Néhány ok, amiért együnk étcsokoládé

Sötét finom csokoládé egyik formája a csokoládét, amelynek tartalma magasabb kakaóvaj, valamint sokkal kevesebb tejet, mint más típusú finom csokoládé. Szövetségi kormány, valamint a piaci feltételek csak milyen elemeket lehet azonosítani sötét finom csokoládé változhat nemzet, valamint a piacon.

Mik antioxidánsok?

Az antioxidánsok olyan vegyi anyagok, amelyek elkerülik a oxidációja különböző egyéb vegyületek. Hogy egyszerűsítse ezt tételezzük fel, a vízvonal kezdődik létrehozni rozsda a belül. Fokozatosan, ez a rozsda minden bizonnyal folytatja, hogy dolgozzon ki a line up, amíg nem vagy alig víz is patak keresztül. Ezután közé korrózió eltávolító a vízvonal, valamint elkezdi eltávolítani az építmény, ezért felveti a vérkeringést. Tekintsük az artériákban a vízvonal, valamint az antioxidánsok, mint a korrózió tisztább.

A polifenolok a fő sorokon növényi eredetű antioxidánsok. Számos alosztályok polifenol, amely magában foglalja a flavonoidok, amelynek emellett alosztályok. Köztük van flavanolokat amelyek kiterjednek az erős katechin és epikatechin. Epikatecin (gondolt, hogy a leghasznosabb antioxidáns) nagyban szívta után a használat flavonoidokban gazdag finom csokoládé.

Mind sötét csokoládé termelt egyaránt?

Nem minden sötét csokoládé azonos. Mivel a kakaópor áll az összes antioxidáns, a nagyobb mértékű a csokoládé szilárd (kombinációja kakaó és kakaóvaj), annál nagyobb mértékű a polifenol antioxidánsok általában. A mentességet a szabály alól egy sötét finom csokoládé, hogy lerakják. Ez azt sugallja, hogy a finomított lúggal, hogy segítse megszüntesse a keserűség. Ez azonban megszabadul a legtöbb egészséges és kiegyensúlyozott antioxidánsok. Általában úgy tartják, hogy a sötét finom csokoládé tartalmú fokú 70% vagy több kakaó-szárazanyag lesz a kínálat a legjobb wellness előnyeit.

A 9 ok, hogy miért kellene többet fogyasztanak, mint 70% kakaó szárazanyag étcsokoládé:

  1. Cacao a legmagasabb hangsúly flavonoid antioxidánsok bármilyen típusú növényi eredetű élelmiszer termesztett mi a földön. Ez érvényesíti az USDA adatbázis flavonoid webtartalom kiválasztott élelmiszerek, 2007-ben indult, amellett, hogy a lehető legmagasabb ORAC értékkel. Oxygen Radical abszorbancia képesség (ORAC) nagyobb a kakaó, mint bármi másra. Ez a teljes oxigén gyökök, amelyek a test vesz egy adott élelmiszer.
  2. Csökkenti a rossz koleszterin (LDL). Polifenolok, az elsődleges csoport erős antioxidánsok található növényi eredetű élelmiszerek, mint a Merlot, valamint a teák, segíti, hogy állítsa le az LDL oxidációját, ezáltal csökkentve annak szintje a vérben rendszerben.
  3. Fokozza a vérkeringést a keringési rendszeren keresztül. Flavonoidok hozzájárulnak értágulat, a bővítés belső átmérőjének az erek, és is artériák. Tanulmányok azt mutatják, hogy a pihenés az izomsejtek határos artériák hozzájárulhat a vér áramlását. Fokozott véráramlás a létfontosságú a sok előnye eredt kakaó flavanolokat.
  4. Fokozhatja memóriát növelte a vér áramlását az agyban. Kutatási tanulmány ígéretes eredményeket mutatott fokozott ideiglenes memóriába egészséges és kiegyensúlyozott felnőtt 2 órával étkezés után nagy csokoládé sötét finom csokoládé. Ez vezetett a tudósok, hogy megvizsgálja a hatását Alzheimer egyének a reményben, hogy talán célszerű a memóriát, valamint csökkenti a kockázatot a betegség egészséges felnőttek, valamint azokat feltáró mutatók felhasználásával közeledik.
  5. Segít kezelni az inzulin érzékenységet. Gyorsan evés után polifenolokban gazdag, sötét csokoládé finom, van egy jelentős növekedés az inzulin érzékenységet. Csökkent nem eszik inzulin és glükóz hangsúly mellett a cukor, valamint az inzulin reakció az orális glükóz akadály volt közvetlen hatással lehetnek módosítások emellett az inzulin rezisztencia, illetve az érzékenységi (HOMA-IR és QUICKI – ISI).
  6. Csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a stroke. Használata növelte a vér áramlását, a vérlemezke lerakódását drámaian csökken, ennek eredményeként gátolja létrehozásának képességében embólia. Pozitív eredmények nélkülözhetetlenek az idősek figyelembe véve, hogy a legtöbb halálesetet azok több mint 70 kapcsolódnak az érrendszer, főleg szívmegállás és agyvérzés
  7. Hidrogénezett zsírt kakaóvaj. Ez nem olyan rossz, és talán jó. Egyharmada a zsír kakaóvaj származik sztearinsav, amely nem növeli az LDL-koleszterin, mint a legtöbb egyéb telített zsírok. Egy további, 3. származik olajsav, a szív-egészséges egyszeresen telítetlen zsír. Sztearinsav transzformáljuk a májban olajsav.
  8. Csökkenti esemény a vérlemezkék és felhalmozódása plakk az artériák. Proof azt mutatja, hogy a szint epicatechin (a hatékony anti-oxidáns, csokoládé) emeljük elfogyasztása után flavanolkomponens gazdag finom csokoládé. Epikatecin növeli a rendelkezésre álló nitrogén-oxid az érrendszerben, lassítja a plakk felgyülemlését. Ezen túlmenően, ez elősegíti a fokozott vér áramlását, amely szintén gátolja a csomósodását vérlemezkék majd írja embóliák az artériákban.
  9. Finom csokoládé, afrodiziákum? Bár ez már megvitatták, azt tudjuk, hogy a csokoládé kibocsátások természetesen zajlik, valamint hangulatjavító feniletilamin és a szerotonin az elme jobbra a humán rendszerben. Általában ez a két vegyület történnek természetesen az elme és a szintén elindította jobbra az idegrendszert, amikor több, mint boldog, vagy ha átéljük a szeretet érzése, vagy lelkesedést.

Csokoládé hitelességét afrodiziákum származik a maja és azték is társadalmak nyúlik vissza közel 2000 éves. Az azték császár Montezuma használt fogyasztani 50 bögre csokoládé minden nap. Azt hitték, hogy ösztönözze emberek is, hogy a nők sokkal kevésbé gátolt. Sokkal több az utóbbi időben, az 1700-as, Casanova (venni a legnagyobb rajongója minden idők) helyzetű finom csokoládét gyöngyöző bor, mint afrodiziákum. Különleges vizsgálatok ezt az elméletet is elég finom és élvezetes.

Milyen élelmiszerek, amelyek a leginkább anti-oxidánsok?

Talán áfonya, spárga, környezetbarát tea vagy málna? Csak Hogyan körülbelül étcsokoládé. Az igaz! Az antioxidáns foka magas cacao erős sötét finom csokoládé lényegében nagyobb, mint a bármilyen típusú különböző más növényi eredetű élelmiszer.