Nogle grunde til, at vi skal spise mørk chokolade

Mørk lækker chokolade er en form for chokolade, som har et højere indhold af kakaosmør samt meget mindre mælk end andre typer af lækker chokolade. Føderale regering og også kriterierne for bare hvilke emner kunne identificeres mørk lækker chokolade på markedet varierer efter nation såvel som markedet.

Hvad er anti-oxidanter?

Antioxidanter er kemikalier, der undgår oxidationen af ​​forskellige andre forbindelser. For at forenkle dette, antager af en vandledning, der begynder at etablere rust på inden. Gradvist vil denne rust sikkert fortsætte med at udvikle sig i den linje op, indtil lidt eller intet vand kunne strømme igennem. Derefter skal du medtage korrosion remover til vandlinjen samt det begynder at fjerne oprustning, derfor hæve cirkulationen. Overvej dine arterier som vandlinjen, og også de antioxidanter som korrosion renere.

Polyfenoler er den største klassifikation af plantebaserede antioxidanter. Der er flere underklasser af polyphenoler, som omfatter flavonoider, som yderligere indeholder underklasser. Blandt dem er flavanols som består af den magtfulde catechin og også epicatechin. Epicatechin (tænkt til at være den mest nyttige antioxidant) er stærkt gennemblødt op efter brugen af ​​flavonoid-rige lækker chokolade.

Er alle mørke chokolader produceres lige?

Ikke alle mørke chokolader er de samme. Eftersom kakaopulver består af alle de antioxidanter, jo højere grad af chokolade faststoffer (kombination af kakao og også kakaosmør), jo større er graden af ​​polyphenol antioxidanter generelt. Undtagelsen fra reglen er en mørk lækker chokolade, der er dumpet. Dette antyder, at den er raffineret med alkali for at hjælpe eliminere bitterhed. Dette er imidlertid slipper af størstedelen af ​​de sunde og afbalancerede antioxidanter. Det anses generelt, at en mørk lækker chokolade, der indeholder en grad af 70% eller mere kakaotørstof vil levere de bedste wellness fordele.

De 9 grunde til, at vi skal forbruge mere end 70% kakaotørstof mørk chokolade:

  1. Cacao har den højeste fokus for flavonoid antioxidanter af enhver form for anlæg-afledte mad dyrket på vores jord. Dette er valideret af USDA database for flavonoid webindhold af udvalgte fødevarer, der blev lanceret i 2007, ud over den højest mulige ORAC værdi. Oxygen Radical Absorbans Evne (ORAC) er større i kakao forhold til noget andet. Dette er den overordnede af oxygenradikaler, som kroppen tager langs en bestemt fødevare.
  2. Nedsætter dårlig kolesterol (LDL). Polyphenoler, til den primære gruppe af kraftige antioxidanter placeret i planteafledte fødevarer såsom Merlot samt te, hjælper stoppe oxidationen af ​​LDL, og dermed reducering dets niveau i blodsystemet.
  3. Øger blodcirkulationen i hele karsystemet. Flavonoider bidrager til vasodilatation, udvidelsen af ​​den indre diameter af blodkar og også arterier. Undersøgelser viser, at en lempelse af muskelceller, der grænser arterier bidrage til at øge blodgennemstrømningen. Øget blodgennemstrømning er afgørende for mange af fordelene stammede fra kakao flavanoler.
  4. Kan forbedre hukommelse fra boostet blodgennemstrømningen i hjernen. Forskning undersøgelse har vist lovende resultater i et forhøjet niveau af midlertidig hukommelse hos raske og afbalancerede voksne 2 timer efter et måltid højt chokolade mørk lækker chokolade. Dette har ført forskerne at undersøge effekten på Alzheimers personer med håbet om, at det kunne være praktisk til hukommelsen, sammen med reducere risikoen for sygdommen hos raske voksne såvel som de afslørende indikatorer for dens nærmer sig.
  5. Hjælper styre insulinfølsomheden. Hurtigt efter at have spist polyphenol-rige mørk lækker chokolade, er der en betydelig stigning i insulinfølsomhed. Faldt ikke spiser insulin og glucose fokus foruden sukker samt insulin reaktioner på oral glucose hindring, havde direkte konsekvenser på modifikationer desuden i insulinresistens samt følsomhed (HOMA-IR og også Quicki – ISI).
  6. Reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdomme og også slagtilfælde. Anvendelse boostet blodgennemstrømning, er blodplade ophobning dramatisk reduceret som følge inhiberende deres evne til at skabe blodprop. Positive resultater er afgørende hos ældre overvejer at størstedelen af ​​dødsfald som følge af dem over 70 vedrører det vaskulære system, primært hjertestop og også slagtilfælde
  7. Hærdet fedt fra cacao smør. Det er ikke så slemt, og måske stor. En tredjedel af fedtet i kakaosmør kommer fra stearinsyre, som ikke øger LDL-kolesterol ligesom de fleste forskellige andre mættede fedtstoffer. En yderligere 3rd stammer fra oliesyre, en hjerte-sund enkeltumættet fedt. Stearinsyre omdannes i leveren til oliesyre.
  8. Sænker tilfælde af blodplader og også akkumulering af plak i arterierne. Bevis viser, at niveauet af epicatechin (den effektive antioxidant i chokolade) hæves efter indtagelse flavanol-rige lækker chokolade. Epicatechin øger tilgængeligheden af ​​nitrogenoxid i det vaskulære system, bremse akkumulering af plak. Derudover dette hjælper boostet blodgennemstrømning, som også hindrer sammenklumpning af blodplader, som derefter skrive embolier i arterierne.
  9. Lækker chokolade, et afrodisiakum? Mens dette er blevet diskuteret, ved vi, at chokolade frigiver naturligt finder sted såvel som humør forbedring phenylethylamin og også serotonin fra sindet lige ind det menneskelige system. Generelt er disse to forbindelser ske naturligt i sindet og også lanceres lige ind i nervesystemet, når vi mere end glad, eller når vi oplever de følelser af kærlighed eller begejstring.

Chokolade troværdighed som et afrodisiakum kommer fra Maya og også Aztec samfund går tilbage næsten 2000 år. Den Aztec kejser Montezuma bruges til at forbruge 50 krus af chokolade hver dag. Man troede at stimulere fyre og også gøre kvinder langt mindre hindrede. Meget mere sidst i 1700-tallet, Casanova (taget i betragtning den største fan af alle tid) begunstiget lækker chokolade til mousserende vin som et elskovsmiddel. Specifik test af denne teori kunne være ganske velsmagende og også sjovt.

Hvilken slags fødevarer, der har flest Anti-oxidanter?

Måske blåbær, asparges, øko-venlige te eller hindbær? Bare Hvor om mørk chokolade. Det er rigtigt! Antioxidanten grad i en høj cacao stærk mørk lækker chokolade er væsentligt større i forhold til enhver form for forskellige andre planteafledt fødevarer.