Neck repedés: ez biztos vagy kellene aggódnod?

Sokan közülünk szeretnék feltörni ízületek és a nyak repedés is egy közülük. Amennyiben néhányan lehet ezt érezni nyugodt mások is ezt a merő megszokásból. Bármi is legyen az ok, akkor fontos tudni, hogy egy rövid eufória, hogy tapasztalja a repedés a nyak érdemes, vagy van-e olyan kapcsolódó kockázatok, hogy tisztában kell lennie. Tartsuk olvasó a bejegyzést, és többet megtudni a nyak repedés-e vagy sem ez a gyakorlat biztonságos az Ön számára?

Mi Neck Repedés és mit tesz, hogy pattanó hang?

A felbukkanó vagy nyak pattanó hang eredményt, ha a gyors mozgások a nyakon, hogy lazítja a szalagok és ízületi nyakad. A nyak repedés hasonlít a repedés a kéz- és lábujjak, ujjpercek vagy más testrészek. Íme néhány ok, amelyek a pattanó hang a nyak:

1. Mivel a mozgás

Amikor a szálak csatolt izmok és a csontok, az úgynevezett szalagok és inak, enyhén mozgatni a helyükről, majd térjen vissza az eredeti helyzetbe, az eredmény egy kattanás. A hang akkor is, amikor az ízületek mozgását okozza szorító szalagok.

2. Mivel az Arthritis

Ha ez a csont betegség fordul elő, az hatással van a zavartalan működését az ízületek. Az akadálymentes mobilitást a porc feltörik, és a közös felület is lesz durvább, ami pattanó hang.

3. Mivel irányuló gáz szabadul ki az ízületek

Van egy folyadék jelen van a csontok és az ízületek, amely segíti az egyenletes mozgást. Ez a folyadék áll oxigén, szén-dioxid, és a nitrogén. A nyak az ízületek, amelyek magukban foglalják a kapszulák körülöttük. Ezek a kapszulák gázzal vannak töltve és minden mozgást ezek párosítva ízületek eredményeket kiáramló gáz buborékok, ami a pattanó hang.

Vannak olyan előnyei Repedés Neck?

Nos, a leggyakoribb előnye, hogy az egyik hajtja a nyaktól a repedés fájdalomcsillapító. Íme néhány további nyakán egy kiváló előnyöket:

  • Ez segít csökkenteni derékfájás
  • Segít foglalkozó migrén
  • Ez segít csökkenteni a nyaki fájdalom

Ha úgy dönt, a nyak harapós kap mentességet bármely fent említett betegségek, azt javasolják, kapsz segítséget egy profi csontkovács.

Is It Kockázatos a Crack a nyakadon?

Sok csontkovácsok használni nyaki gerinc manipulációt, vagy amit gyakran hivatkoznak a nyak cracking technikát, hogy enyhítik a különféle fájdalmak. Azonban van néhány kapcsolódó kockázatai nyak repedés, hogy tisztában kell lenniük:

1. okozhat, a véralvadásban

Néha nyak repedés vezethet szétszakadnak az erek a nyakán. Ez okozhat a vérrögképződés a nyakon. Ez a feltétel válhat halálos mivel ez akadályozhatja az oxigénellátás az agyba.

2. okozhat Stoke

Kíváncsi, hogy a nyak repedés és a stroke vannak kötve, nos, van egy kapcsolat. Ez akkor fordulhat elő, ha az artéria, hogy hordozza a vér az agyba kerül megrepedt. Ez szakítóegység okozhat a stroke. Az emberek, akik több mint 60 éves életkor hajlamosabbak rá.

3. okozhat a mobilitás hiánya

Valahányszor feltörni a nyakát, fennáll a veszélye a kárt a kötőszövet a gerinc. Rendszeres gyakorlása nyak repedés előfordulhat, hogy a csökkent mozgásképességű az ízületek, és így vezethet körülmények között, például az ízületi gyulladás.

4. okozhat Osteoarthritis

Amikor a nyak repedés gyakorolják növeli a nyomást a nyaki ízületek. Ha ez megtörtént egy sokkal hosszabb ideig, vagy rendszeresen, ez vezethet az instabilitás a nyaki izmok és az ízületek. Ez vezet a gyengülését a csontok és az izmok és az ebből eredő osteoarthritis.

Ezek közül néhány betegség, amely riasztást indítson, mert a gyakorlatban a nyak repedés.

Amikor a Seek a csontkovács Care?

