Onko vaarallista nopeasti nukkumaan syömisen jälkeen

Useimmat meistä rakastavat nauttia iltapäiväsiestaa postitse lounas tai rakastamme nauttien myöhäisillan eväs ennen työpäivän lopettamista. Voit usein miettinyt, onko se on ok torkkua jälkeen syöt. Ei ole epäilystäkään siitä, että me usein uneliaisuutta saatuaan ateriat mutta se tarkoittaa meidän pitäisi kiinni joitakin nukkua vai pitäisikö meidän todellakin odottaa jonkin aikaa ennen nukahtamista? No, se ei voi olla hyvä idea torkahtaa syömisen jälkeen ateriat. Sleeping heti syömisen jälkeen ruoka ei voi olla hyvä kehosta.

Miksi me yleensä uneliaisuutta syömisen jälkeen

Heti lopetat syöminen aterian, aivot signaloi elinten alkaa sulattamaan ruokaa. Verenkiertoa tulee enemmän keskittynyt ruoansulatuskanavan. Siirtymä intensiteetin verenkierron vaikuttaa aivoihin liikaa. Tämä veri puutteen aivoihin saattaa aiheuttaa uneliaisuutta tai uneliaisuutta.

Miten Sleeping heti syömisen jälkeen vaikuttaa terveyteen?

Kehosi on erinomainen tarvitaan sulattamaan ruokaa te kuluttaa saada energiaa, ja se voi tehdä niin, jos istut pystyasennossa. Kuitenkin, kun torkut syömisen jälkeen, et mahdollistaa kehon tämän toiminnon, mikä johtaa joitakin seuraavista:

1. se voi johtaa painonnousu

Välittömästi nukkuminen jälkeen syöminen voi aiheuttaa painonnousua. Tämä johtuu siitä, että elimistö tarvitsee polttaa kaloreita, että olet kulutettu aterian, mutta sen sijaan, nukut, mikä tarkoittaa kehon tallentaa nämä kalorit. Ylimäärä kaloreita kehon johtaa painonnousua. Lyhyesti sanottuna, nukkuminen syömisen jälkeen lihottaa.

2. Se voi aiheuttaa Acid refluksi

Acid refluksi on tila, kun vatsalaukun sisältö työnnetään takaisin ruokatorveen. Acid refluksi aiheuttaa polttavaa tunnetta oman rintaonteloon. Tämä tapahtuu, kun nukut pian ruokailun jälkeen ruokaa.

3. Se voi aiheuttaa Ruuansulatuskanavan ongelmat

Jos nukut heti syömisen lounaan tai päivällisen jälkeen, ruoka ei saa pilkottu kunnolla. Undigested ruoka voi aiheuttaa ruoansulatuskanavan tämmöiset kaasu, närästys, happamuus, ilmavaivat, turvotus, jne

4. se voi johtaa aivohalvaukseen

Sleeping välittömästi post ottaa aterian voi lisätä mahdollisuuksia Aivohalvauksen. Tämä johtuu siitä, undigested ruokaa voi aiheuttaa epätasapainoa verensokeri ja verenpaine, ja äärimmäisissä tapauksissa se voi johtaa aivohalvaukseen liikaa.

Kuinka kauan sinun tulisi odottaa mennä nukkumaan, kun ottaa ruokaa?

On suositeltavaa, että sinun pitäisi antaa kehon sulavaa ruokaa, söi ennen kuin osut torkkukytkin. Vaikka eri elintarvikkeita voi kestää eri määriä aikaa saada sulavaa, se on hyvä odottaa vähintään 2-4 tuntia päiväunet kun olet ollut ateriat.

Bedtime Snacks jotka ovat terveitä sinulle

Vaikka se ei ole hyvä idea rouskuttaa mitään oikein ennen nukkumaan menoa, joskus, äkillinen näläntunne voi iskeä, ja voimme halua syödä jotain. Suosittelemme, että syöt jotain terveellistä ja ravitsevaa sijasta kasaamalla hyödytön kaloreita. Tässä muutamia terveellisiä suosituksia, joiden avulla voit hillitä että myöhäisillan eväs tarpeisiin:

  • Lasillinen lämmintä maitoa hunajan on terveellinen vaihtoehto, ja nukut hyvin.
  • Kuppi vähärasvainen jogurtti on helppo vatsan samoin.
  • Koko-vehnä krakkausyksikkö joidenkin maapähkinävoita sopii esittää, että murinaa mahassa levätä.
  • Kuppi kokojyväviljaraaka vähärasvainen maito.

Jos nälkälakkolaista klo outoa tunnin, nämä ovat joitakin välipaloja, joita voit ahmaista alas edes ajattelematta kahdesti. Vältä rasvaisia, paistettuja tai vähäkalorista tiheä elintarvikkeet, koska ne eivät voi vain olla kova ruoansulatuskanavan, mutta ne voivat aiheuttaa unihäiriöt liikaa.

Onko Syöminen liian myöhään vaikuttaa unen?

Ruoka ja uni on hyvin monimutkainen, mutta silti mielenkiintoinen suhde. Jotkut elintarvikkeet voivat aiheuttaa voimakasta unta ja tee nukut kuin vauva. Sitten on elintarvikkeita, kuten suklaata, energiajuomat, sooda, jne, jotka voivat pitää meidät hereillä nautittuina ennen nukahtamista. Siksi meidän on todella oltava varovainen, mitä syömme lähellä nukkumaanmenoa, koska se voi vaikuttaa suoraan uni. Lisäksi, jos kuluttaa aterian juuri ennen nukkuminen, on hyvä mahdollisuus, että saatat kärsiä bout happamuutta tai närästystä, mikä vaikuttaa miten hyvin nukut.

On ihmisiä, jotka voi tuntea vaikuttaa lainkaan, mitä he kuluttavat lähellä nukkumaanmenoa, mutta se ei suinkaan tarkoita, että ne pitäisi syödä mitä he haluavat, koska heidän uni ei saada häiriinny. No, kysymys ei ole unta, vaan kyse on ruokaa, joka ei saada sulavaa. Siksi nukkuminen jokaisen aterian jälkeen tai makuulla syömisen jälkeen ei ole lainkaan suositeltavaa.

On tärkeää, että jätät huomattavia eroja aterian ajan ja nap aikaa. Syöminen terveellistä ja ravitseva ateria ennen nukkumaanmenoa, välttämään epäterveellisten elintarvikkeiden ja valitsevat oikean myöhäisillan välipalat ovat joitakin hyviä asioita voit tehdä hyvä nukkua ja hyvää terveyttä. Jos kuitenkin koet närästystä, happo refluksi tai uneen liittyvää ongelmaa, suosittelemme, että ota yhteyttä lääkäriin ja saada tutkitaan heti sulkea pois jokin sairaus.