Paras ruokavalio laihtuminen naisilla yli 40 vuotta

se on yleisesti uskotaan, että naiset yli 40 lihoa ja ovat alttiita terveyskysymyksiin. Syy painonnousu ja sairastumista johtuu yleensä huonosta ruokavaliosta ja toimettomuus. Noudattamalla paras ruokavalio suunnitelma naisten yli 40, voit pysyä kunnossa ja katsoa nuorekas iässä tahansa. Hormonaaliset muutokset ja puhkeamista vaihdevuodet, kun yhdessä huono ruokavalio voi aiheuttaa ongelmia naisille heidän 40. Mutta joitakin helppoja ruokavalion muutokset voidaan helpottaa ihmisten elämää ja pitää nuo vaatteet istuva hyvin.

Luominen terveellistä ruokavaliota suunnitelma vuotiaiden naisten 40

1. Kala on hyvä

Myös kalojen oman ruokavalion ja ottaa se vähintään kaksi kertaa viikossa vähentää vaaraa sydänsairauksien ja rintasyövän. Mennä kala kuten lohi ja taimen, joissa on runsaasti terveellisiä rasvoja. Jos olet kasvissyöjä tai eivät pidä kalasta, voit valita sisältävien ravintolisien kalaöljyä. Kuitenkin neuvotella lääkärin kanssa ennen kuin alkaa ottaa täydentää.

2. Yhdistä terveellisen ruokavalion kanssa Liikunta

Ylipaino voi pahentaa vaihdevuosien oireita ja aiheuttaa terveysongelmia. Menettää kaikki kyseisiä liiallisia kiloa avulla ravitsemusavustajan joka auttaa ymmärtämään yksityiskohtien laihtuminen ruokavalion naisilla yli 40. Hän myös kohta sinua muutamia harjoituksia voit tehdä. Venyttely ja situps on muutamia yksinkertaisia ​​voit kokeilla.

3. Soita enemmän kalsiumia

Ruokavalio suunnitelma 40-vuotiaan naisen tulisi sisällyttää riittävästi maitotuotteet, kuten maito ja jogurtti kompensoimaan pulahtaa kalsiumin imeytymistä. On kuitenkin tärkeää, että valitset vain vähärasvaisia ​​tuotteita. Voit myös neuvotella lääkärin ja pyydä kalsiumlisien jotka ovat yhtä tehokkaita.

4. päästä eroon Turvotus

Liian paljon suolaa ja jalostettujen hiilihydraattien voi aiheuttaa nesteen kertyminen, mikä vieläkin enemmän turvotusta. Vähentämällä näistä ja kuten täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sijaan on varma laukaus tapa päästä eroon turvotus.

5. Oja että Drink

Haitat alkoholia monia naisia ​​heidän 40. Liika alchohol voi lisätä riskiä sairastua rintasyöpään postmenopausaalisilla naisilla. Jos täytyy juoda, rajoittaa itse satunnaista lasi viiniä.

6. Soy.

Paras ruokavalio ruokavalio suunnitelma 40 vuotta vanha womanfor naisten yli 40 sisältää soijaa ja soija-pohjaisia ​​tuotteita. Ne voivat tarjota helpotusta ärsyttäviä vaihdevuosioireita kuten kuumia aaltoja. Voit syödä niitä muodossa tofu, pähkinät tai maitoa.

7. menossa Kasviperäisiä Way

Jos et voi aloittaa päivä ilman höyrytys kuppi teetä teetä, et ole yksin. Kuitenkin, jos kärsit vaihdevuosien oireita, kannattaa sävy asioita alas hieman. Kuumia nesteitä sisältävät kofeiinia voi pahentaa kuumia aaltoja. Sen sijaan valita kylmiä juomia ilman kofeiinia kuin Iced yrttiteetä ja tuoremehua.

Ruokavalio suunnitelma 40-vuotias nainen olisi täydennettävä säännöllinen liikunta ja stimuloivaa toimintaa, kuten retkiä, maalaus, matkustaminen ja muuta, että tekee sinusta tuntuu voimissaan. älä katso 40s olevan kukkulan yli; näkevät sen ajan kun olet paras ja elämä on vasta alkamassa.