Paras eteeriset öljyt parantaa urheilusuoritusta

Päivän urheilijat työntää kehoaan kovemmin kuin koskaan ennen, ja jatkuva pyrkimys suorituskyvyn maksimoimiseksi on jotain, joka voi kestää jopa valtavasti aikaa ja energiaa. Vaikka yleistä suorituskykyä luonnollisesti sidottu oman fyysisen ja henkisen ominaisuudet, on myös paljon erilaisia ​​työkaluja siellä, joita voidaan käyttää apuna teitä pitkin.

Työkaluja kuten hyppynarut tai käyttää koneita ovat ilmeisiä vaihtoehtoja täällä, ja investoimalla oikea voi auttaa alkaa nähdä parannuksia suorituskykyä. Mutta on edullisempaa ja yllättävää ratkaisuja siellä myös, että on tarkastelun arvoinen. Täydellinen esimerkki tästä on eteerisiä öljyjä.

Eteeriset öljyt Parempi urheilusuoritusta

Yllättää monet kuulla, että jotain niin yksinkertaista kuin eteerinen öljy voisi auttaa urheilija saat enemmän niiden suorituskykyä, mutta se on totta. Vuodesta pitää kehon puhtaana avustaisivat kipeä lihas kivunlievityksen auttamaan antaa vauhtia energian, oikean eteerinen öljy voi olla suuri vaikutus siihen, miten treenaat. Tässä muutamia vaihtoehtoja harkita.

Piparminttu

Piparminttu on yksi parhaista vaihtoehdoista niille, jotka ovat tosissaan kasvattaneet urheilullinen suorituskyky. Se tarjoaa laajan valikoiman etuja, kuten seuraavat.

 • Lievittää pahoinvointia ja ruoansulatushäiriöt lukien hermostunut ennen peliä hermostuneisuus.
 • Parannettu valppautta ja parempaa keskittymistä
 • Helpotus kipuja ja särkyjä, erityisesti lihaskipu ja nivelkipuja
 • Parantunut hengitystoiminnan

Auttamalla hengittää helpommin ja parantaa henkistä suorituskykyä, piparminttu erottuu pakko käyttää vaihtoehto niille, jotka etsivät tapa parantaa urheilusuoritusta käyttämällä eteerisiä öljyjä.

Sitruuna

Valoisa ja citrusy, sitruunan eteerinen öljy on helppo löytää, helppo käyttää, ja se auttaa tarjota elin, jossa on laaja valikoima erilaisia ​​etuja, kuten useita, jotka ovat ominaisia ​​urheilijoita.

 • Se voi auttaa stimuloida hermoston suorituskyvyn ja hyvän terveyden ylläpitämiseksi
 • Kohottaa mielialaa ja auttaa lisäämään positiivisuutta niinä päivinä kun et tunne 100%
 • Voidaan käyttää hoitoon ja ehkäisyyn urheilijat jalka
 • Voi auttaa puhdistaa kehon ja ylläpitää huippukunnossa

Kynsi

Kynsi eteerinen öljy on jotain, joka on testattu tutkia yleinen tehokkuus sitä eri asioita. On havaittu olevan hyvin todellisia tuloksia useilla osa terveyden ja urheilullinen suorituskyky.

 • Tutkimukset osoittavat, että se voi lisätä valkosolujen määrä ja immuunijärjestelmän toimintaa, joka pitää sinut terveenä koulutukseen.
 • Se voi auttaa vähentämään tulehdusta, mikä vähentää niveltulehdus kipua ja parantaa joustavuutta.
 • Sen antiseptisiä ominaisuuksia voi helpottaa pitämään kehon puhtaita, eikä ihotulehduksia ja auttaa myös torjumaan urheilijat jalka.

Eukalyptus

Eukalyptus eteerinen öljy on tunnistettava, voimakas aromi, joka on keskeinen osa, miten se auttaa edistämään nopean parantumisen ja paremman suorituskyvyn. Erityisesti se tarjoaa useita etuja, kuten:

 • Parannettu hengityselinten toiminta parantaa kestävyyttä ja suorituskykyä
 • Taistelee tulehdusta lihaksissa vähentää kipua ja edistää parempaa joustavuutta
 • Sekoitetaan veteen spray pullo, se voi auttaa pitämään kehon viileänä
 • Great herätä kehon ja mielen juuri ennen ottelua, ottelun tai rotuun

Laventeli

Laventeli on kuuluisa kyky auttaa rentoutumaan mielen ja ruumiin ja houkutella sen enemmän rauhallista unta. Tämä ei voi olla juuri sitä, mitä urheilijat haluavat, mutta katsovat, että saa hyvät yöunet on välttämätön huippukunnossa seuraavana päivänä ja näette, miksi käyttää laventeli rentoutumaan on niin tärkeää. Lisäksi se voi auttaa rauhoittaa ja parantua palat, palovammoja, mustelmia niin saat takaisin ulos pellolle nopeasti.

Kuinka käyttää eteeriset öljyt

Edellä mainitut öljyt ovat parhaita parantaa urheilusuoritusta, ja niiden käyttäminen on yksinkertaista myös. On kaksi vaihtoehtoa suosittelemme;

 • Käytä Sumutusjärjestelmät diffuusori – Lisää 20-25 tippaa öljyä ja hengittämään normaalisti öljy dispergoidaan kautta ilmaan.
 • Käytettäessä sitä Hierontaöljy – Lisää 5-10 tippaa kantajaöljynä kuten manteliöljyä ja Hiero lihaksia

Eteeriset öljyt ovat vahvat ja voimakkaat. Haettaessa eteeriset öljyt suoraan iholle olla tietoinen ärsytystä ja lopeta sovellus välittömästi. Tärkeintä on yksinkertainen, eteeriset öljyt voi parantaa urheilusuoritusta merkittävällä tavalla. Pidä tiedot edellä mielessä ja alkaa syntyä paremman suorituskyvyn itse.