Naturlige løsninger til Holiday Stress

De fleste af os ved af personlig erfaring, at ferien kan være så meget en stressende tid som en af ​​komfort og glæde. De fleste amerikanere stresse over i det mindste nogle aspekter af sæsonen. Den gaver, fester, rejser, og familie eller måske fraværet af disse ting kan gøre ferien overvældende stressende eller trist.

Sundhedsmæssige konsekvenser af stress

Kronisk eller overdreven stress har betydelige skadelige virkninger på den fysiske og mentale sundhed. Det forårsager dårlig tilpasning af kroppen primære stressrespons systemet – hypothalamus-hypofyse-binyre-aksen – som derefter forstyrrer metabolisme; immun, nervesystem, og hormonal funktion; og mere. Kronisk stress kan også udløse eller forværre depression og angst, følelsesmæssig spisning, vægtøgning, og vanedannende adfærd.

Eliminer stressfaktorer

De to grundlæggende regler for håndtering af stress er at reducere din eksponering for stressfaktorer, når det er muligt og til at tage aktive skridt til at hjælpe dig selv at håndtere den uundgåelige stress, du ikke kan kontrollere. Nedenfor har vi en liste over almindelige årsager til ferie stress punkter.

De øverste 13 ferie stressfaktorer

 1. Mangel på tid
 2. Mangel på penge / at stifte gæld
 3. Kommercialisering eller hype
 4. Trykket af at give eller få gaver / gave shopping
 5. Skarer og lange linjer
 6. Opnåelse vægt / stress-induceret spise og alkoholforbrug
 7. Rejsende
 8. Familiesammenkomst / se visse slægtninge
 9. houseguests
 10. Arbejde stress / arbejde-familie balance / få afspadsering
 11. Planlægning og udførelse af måltider og fester eller shopping for mad, madlavning, oprydning
 12. Manglende evne til at være sammen med familie og venner
 13. Ensomhed

Så hvilken ferie stressfaktorer påvirker dig, og hvilke der kan du fjerne? Her er nogle eksempler:

 • For meget at gøre? Vælg med omhu, planlægge, prioritere og uddelegere, men mest af alt, husk at det er i orden at sige nej.
 • Kan ikke råd til det? Sæt et budget, samle ressourcerne til at købe gruppe gaver, tegne navne fra en hat, eller give håndlavede gaver eller gave tid.
 • Vær realistisk. Du vil kun blive skuffet, hvis du ikke holde dine forventninger realistiske og fokusere på, hvad der er virkelig vigtigt for dig.
 • Ensom? Hvis du ikke har familie eller venner til at være omkring, deltage lokal ferie koncerter eller lokale arrangementer, se om nogen kollegaer er uden ferieplaner og har en sammenkomst, eller tilbringe din tid på at give til en anden i nød ved frivilligt. Hvis du er langt fra familien, så prøv kreative måder at oprette forbindelse ligesom videoer eller Skype.
 • Hate skarer? Shop online og få den leveret til døren.
 • Svært familie? Lad argumenter gå, gå væk, tage en pause, og praktisere accept og ikke-kritik. Selvfølgelig, hvis din familie er virkelig misbrug eller usundt for dig, afvise at tilbringe tid sammen med dem.

praksis Afslapning

For stressfaktorer, som du ikke kan undgå, så prøv at træde tilbage og slappe af. Der er hundredvis af afspændingsteknikker og snesevis af stress-reducerende livsstil praksis, som du kan vælge imellem. Nogle eksempler:

 • Hent gratis kort, guidet meditation, progressiv afspænding, dyb vejrtrækning, eller guidede billedsprog øvelser.
 • Prøv at opretholde en regelmæssig motion tidsplan.
 • Planlæg nogle karrosseri eller energi arbejde.
 • Tag en kort, rask gåtur eller gøre nogle yogastillinger.
 • Støt din binyrerne ved at tage et B-kompleks vitamin og C-vitamin
 • Carry sunde snacks, der omfatter protein, ligesom nødder, for at holde dit blodsukker stabilt og hjælpe med at forhindre cravings.
 • Praksis mindfulness, venlighed, eller humor.
 • Læg mærke til de seværdigheder og lyde omkring dig, kalder en gammel ven, eller tage dybe indåndinger.

Tag en naturlig Chill Pill

Hvis alt andet fejler, og du har brug for nogle umiddelbare afstresning, kan du altid tage en naturlig chill pille, en urte ekstrakt eller naturligt supplement med hurtig virkende anti-angst effekter. Tre af vores favoritter til hurtig afslapning uden sedation er:

 • L-theanine (200 mg)
 • Kava kava rod ekstrakt (standardiseret til 30% kavalactones; 250 mg)
 • GABA (250 mg)

Ved at identificere de ferie stressfaktorer, der er specifikke, personlige udløser for dig, og ved hjælp af nogle praktiske strategier og naturlige helbredende teknikker, kan du endda finde fred og glæde i dette år feriesæsonen.