On 8 lasillista vettä päivässä vain urbaani myytti

 

Onko elimistösi tarvitsee 8 lasillista vettä päivässä? Tutustu miksi huippulaatua ja myöskään veden määrä on tärkeää tyydyttää kehon nestettä vaatimuksiin. Tämä on kaupunki myytti, että ei ole materiaalia tai tieteellistä tutkimusta sen takana! Merkillistä riittävä, olen taistellut tämän väärinkäsityksen, kun jäi Naturopatia College – ja myös uskokaa tai muuten tulokseton! Kuitenkin se on kaikki, se on väärinkäsitys.

Olen tiedemies. Joten, olen jatkuvasti etsimään todisteita. Nyt valitettavasti olemassa useita menetelmiä tutkijat voivat muuttaa tutkimustulokset: sekä ulkoasu sekä soveltaa arviointia. Lisäksi tulokset saadaan tyypillisesti asiayhteydestään tai pelkästään sopimaton eli., Kun MD-esitetään rakkaan riskin sijasta todellinen vaara tietyn lääkkeen – suuret erot ja myös uskomattoman petollisia.

Anyways, mitä Vesien?

Perusteluni oli:

  1. Jos meidän on tarkoitus olla noin 70% vettä.
  2. Kuinka paljon vettä ovat hyvässä koko luontaistuotteet.
  3. Myös lihaa, ellei merkitys on niistä, on vettä.
  4. Yksikään yhteiskunta kautta historian on ollut pakkomielle vettä kuin olemme, miksi me sekä juuri miten tämä päästä alkuun?
  5. Ei voi aivan liikaa vettä olla haitallisia: valtimot, munuaisissa, sydämessä, aivoissa.

Joten aloin tehdä tutkimusta. Kaikki omat oletukset olivat sopiva! Miksi he neuvoo tätä ei osoituksena perustuvat väärinkäsitykseen naturopathic yliopistossa? Tällä hetkellä ei käsitä väärin. En usko, että keho tarvitsee vettä. Solumme on runsaasti nestettä; he suihku hydro nestettä; Meidän veri sekä imusuoniston sisältää vesivoiman nestettä; vielä meidän täytyy seurata tätä 8×8 (8 lasillista 8 unssia) ohjetta? Ei.

Kehosi Wise

Se ilmoittaa, kun se on kuivunut. Aivan kuten se ilmoittaa, kun olet nälkäinen. Kollegio ihmiset suositteli, että jos keho kertoo sinulle on kuivattu, joka ilmaisee olet parhaillaan kuivunut! Ehdotin, että se ei ollut paljon enemmän ilmentymän kuin silloin, kun nälkää olet tällä hetkellä valtion nälkään. Mutta he huoh minua myös huono, koska se on juuri sitä, mitä kaikki todelliset todisteet osoittavat. Nykyisin minulle, siellä on paljon enemmän keskeinen ongelma, joka sai irtoa kun seuraavat 8×8 sääntöä. Tämä on huippulaatua veden!

Kun vesi on pH-arvon laskiessa, eli., 5-7 se saa tahmea ja saat 18-22 H20 molekyylejä kiinni toisiinsa. Tämä ei ole suuri. Vettä jälkeen, joka tarjoaa upeat liikennejärjestelmän kaikkien toivottuja elementtejä vedessä päästä kehosta. Kun vesi on pH on koskien 8 – kuten veden keskustella vesiputous – se varmasti menettää vetysidoksia ja saat 3-5 vesimolekyylejä kiinni toisiinsa, se on paljon terveellisempää. Kuinka terveenä on vettä, joka istuu pysähtynyt muoviastiassa?

Lisäksi, mineraali vesipitoisuus on välttämätöntä. Kun vesi on erinomainen terve mineraaleja se, sinun hyötyvät siitä erilaisia ​​fyysisiä tasoja. Joten mitä tehdä?

Tapoja ansaita vesijohtoveden Erinomainen

  1. Yöllä, ota kannu vettä ja jätä se tiskille, ei kata. Paljon kloridien ja fluoridien varmasti hävittävät yössä.
  2. Aikaisin aamulla, laita vettä sekoittimen – vertailukelpoinen vaikutus menee yli laskee. Se varmasti erottaa vetysidoksia, jolloin alhaisempi pH ja vähemmän H2O molekyylien sidoksen yhdessä.
  3. Kaasut haihtuu; raskaampia epäpuhtaudet varmasti mennä pohjaan.
  4. Jätä viimeinen 1/4 vettä sekoittimeen ja myös pese se alas viemäriin.
  5. Ja loput vettä, laitetaan hieman KRISTALLISUOLA sekä sinulla on parhaillaan suuren veden. Muista, että jotkut ihmiset ovat ehdottaneet edut KRISTALLISUOLA – että useat mineraalit löydetty vain hyvin pieninä määrinä – joka on itse asiassa eduksi ei haittaa. Tarvitset vain mineraalit häviävän pieniin elimistössä.

Joten nyt sinulla on todella erinomainen vesi on myös antioksidantti sekä mineraali täydellinen. Sinun ei tarvitse tuhlata lainan osto vettä tai lisätä muovinen roskakori kasaan. Vesi on herkullista, terveellistä ja tasapainoista ja taloudellisia! Enemmän makua, lisää hieman sitruunamehua. Myös terveempiä.

Kaikki me tarvitaan rakentuu Vesi

Nykyisin, jos haluat ottaa myös mielenkiintoisempi spin – mikä tietysti on mitä nautin tehdä, sen jälkeen harkita Dr. Pollackin tutkimuksen Structured Water. Tämä alkoi ilmestyä koskevat 8 vuotta aikaisemmin ja luonnollisesti myös, rakastin sitä. Kehomme ei edes käyttää veden sijasta se kehittyy H2O3 jota kutsutaan järjestäytynyttä vettä. Syynä Halusin tähän oli se, että ymmärrän monenlaisia ​​ihmisiä, jotka juovat runsaasti vettä (tarkoittaa aivan liikaa kuin olin huolissani), mutta oli kuivattu. Miten tämä oli mahdollista? Ehkä ruumis ei tuota H2O osaksi H2O3. Muista, hyvä tieteellinen tutkimus vaikeuksia mitä teorioita säilytetään nykyisin myös työntää ymmärrystämme myös edelleen. Aina jotain päätyy hyväksytty tosiasia, aloitan hakea siihen.