Neck cracare: este sigur sau ar trebui să ne facem griji despre asta?

Mulți dintre noi vrea să crape articulațiile și gâtul cracarea este, de asemenea, una dintre ele. În cazul în care unii dintre noi poate face acest lucru să se simtă relaxat alții poate fi o fac din obișnuință pură. Oricare ar fi motivul, este vital să se știe dacă o scurtă euforie care vă confruntați de cracare gât este în valoare de ea sau există riscuri asociate pe care ar trebui să fie conștienți. Păstrați lectură acest post și aflați mai multe despre gât de cracare și dacă este sau nu această practică este sigur pentru tine?

Ce este Neck Cracare și ceea ce face fisurii de sunet?

Popping sau gâtului este fisurarea rezultate sunet atunci când faceți mișcări rapide în gât, care slăbește ligamentele și articulația gâtului. Gatul de cracare este similar cu fisurarea degetelor, degetele de la picioare, degetele sau alte părți ale corpului. Iată câteva motive care fac sunetul de cracare în gât:

1. Din cauza Mișcării

Atunci când fibrele atașate mușchii și oasele, cunoscut sub numele de ligamentele si tendoanele, muta ușor de la locul lor și apoi reveniți la poziția lor inițială, are ca rezultat un sunet snapping. Sunetul, de asemenea, se produce atunci când mișcarea articulațiilor provoacă senzație de apăsare în ligamentele.

2. Din cauza Artrita

Când se produce aceasta afectiune osoasa, aceasta afectează buna funcționare a articulațiilor. Mobilitatea perfectă a cartilajului devine compromis, iar suprafața comună devine, de asemenea, mai dur, ceea ce duce la fisurare de sunet.

3. Din cauza scăpărilor de gaz din articulații

Există un fluid prezent în articulații și oase care ajută mișcarea lor lină. Acest fluid este format din oxigen, dioxid de carbon și azot. gâtul nostru este format din fatetele articulare, care includ capsule din jurul lor. Aceste capsule sunt umplute cu gaz și orice mișcare în aceste rezultate articulații asociate scape de bule de gaz, care provoacă sunetul cracare.

Există orice beneficii de Cracare Neck?

Ei bine, în beneficiul cele mai frecvente pe care o conduce de la gât de cracare este pentru ameliorarea durerii. Iată câteva gât un excelent beneficii:

  • Aceasta ajută la reducerea dureri de spate mai mici
  • Aceasta ajută în a face cu o migrenă
  • Aceasta ajută la reducerea durerii de gât

Dacă optați pentru gât se rupă pentru a primi ajutor de la oricare dintre bolile menționate mai sus, se sugerează să obțineți asistență de la un chiropractician profesionist.

Este riscant să Crack gât?

Multe kinetoterapeuti utilizeaza manipularea coloanei cervicale sau ceea ce ne numită în mod obișnuit gât tehnica de cracare, pentru a oferi ajutor de la diferite tipuri de durere. Cu toate acestea, există unele riscuri asociate asociate cu gât de cracare care ar trebui să fie conștienți de:

1. Poate duce la coagularea sângelui

Uneori, gâtul cracare poate duce la ruperea vaselor de sânge în gât. Acest lucru poate duce la formarea cheagurilor de sânge în gât. Această condiție poate deveni fatală, deoarece poate împiedica alimentarea cu oxigen a creierului.

2. Se poate cauza o Stoke

Vă întrebați cum gâtul este cracare și accident vascular cerebral sunt conectate, bine, există o legătură. Acest lucru se poate întâmpla atunci când artera care transporta sangele la creier devine fisurat. Acest lucru poate provoca ruperea lor un accident vascular cerebral. Oamenii care sunt mai mult de 60 de ani sunt mai predispuse la aceasta.

3. Acest lucru poate cauza lipsei de mobilitate

Ori de câte ori sparge gâtul, există un risc de deteriorare a țesutului conjunctiv în coloanei vertebrale. Cu practicarea regulată a gâtului de cracare pot fi reduse mobilitatea în articulații și astfel aceasta poate duce la conditii, cum ar fi artrita.

4. poate provoca Osteoartrita

Ori de câte ori gât cracare se practică crește presiunea la nivelul articulațiilor gâtului. Atunci când acest lucru se face pentru o perioadă mai lungă sau în mod regulat, aceasta poate duce la instabilitate în mușchii gâtului și a articulațiilor. Acest lucru duce la slăbirea oaselor și a mușchilor și care rezultă în osteoartrita.

Acestea sunt unele boli care pot obține declanșate din cauza practicii de fisurare a gâtului.

Când să caute pentru Chiropractic de îngrijire?

