Neverjetno koristi za zdravje bos sprehajal, da morate vedeti

Ali ste vedeli, da lahko hodi bos pozitivno vpliva na vaše zdravje? To je zato, ker so negativni ioni so prisotni v bilanci zemlje ven pozitivnih ionov prisotnih znotraj sebe, ustvarja ravnotežje, ki vam bo dala boljše zdravje. Pri hoji bosi, da točke pritiska na nogah se aktivira in povejte svoje telo z energijo.

Amazing Prednosti Barefoot hojo

Obstaja veliko koristi za zdravje v telesu, če hodite bosi. Tukaj spodaj je nekaj:

1. To je lahko nadzirate Nespečnost

Če imate težave s spanjem ponoči in pogosto znajdete neprespanih tudi do zgodnjih jutranjih urah, lahko trpijo zaradi nespečnosti ali nespečnosti, ki je neke vrste motnje spanja. Menijo, da je ena od prednosti hoja bos na travi, da se vaša nespečnost lahko ozdravimo.

2. izboljšuje vid

Obstaja točka pritiska na noge, ki je verjel, da je povezano z živci oko. Hoja bos lahko spodbudi ta tlak točko in vam pomaga izboljšati splošno vid.

3. živčnega sistema se lahko izboljša

Hoja bos doma lahko spodbudijo določene akupunkturne točke v nogo, to pa bo v zameno spodbujajo živcev in žil, s čimer se izboljša svoj živčni sistem. Diabetični ljudje, ki občutijo bolečino od krčne žile se lahko razbremeni, če hodijo bosi na redni osnovi.

4. Imuniteta se lahko povečano

Otroci radi igrajo okoli bosi. Ker hoja bos stimulira živčni sistem, pomaga tudi pri povečevanju tisti imuniteto, tako da eden močnejši in manj dovzetni za bolezni.

5. Poveča energijo

Ena od prednosti hoja bos na pesku je, da vam daje odpornost in to stimulira točke pritiska na noge. Lahko se zgodi, da težko hodi na pesek za nekaj dni, ampak saj se noge uporabljajo za to, boste razvili več moči v nogah in telesu. Vaš raven energije se bo povečala in kar naprej aktivni podnevi. Dobiš enake ugodnosti, ki jih bos hodil na kamenčki ali bos na kamne.

6. Pomaga menstrualnega in Hormonsko Issues

Ko so tvoji hormoni niso v ravnovesju, boste doživeli telesne in duševne težave. Ženske, ki imajo predmenstrualnega sindroma imajo pogosto nihanje razpoloženja, glavoboli, bolečine v trebuhu, dobiček teže, akne, zaprtje in drugih vprašanj. Hoja bos na terenu lahko pomaga olajšati mnoge od teh simptomov.

7. zmanjšuje vnetje

Vnetje povzroča škodo vašim BODYS celic, kar lahko privede do zapletov, kot so rak, staranje, vprašanja srca, in druge težave. Bos sprehajal pomaga elektrone v aktu tleh kot antioksidanti in zmanjšanje vnetja v telesu.

8. kardiovaskularno aktivnost je izboljšana

Kot smo razpravljali, hodi bos pomaga izboljšati živčni sistem. To, v zameno, pomaga izboljšati cirkulacijo krvi v telesu. Več prekrvavitev pomeni zdravo srce in ožilje.

9. vztraja krvni tlak

Vaši raven stresa samodejno prestavi dol, ko hodite bosi, kot so živcev v nogah stimulirani, sprošča stres. To je podobno, ko dobiš refleksna masaža stopal. Ker je stres prihaja, je vaš krvni tlak dobi tudi stabilna.

10. To Počisti Your Mind in izboljšuje razpoloženje

Če imate veliko notranjega klepetanja dogaja v tvoji glavi in ​​trpijo zaradi nihanja razpoloženja, bosa hoja po snegu ali na travi lahko pomaga sprostiti in osredotočiti na sedanjost. Vaše telo absorbira negativne elektrone skozi zemljo, ki pomaga ustvarjati v njem uravnotežen bioelektričnih okolje.

Pogosto zastavljena vprašanja

Morda imate še nekaj vprašanj o koristih hodi bos. Spodaj je nekaj vprašanj in odgovori:

1. lahko dobite Bolezni Od bos sprehajal?

Dokler hodiš na čisto površino in ne na škodljive snovi, kot so kemikalije ali blata, ni nobenega razloga, da mislim, da hodi bos vam bo dala bolezni. Prav tako poskrbite, da ne boste imeli nobenih odprtih kosi na noge, ko hodite bosi, da bi se izognili okužbam.

2. Ali Walking Barefoot Vzrok bolečine v hrbtu?

Hoja bos ne povzroča bolečine v hrbtu, ampak zmanjšuje bolečine, ki lahko vaše telo občutijo. Ker hoja bos razlogov telo in zmanjšuje proste radikale, lahko pomaga zdraviti vaše bolečine v hrbtu in ublažijo vse napete mišice.

3. Ali je varno hoditi bos na plaži?

Če veste, kaj je pred vami med hojo in se izognili stopil na ostre skale ali steklo, je povsem varna in zdrava hoditi bos na plaži.

4. Ali Walking On Grass izboljšuje vid?

Obstaja točka pritiska na noge, ki se povezujejo z živci oko. Bos sprehajal spodbuja to točko, ki pa bolje pomaga vid.

Hoja bos na travi, na plaži, ali tla pomaga izboljšajo svoje duševno in telesno zdravje s krepitvijo svoje noge, izboljšati svoj živčni sistem in zmanjšuje stres. Torej odstranitev te čevlje in se sprehoditi.