Når babyer kan begynde at drikke vand, og hvor meget vi skal give?

Reglerne for ofte drikkevand og møde en vis mængde for den generelle sundhed og hydrering, som vi følger, gælder ikke for babyer. Dette fører os til flere spørgsmål, ligesom hvorfra måned kan nyfødte drikke vand? og hvad er de tegn på dehydrering hos spædbørn? Du kan endda undre sig, hvis en 1 måned gammel selv kan drikke vand? .Så, lad os tage et kig på alle de relevante og nøjagtige oplysninger om, hvordan at give vand til babyer.

Hvornår kan Babyer Start Drikkevand?

Mange nye forældre er ikke sikker på, når de skal indføre vand i deres babys kost. I modsætning til voksne, der skal forbruge betydelige mængder vand hver dag, sagen er forskellige for spædbørn. Deres vand krav varierer alt efter alder, og at give for meget vand før deres systemer er klar til det, kan have negative virkninger.

Født til 4 måneder

Ammeperioden behøver ikke nogen ekstra vand, da modermælk anses for at være en super mad, der opfylder alle de ernæringsmæssige og flydende krav i et spædbarn. Dette skyldes, at modermælk indeholder den nødvendige mængde væske, at dit barn har brug for at blive hydreret. Kort sagt, bør du ikke selv være bekymret giver ekstra vand til nyfødt baby, så længe du sygeplejerske på efterspørgslen.

En formel-fodret barn også kræver ikke for meget ekstra vand. Fleste modermælkserstatninger indeholder specifikke instrukser for den mængde vand, der skal tilsættes for tilstrækkelig fortynding. Når du følger disse instruktioner og justere konsistensen af ​​formlen til en alder af barnet, det er tilstrækkeligt holder ham hydreret, da han lever af tiden.

5 – 8 Months

Skulle babyer drikke vand i disse måneder? Svaret er, at der er ingen ufravigelig regel i denne henseende. Indtil de er 6 måneder gammel, er der ikke behov for dit barn til at drikke noget bortset fra modermælk eller modermælkserstatning. Vand er generelt introduceret til babyer, når de er forbi den nyfødte scenen og langsomt overgangen til fødevarer siden modermælken.

Babyer starter som regel med fast føde mellem 5 og 8 måneders alderen. På dette tidspunkt, kan du give vand i en sippy kop til din baby til at nippe til par gange om dagen. Dette neednt være for hyppige, forudsat at du stadig ammer eller formel fodring din baby, ud over at give faste stoffer.

9 – 12 Months

Når de vender et år gammel eller deromkring, kan du fortsætte med amningen, men tilbyder vand eller fortyndet juice i en kop ved måltiderne. Men undgå at give sodavand eller drikkevarer med kunstige sødestoffer. Som en ny mor, kan du blive forvirret over dine babys vandbehov. Da de er for lidt til at udtrykke tørst, kan du være bekymret for, at dit barn ikke er hydreret korrekt, og hvis du skulle supplere modermælk med vand. Men, ligesom han udtrykker tørst, din lille en vil også kunne udtrykke tørst gennem visse signaler ligesom grizzling.

Hvordan kan jeg Indføre Vand til spædbørn?

Vand bør gives til spædbørn, når de starter fast føde. Indtil de er et år gamle, har ikke deres nyrer modnet tilstrækkeligt til at metabolisere for meget vand. Som et resultat, deres vandbehov er minimale. Det er dog muligt at indføre dit barn til smagen af ​​vand ved at give din baby små slurke ad gangen. Du kan udfylde den babys flaske eller sippy kop med vand og give ham et par slurke fra det, når han udtrykker tørst. Også, ikke give dit barn vand fra en åben kop, indtil han er meget ældre.

Hvor meget vand til at give babyer?

Hvis du spekulerer på, hvor meget vand i 6 måned gammel baby er afgørende, skal du vide, at det afhænger af barnet og hans kostvaner. Hvis han stadig ammet, et par slurke er mere end nok til at mætte ham. Baby dehydrering er sjældne, når babyer får deres nødvendige væsker fra modermælk eller modermælkserstatning feed. Så denne shouldnt være en bekymring. Babyer, der er yngre end 4 måneder behøver ikke vand, der skal særskilt gives til dem. Deres kroppe er hydreret fra væsker i deres feeds.