Emberek, akik gyakorolják nyak repedés rendszeresen és nem érez fájdalmat vagy kellemetlenséget nem lehet megkövetelni, hogy látogassanak el csontkovács bármilyen nyak repedés kezelést. Azonban, ha azt tapasztalja, hogy a fájdalom vagy nyugtalanságot ugyanezt, akkor figyelembe kell venni a nyakat repedés egy csontkovács. A hivatásos és képzett csontkovács segít összehangolása az ízületek és segíthet amely mentesít a fájdalmat. Íme néhány feltételt, amelyek arra utalhatnak, hogy kérjen kiropraktika ellátás:

  • Ha a krónikus fájdalom a nyakban tapasztalható, hogy úgy tűnik, nem enyhülnek, vagy menjen el az idő
  • Ha bármilyen duzzanat van jelen a nyakán, amely esetleg sérülés miatt, fertőzés vagy folyadék felhalmozódása
  • Ha problémát tapasztal a mozgó a nyaki ízületek, ami azért lehet, mert az idős kor, egészségi állapottal, mint az osteoarthritis

5 Biztonságos Ways, hogy kiváló a Neck

Életkor az egyik legkritikusabb tényezők a kockázatok nyak repedés. Ez azt jelenti, ha fiatal vagy az izmok és az ízületek nagy alakja, akkor kevésbé valószínű, hogy fenntartsa bármilyen sérülést vagy kárt csinál nyak repedés gyakorlat. Azonban meg kell győződni arról, hogy csináld helyesen és önkárosító fogjuk megvitatni néhány hatékony és biztonságos módja, hogy kiváló a nyak:

1. A fej Tilting Módszer

Állj egyenesen, vagy egyenesen ülni, és tartsa meg a nyak egyenes. Most anélkül görnyedjen, dönthető a fejét az egyik oldalra, és ott egy pár másodpercig. Gyere vissza a központba, és megy a másik oldalon. Ha nem hallja a nyak repedés az első menetben, akkor ismételje döntve a fejét az ellentétek oldalán egy párszor. Ha még a nyakad nem reped, akkor próbálja lefelé nyomja a másik oldalon, ahol a feje támaszkodik.

2. A hab Roller Technika

Ezt a technikát igényel szivacshengert. Feküdj le a földre a háta erősen érinti a padlót, és karod pihen az oldalán. Helyezzük a hab henger alatt a nyakát. Most óvatosan emelje fel a hát és fenék le a földre, és gurulni kezd a nyakát a hab. Mozog oda-vissza, amikor a henger alatt a nyakát. Annak érdekében, hogy kiegészítő támogatást nyújtson a nyakad, akkor tegye a kezét a feje alá, miközben mozog a henger. Lehet, hogy át ezt a henger le, hogy a hát alsó részén is. Legyen nyugodt és folyamatosan gördülő nyakad a hab, amíg egy pukkanó hangot a nyakon.

3. A Head Lift

Állj egyenesen, és behajt a vissza, azonban tartózkodjon tűri túl nehéz. Gördülő fejed, lassan forgatni a fejét jobbra, ha úgy érzi a fájdalmat a bal oldalon, vagy kapcsolja felé a bal oldalon, ha azt tapasztalja, hogy a fájdalom a jobb oldalon. Tartsa forgó fejed körkörös mozdulatokkal, de ne felejtsük el, hogy cél a területek, amelyek fáj a legjobban. Hallani fog egy recsegő hang, ahogy erre. Bármikor, miközben ezt a feladatot, ha bármilyen fájdalmat vagy kellemetlenséget, akkor azonnal meg kell állnia.

4. Az ököl és a tégelyes módszerrel

Ülnek vagy állnak, álló helyzetben. Tartsa a nyak egyenes. Hogy egy ököl bal kézzel, és helyezze a bal oldalon az álla. Most óvatosan gyakoroljon nyomást az öklét, hogy a jobb oldalon. Nem ugyanaz a bal kezével. Alternatívaként használhatja a kezét, hogy csésze arcod az egyik oldalon, majd kifejtve a nyomás a másik oldalon. Tartózkodjunk attól, hogy túl nagy nyomás. Lehet hallani pattanó hang akárcsak ezeket a lépéseket.

5. A csésze és a Reach Way

Ez az egyik legszélesebb körben használt módszer a nyak repedés. Arra viszont ügyeljünk, ha kiváló a nyak használja ezt a technikát, a nyaki izmok megnyúlnak és fellazult. Készítsen egy csésze a tenyerével, és tegye az egyik oldalon az arc, hogy az álla helyezzük a mélyedésbe, és az ujjaid az arcán. Most meg a másik kezét a hátán a nyak és ragadd meg a fejét határozottan vele. Most lépj mindkét keze, hogy nyomást mindkét végéről. Biztosítani kell, hogy lehetővé teszi határozott, de gyengéd nyomás mindkét kezét. Tartsa ezt addig, amíg meg nem hallja a pattanó hang. Ugyanez lehet tenni, hogy kiadja a nyomás a másik oldalról.

Bármelyik fent említett módszerek egy nagyszerű módja a fájdalom csillapítására és a nyomás a nyakáról. Azonban azt javasoljuk, hogy gyakorolja teljes diszkréció ezzel és győződjön meg róla, hogy nem megy a vízbe mindeközben ezeket a gyakorlatokat.

Neck repedés egy nagyszerű módja a felszabadító nyomás az ízületek és szintén így érzi jól. Azonban, meg kell győződnie arról, hogy kövesse a megfelelő módon csinálja, és azt is biztosítja, hogy ne kövesse ezt a gyakorlatot rendszeresen. Ismerje meg a megfelelő út ennek a technikának az orvos vagy a csontkovács hogy elkerüljék a felesleges kockázatokat.