Onko terveys syödä hedelmiä yöllä?

Useimmat meistä ovat yleensä elintarvikkeiden cravings kohti yötä. Tämä voi olla haitallista ylläpitämiseen painoa varsinkin jos sinulla on makealle. On varmasti mahdotonta nukahtaa että kalvava tunne vatsan. Mutta jos ojentaa että jääneen lasagne, tai Chow alas pussi pelimerkkejä, olet ongelmia.

Turvallisin vaihtoehto olisi pieni hedelmiä tukahduttamaan nälän. Mutta se ei tule ilman haittapuoli sitä. Syö hedelmiä ennen nukkumaanmenoa ei viattomat kuin luulet se olisi. Me selittää, miksi se voisi olla haitallisia vaikutuksia terveydelle ja mitä sinun täytyy varoa, kun poimia hedelmiä syödä yöllä.

Syö hedelmiä ennen nukkumaan hyvä idea?

Hedelmät ovat olennainen osa terveellistä ruokavaliota. Ne ovat runsaasti kuitua ja vähän kaloreita. Hedelmät sisältävät runsaasti phytochemicals, jotka auttavat neutraloimaan vapaiden radikaalien vaurioita kehosta. Mutta valinta hedelmiä ennen nukkumaanmenoa on hyvin tärkeää. Se voi olla täysin kunnossa syödä siivu melonia, päärynää tai kiivi.

On kuitenkin tärkeää, muistaa, että on oltava riittävä kuilu kokonainen ateria ja kulutus hedelmiä. Hedelmät ovat runsaasti kuitua päästä pilkottu ja muutti suolistossa nopeammin proteiinia ja rasvaa sisältävien elintarvikkeiden. Tämä tarkoittaa, että hedelmiä tulisi syödä paljon ennen raskaan aterian, tai hieman sen jälkeen. Toinen asia muistaa noin syö hedelmiä yöllä syömään on se, että piikki sokerin voi vapauttaa energiaa, joka vaikuttaa uneen kuin kehon pitäisi olla valmis lepäämään.

Edut eväs hedelmät yöllä

On olemassa useita etuja syö hedelmiä kuin välipala yöllä, kuten jäljempänä:

  • Säännöllinen annosta tuoreita hedelmiä voi vähentää riskejä aivohalvauksia, munuaisten vajaatoiminta, sydänsairaudet, diabetes, ja luukatoa.
  • Syöminen kuitupitoista hedelmät sijasta kalori-raskaita välipala auttaa painonhallinnassa.
  • Hedelmät on pakattu mikroravinteilla ja välttämättömiä vitamiineja, jotka parantavat terveyttä ja elinvoimaa.
  • Kun se tulee syömään hedelmiä yöllä, Ayurveda sanoo, että voit olla kuitupitoista hedelmät kuten meloni tai omena jotka ovat hyviä ruoansulatuskanavan ja se ei aiheuta unettomuutta.

Mahdolliset haitat ottaa hedelmät yöllä

On syytä olla tietoinen pienten yksityiskohtien syödessään hedelmiä yöllä:

  • Monet hedelmät ovat täynnä sokeria ja aiheuttaa verensokerin piikki heti.
  • Liian paljon hedelmiä voi aiheuttaa ravinteiden katoamista koska saatat olla ohita vihannesten ja muiden elintarvikkeiden ryhmät majoittaa hedelmiä.
  • Hedelmät nukkumaan mennessä kasvu energiatasot ja aiheuttaa unihäiriöt.

Varotoimet Harkitse Kun syö hedelmiä ennen nukkumaanmenoa

Tietyt asiat tulee muistaa, kun syö hedelmiä yöllä:

  • Ylläpitää rako pari tuntia välillä aterian ja yöllä hedelmää.
  • Poimia hedelmät, jotka ovat vähän sokeria, mutta paljon kuitua, kuten päärynä.
  • Älä syö hedelmän välittömästi ennen nukkumaan.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tietyt usein kysyttyjä kysymyksiä on vastattu alla:

1. Onko syö hedelmiä yöllä aiheuttaa painonnousua?

On myytti, että syö hedelmiä yöllä lihottaa. Hedelmät on minimaalinen kaloreita ja voi aiheuttaa painonnousua omasta. Mutta jos välipala joka ilta vähäkalorinen runsaasti hedelmiä kuin banaani, kun olet nauttinut koko kalorien vaatimus päivässä lisäät muutaman kilon loppuun mennessä kuukaudessa. Mutta tämä on totta mitään ruokaa, jota syödään, kun olet saavuttanut suurimman vaaditun kaloreita päivän.

2. Voiko ottaa Hedelmät ennen nukkumaanmenoa Syy ruoansulatuskanavan ongelmia?

Jos sinulla on hedelmiä välittömästi aterian jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa, se voi aiheuttaa ruoansulatushäiriöitä koska aterioita ja hedelmät ovat vaihdelleet ruoansulatus hinnat ja hedelmät saattavat päätyä käymisen suolistossasi. Jos hedelmiä syödään oikealla etäisyydellä aterian, se ei pitäisi aiheuttaa ongelmia.

3. Mitkä hedelmät ovat hyviä syödä yöllä?

Kuitupitoisia hedelmiä, kuten omenoita, banaani, päärynä, viinirypäleet voi syödä yöllä.

4. Voiko syö hedelmiä yöllä aiheuttaa unettomuutta?

Syö hyvin makeita hedelmiä välittömästi ennen nukkuva voi häiritä sinua. Syö hedelmiä yöllä on haitallista, koska sokerit hedelmät tulee piikki energian tasoilla. Koska tämä on aika elimistö lopettamisesta, nousu energia voi aiheuttaa unettomuutta ja voimattomuutta.