Nogle muligheder for at forstørre dit bryst

Hvis du ønsker at øge bryststørrelsen naturligt, skal du ikke kigge på dit køleskab. Ingen fødevarer eller spiseplaner har klinisk vist sig at forstørre brystet. At tage på i vægt kan dog øge størrelsen på dine bryster og resten af ​​din krop. Hvis det ikke er det resultat, du leder efter, er der andre muligheder end diæt, der kan hjælpe dine bryster til at se større ud. Fortsæt med at læse for at lære mere om, hvad du bør vide om bryster, brystvoksende muligheder, der virker. Vi vil også tage et kig på nogle muligheder, der ikke virker til brystforstørrelse.

Hvad du bør vide om bryst

Der er nogle vigtige oplysninger, du bør vide om bryst.

Bryststørrelse er genetik

Størrelsen af ​​dine bryster bestemmes i høj grad af genetik. Når kvinder tænker på bryststørrelse, fokuserer de ofte på brystvolumen eller fylde. Andre faktorer, såsom brystomkreds, spiller også en rolle for, hvor store dine bryster ser ud. Både brystvolumen og knoglestruktur er fysiske egenskaber, der kan forekomme i familier.

Bryststørrelsen ændrer sig med vægt og alder

Ud over arvelighed spiller andre faktorer ind for at bestemme bryststørrelsen. Disse omfatter vægt og alder:

 • Den måde, dine bryster ser ud, når du er teenager, er helt sikkert anderledes end den måde, de vil se ud senere i livet. Deres størrelse kan øges eller falde, og der vil sandsynligvis forekomme noget fald.
 • Skålstørrelse og torsoomkreds kan ændre sig betydeligt med vægtøgning eller vægttab. Hvis du taber eller tager 20 pund eller mere på, vil din bh-størrelse sandsynligvis gå op eller ned.

Hormoner og reproduktionscyklusser påvirker bryststørrelsen

Hormoner og reproduktionscyklussen påvirker også bryststørrelsen:

 • Brystvæv begynder at fylde op med fedt under puberteten, når dine æggestokke begynder at producere østrogen
 • Dine bryster kan midlertidigt blive større lige før din menstruation, når østrogen og progesteron forstørrer brystkanalerne og mælkekirtlerne.
 • Forstørrede bryster er et af de første tegn på graviditet. Østrogen, progesteron og prolaktin arbejder sammen for at stimulere brystforstørrelse og mælkeproduktion. Dine bryster vil fortsætte med at stige i størrelse gennem hele graviditeten, mens de forbereder sig til amning.
 • I overgangsalderen kan en reduktion i østrogen få dine bryster til at miste elasticitet og skrumpe i størrelse.

Muligheder du kan gøre for at forstørre brystet

Øvelser for udvikling af brystet

Motion vil ikke gøre brysterne fyldigere. Men de rigtige øvelser kan være meget effektive til at udvikle brystmusklerne under dine bryster samt dine ryg- og skuldermuskler. Dette kan hjælpe dine bryster til at se større, højere og fastere ud.

Nogle øvelser at prøve inkluderer:

 • Vægpresser
 • Armbøjninger
 • Brystpres extensions
 • Cobra positur

Arbejd på din kropsholdning

Der er ingen ulempe ved at have en fremragende kropsholdning. Selvom god kropsholdning ikke fysisk vil gøre dine bryster større, kan det forbedre deres udseende ved at få dem til at se mere friske ud. God kropsholdning understøtter også balance, styrke og fleksibilitet. Det hjælper også med at styrke mave- og rygmusklerne.

Øvelser, der hjælper med at forbedre kropsholdningen omfatter:

 • Barnets stilling
 • Planke øvelse
 • Kat-ko positur

Overvej en ny bh

Mange kvinder har den forkerte bh-størrelse på. Faktisk er der forskning, der peger på, at 70 procent af kvinderne bærer bh’er, der er for små, og 10 procent bærer bh’er, der er for store. En for stram bh kan gøre brysterne flad, så de ser mindre ud. Det kan også forårsage lidet flatterende spild over siderne og bagsiden. En for stor bh støtter ikke brysterne, hvilket får dem til at se slappe ud.

Det er også skadeligt at have en bh på, der er for gammel. BH’er strækker sig i vask, og efter mange vaske passer de måske ikke længere efter størrelsen på etiketten. Din sædvanlige bh skal muligvis udskiftes med en, der sidder korrekt. En velsiddende bh kan fremme og fremhæve dine bryster, så de ser bedst ud, uanset størrelsen. Overvej at blive monteret professionelt, næste gang du skal ud og shoppe bh.

Hvad er naturlige brystforstørrelsesprodukter

Mange produkter på internettet lover at øge bryststørrelsen. Disse omfatter lotioner, cremer, massage og kosttilskud. De omfatter også enheder, såsom forstørrelsespumper. Der er ingen klinisk evidens, der indikerer, at nogen af ​​disse produkter eller anordninger overhovedet har nogen fordel for bryststørrelsen. I det næste afsnit vil vi diskutere hver af dem

Kosttilskud til brystforstørrelse

Ud over at være ubrugelige til brystforstørrelse, kan kosttilskud også være usikre. Vær på vagt over for brystforbedrende kosttilskud, da de indeholder urter og ingredienser, der kan forårsage alvorlige interaktioner med medicin, du i øjeblikket tager. De har heller ingen dokumenterede sundhedsmæssige fordele.

Brystforstørrelsescremer

Nogle brystforstørrelsescremer kan være gavnlige for huden, men de vil ikke gøre noget for at øge bryststørrelsen. Der er ingen undersøgelser, der indikerer, at enhver creme, lotion eller topisk behandling kan forstørre brysterne. Nogle cremer angiver på deres etiket, at de har godkendelse fra sundhedsministeriet. Dette kan være falsk reklame, så sørg for at undersøge cremen, før du køber den.

Brystforstørrelsesmassage

Brystmassage er fantastisk til at stimulere blodgennemstrømningen, understøtte amningskomfort og opdage potentielt ondartede klumper. Det er dog fuldstændig ubrugeligt til at få større bryster. Der er ingen videnskabelige data om, at brystforstørrelse er mulig gennem selv- eller professionel massage.

Pumper til brystforstørrelse

Enheder såsom brystforstærkningspumper bruger tryk og sug til at trække i brysterne. Dette får dem til at strække og svulme, hvilket kan få dem til at virke større, midlertidigt. Brystforstørrelsespumper spænder fra blot et par dollars til flere tusinde. Nogle er endda klassificeret som medicinsk udstyr. På trods af dette er der ingen kliniske forsøg, der indikerer, at enhver enhed, uanset om den er billig eller meget dyr, vil forstørre brysterne.

Konklusionen

Ingen mad- eller kostplan er klinisk bevist for at øge bryststørrelsen. Der er heller ingen kosttilskud, pumps eller cremer, der kan gøre brysterne større. Den bedste naturlige måde at forbedre udseendet af dine bryster på er at lave øvelser, der styrker bryst-, ryg- og skulderområdet. God kropsholdning hjælper også.