Vand forgiftning i babyer

Mens for meget vand, ikke forårsager uoprettelig skade på raske voksne, kan det være temmelig farligt i små babyer. At give børn, der er yngre end 6 måneder, for meget vand kan forstyrre kroppens naturlige evne til at optage næringsstoffer fra modermælk eller modermælkserstatning feed. Drikke ekstreme mængder i meget korte spænder af tid kan forårsage natrium niveau i deres organer til at falde. Deres nyrer Arent modne nok til at håndtere store mængder vand på et tidspunkt, og det kan føre til en farlig tilstand kaldet vand forgiftning. Hvis der er symptomer på vand forgiftning i din baby, såsom sløret syn, irritabilitet eller udmattelse efter vandforbruget, det kræver øjeblikkelig lægehjælp. For meget vand kan forårsage anfald hos spædbørn. Dette er også den samme grund til, at det ikke er klogt at administrere svømmeundervisning til unge spædbørn. I sandsynligheden for, at de sluge store mængder vand, mens i poolen, kan det forårsage vand forgiftning og føre til en medicinsk nødsituation.

Må Babyer brug for at drikke vand Anytime?

Selv om en nyfødt baby ikke behøver at drikke vand, vil deres krop har brug for det, som de bliver ældre. Så, som din baby vokser, kan du roligt introducere vand ind i hans kost. Babyer kan drikke omkring 30 ml vand, indtil den tid, de er 4-6 måneder gamle, men begrænse enhver mere mængde vand. Du kan langsomt øge sin vandindtag, når dit barn er 9 måneder til 1 år. Når dit barn er et år gammel, hans krop system er modne nok til at tåle større mængder vand. Men selv efter han når sin første fødselsdag, holde indtagelsen vand under regulering.

Ofte stillede spørgsmål om Giving Water til dit barn

Lad os tage fat på nogle af de mest almindelige tvivl om at give vand til små babyer og rydde enhver yderligere forvirring.

Er det sikkert at give vand til 6 måneder gamle eller yngre Baby?

Svaret er, at du altid kan give et par slurke af vand til børn i alderen 4 til 6 måneder. De mængder, der er større end 30-60 ml er usikre på en enkelt dag.

Kan vi Fortynd Formula med vand?

Hvis du bruger klar-til-brug formel, kan du ikke brug for at tilføje noget vand til det. Men hvis du bruger pulveriseret formel, skal du tilføje vand til at blande det op. Vær omhyggelig med ikke at blande mere vand end anbefalet, da det kan give komplikationer som et anfald.

Hvornår kan Babyer Start Drikkevand?

Mange forældre undre sig over den alder, hvor du kan give en baby vand. Som det blev nævnt tidligere, behøver spædbørn, der er ammet og formel fodres ikke brug for ekstra vand. Det er faktisk anbefales, at vand indføres i en babys kost, når han er 4-6 måneder gammel.

Hvad hvis et spædbarn bliver dehydreret?

En baby, der udelukkende ammet på efterspørgslen har meget lave chancer for dehydrering. Selv formel fodret babyer modtager den nødvendige mængde vand med deres fødevarer

Kan vi give vand til en amning baby?

Det er ikke foreslået at give vand til en ammende baby. De babys fluid krav er opfyldt af modermælk selv.

Kan for meget vand til babyer Bly til Tegn på anfald?

Ja, for meget vandforbrug vil medføre en tilstand kaldet vand forgiftning hos unge babyer. Dette er en meget farlig tilstand, der kan føre til dramatiske anfald. Det har også væsentlig indflydelse på babys krop, natrium- niveauer vil tendens til at falde med for meget vand input.

Konklusion: Vand er en uundgåelig nødvendighed for overlevelse levende organismer. Som voksne er vi rådes til at drikke masser af vand hver dag, og mød den daglige anbefalede krav for optimal sundhed, men det er ikke det samme med babyer. Har du sørge for at følge dine læger anbefalinger om at give vand til din baby til at sikre, at han forbliver sund.