahdolliset loukussa myrkkyjä. Näin ollen tämä vähentää nesteen kertymistä naamaasi. On tärkeää ymmärtää, että tämä menetelmä ei toimi, jos et ole täysin sammutettua koko päivän.

Ensimmäinen, keitetään vettä astiassa. Anna sen jäähtyä hieman, sitten liota puhdas pyyhe kuumaa vettä, puristamalla se poistaa ylimääräistä vettä. Ennen sen naamasi, varmista lämpötila on oikea niin et satuta kasvosi lämmön seurauksena. Voit tehdä tämän kymmenen minuuttia, kahdesti päivässä.

6. Hanki kasvohieronta

Face hierontaa käytetään laajalti alentamaan rasvaa poskissa, ja sävy muualle kasvoihin. Tämä menetelmä auttaa lievittämään liiallisen veden kertyminen edessä edistämällä verenkiertoa ja tyhjennys kertynyt neste. Levitä terve öljyä naamasi kuten skvaleeni tai Argan öljyä. Aloita varovasti hieromalla kasvosi tasainen kämmenet liikkein. Voit toistaa tämän kaksikymmentä kertaa.

7. Stretch Your Face

Tämä on yksinkertainen kasvojen harjoitus, jonka juuret ovat jooga. Se auttaa sävy ja vahvistaa lihaksia alavartalon kasvot. Rentoutua. Seuraavaksi työnnä kielesi ulos ja yritä koskettaa nenän kanssa. Pidä tässä asennossa viisi sekuntia. Seuraavaksi yritä koskettaa leuka kielesi vielä viisi sekuntia. Sinun pitäisi toistaa tämän yhteensä viidestä kymmeneen kertaa.

Toinen tekniikka liittyy työntää alahuuli ylöspäin ulkoneva oman alaleuka. Jatka viisi sekuntia ja toistaa sen kymmenen kertaa. Myös hymyilevä säännöllisesti on hyvä tapa kiinteyttää kasvojen lihaksia. Enemmän kuin, että hymyillen on todettu lisäävän tasot endorfiineja elimistöön, mikä tekee olon onnelliseksi ja rennoksi.

8. Smile kuin kala

Kuulostaa hauska, eikö? No, se näyttää hauskaa myös, mutta se on erinomainen kasvojen harjoitus auttaa päästä eroon, että rasvaa posket. Ensinnäkin istua jonnekin kunnon selkänoja. Seuraavaksi tee kala kasvot imee posket. Tässä vaiheessa yrittää hymyillä ja pitää kantaa noin kymmenen viisitoista sekuntia. Voit toistaa tämän viidestä kymmeneen kertaa päivässä.

9. Vähennä alkoholin nauttiminen

älä langeta liiallinen juominen, jos haluat säilyttää määritellyn kasvojen muoto. Ottaa pieniä määriä viiniä tai olutta silloin tällöin on hyvä, mutta sen enempää voi aiheuttaa rasvan näkymään naamasi. Tämä johtuu siitä, että alkoholi on täynnä kaloreita runsaasti hiilihydraatteja. Se aiheuttaa myös kuivuminen, mikä johtaa veden retentiota, kuten aikaisemmin mainittiin.

10. Sleep Well

Mikään tästä ei tule toimimaan, jos et saa kahdeksan tuntia unta joka päivä. Meillä on taipumus saada niin kiireinen muiden asioita, päädymme tinkiä uneen näinä päivinä. Unenpuute aiheuttaa erilaisia ​​ongelmia henkistä sekä fyysistä terveyttä. Se on yhdistetty nousu kortisolin tasot, joka on stressin hormoni, joka tulee erilaisia ​​ongelmia, kuten lisääntynyt ruokahalu, lisätä rasvan kertymistä ja painonnousua.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kamppailevat pyrkimys miten vähentää kasvojen rasvaa luonnostaan? Tässä ovat yleisimmin esitettyihin kysymyksiin, kun se tulee vähentämään kasvojen rasvaa.

1. Voiko Kasvojen harjoitukset toimivat?

Kyllä, ne auttavat usein sävy kasvojen lihaksia, vähentää poski rasvaa ja parantaa muoto kasvosi. Nämä eivät tee eroa ellet syödä tasapainoista ruokavaliota, liikuntaa säännöllisesti, pysyä sammutettua ja saa tarpeeksi unta joka päivä.

2. Voiko Running vähentää Face Fat?

Sydän voi varmasti vähentää kasvojen rasvaa. Spot rasvan on myytti; et voi hävitä rasvaa vain yhdellä alueella kehosta. Sen sijaan, joissa on terveellistä liikuntaa annosteltavaan aerobinen liikunta voi auttaa polttaa rasvaa.

Ottaa iso kasvot ei tarkoita että se on rasvaa. Monilla ihmisillä on suuret, pyöreät kasvot, jotka täytyy tehdä enemmän luusto kuin rasvaa saada. Saatat olla terävä, on määritelty jawline odottamassa alla kaiken rasvan, mutta joskus se on vain miten se on. Ei ole mitään syytä mennä yli laidan yrittää saada kasvot rakenne kuten kuuluisa malleja tai toimijoita, joilla on pääsy enemmän tekniikkaa ja keinoja muuttaa kehonsa. Vain alkaa syödä terveellistä, ajan liikuntaa ja nukkua hyvin.