Persoanele care practică gât de cracare în mod regulat și să se simtă nici o durere sau disconfort nu pot fi necesare pentru a vizita chiropractician lor pentru orice tratament gât de cracare. Cu toate acestea, dacă aveți dureri sau neliniște în a face același lucru, atunci trebuie să ia în considerare gâtul este de cracare de un chiropractician. Un chiropractician profesionist și instruit va ajuta la alinierea articulațiilor dumneavoastră și vă poate ajuta ameliorând durerea. Iată câteva condiții pe care le pot indica sa caute asistenta Chiropractic:

  • Dacă durerea cronică în gât este experimentat, care nu pare să dispară sau să dispară în timp
  • În cazul în care orice fel de umflare este prezent pe gât care ar putea rezulta din cauza unei accidentări, infecție sau acumularea de fluid
  • Dacă vă confruntați cu o problemă în mișcare articulații gât, care poate fi din cauza vârstei sau condițiile de sănătate vechi, cum ar fi osteoartrita

5 metode sigure de a crack gat

Varsta este unul dintre factorii cei mai critici în determinarea riscurilor asociate cu gât de cracare. Acest lucru înseamnă că, dacă sunteți tineri sau mușchii și articulațiile sunt în mare formă, este mai puțin probabil pentru tine pentru a susține orice prejudiciu sau daune de a face gât cracare exercițiu. Cu toate acestea, pentru a fi sigur că o faci în mod corect și fără a afecta le vom discuta câteva modalități eficiente și mai sigure pentru a crack gât:

1. Cap Metoda bascularea

Stai drept sau de a sta în poziție verticală și păstrați chinta gât. Acum, fără slouching, înclina capul într-o parte și să rămână acolo timp de câteva secunde. Vino înapoi la centru și du-te pe partea cealaltă. Dacă nu auziți crăpătură dvs. gât în ​​primul picior de plecare, puteți repeta cu înclinarea capului pe contrariile laturile de câteva ori. În cazul în gât încă nu crapă, puteți încerca împingând în jos pe partea opusă în cazul în care capul se sprijină pe.

2. Spuma Roller Tehnica

Această tehnică necesită o rolă de spumă. Intinde-te pe sol cu ​​spatele atinge ferm podeaua și brațele așezate pe părțile laterale. Așezați rola de spumă sub gât. Acum ridică ușor înapoi și fesele de pe sol și începe de rulare gât pe spumă. Mutare înainte și înapoi, cu rola de sub gât. Pentru a oferi un sprijin suplimentar la gât, puteți pune-ți mâinile sub cap în timp ce se deplasează pe rola. Ați putea transfera această rolă până la spate mai mici prea. Stai relaxat și să păstreze rulare gât pe spumă până când auzi un pocnet în gât.

3. Capul de ridicare

Stai în poziție verticală și Tuck spate, în, cu toate acestea, să se abțină de la învelind prea tare. Prin rulare capul, rotiți încet capul spre dreapta, dacă vă simțiți durere pe partea stanga, sau rândul său, spre partea stanga, dacă aveți dureri în partea dreaptă. Rotatia capul în mișcări circulare, dar nu uitați să vizeze zonele care doare cel mai mult. Veți auzi un sunet pocnituri în timp ce face acest lucru. Ori de câte ori în timp ce faci acest exercițiu dacă aveți orice durere sau disconfort, ar trebui să se oprească imediat.

4. Pumnul și metoda Cupa

Sit sau să stea în poziție verticală. Păstrați chinta gâtul. Asigurați-un pumn folosind mâna stângă și puneți-l pe partea stângă a bărbiei. Acum, exercita o presiune de la ușor cu pumnul în partea dreaptă. Face același lucru cu mâna stângă. Alternativ, puteți folosi mâna pentru a cupa fata ta, pe de o parte, și apoi prin exercitarea presiunii pe partea opusă. Se abțină de la a pune presiune prea mare. Este posibil să auziți un sunet de cracare ca fac acești pași.

5. Cupa și să ajungă la Calea

Aceasta este una dintre cele mai larg utilizate metode de fisurare a gâtului. Cu toate acestea, asigurați-vă că, atunci când sparge gât folosind aceasta tehnica, muschii gatului sunt intinse si relaxat. Faceți o ceașcă din palma și așezați pe o parte a feței, astfel încât bărbia este plasată în scobitură și degetele sunt pe obraji. Acum, ia de altă parte, din partea din spate a gâtului și a apuca capul ferm cu ea. Acum, mișcă ambele mâini, exercitând o presiune de la ambele capete. Asigurați-vă că permite o presiune fermă, dar ușor de la ambele mâini. Continuă să faci acest lucru până când auziți un sunet de cracare. Același lucru se poate face pentru a elibera presiunea din partea cealaltă.

Oricare dintre metodele menționate mai sus sunt o modalitate foarte bună de a alinarea durerii și a presiunii de la gât. Cu toate acestea, se recomandă să își exercite puterea discreționară completă în acest sens și asigurați-vă că nu te duci peste bord în timp ce faci aceste exerciții.

Gât de cracare este o modalitate foarte bună de eliberare a presiunii din articulații și, de asemenea, în a face să te simți bine. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că urmați calea corectă de a face asta și, de asemenea, să asigure că nu urmați această practică în mod regulat. Aflați modul corect de a face aceasta tehnica de la medicul dumneavoastră sau chiropractician, pentru a evita orice riscuri inutile.