Najboljši čas za vlaženje podnevi

Nič ni tako kot voda, ki vam pomaga ostati aktivni in osveži po hudem treningu ali teče po otroke. Če se sprašujete, kako in kdaj hidrat, lahko nekaj priročnih nasvetov, ki vam pomaga, da večino svojega dnevnega vnosa vode. Ko hidrat ob pravem času, stojiš, da izkoristijo nekaj najboljših koristi za zdravje, povezanih s pitno vodo. Si lahko privoščite v vsakem času dneva, seveda, ampak nakladanja o tem bistvu življenja med nekaterimi dejavnostmi res daje vaše telo, ki dodatno gorivo.

Kako hidrat za največjo korist

1. Po zbujam

Poskus, da bi zbrati energijo, da se otroci oblečeni, krmijo in padla v šolo? Medtem ko je vse, kar morda želeli, je odmerek kofeina, je nujno piti dva kozarca vode po zbujam. Ne samo, da navlaži vaše telo po dober spanec noči, ampak tudi sproži vaše notranje organe, da začnejo svoje čiščenje funkcije. Počutili se boste bolj buden in osveži preveč.

2. Pred vadbo

Hydrating pred dobrim vadbo vas bo pred izsušitvijo in občutek žeje. Sip okoli 12 unč, preden začnete sejo in da pitje med vadbo, kot na intenzivnost dejavnosti. Če se odločite za vožnjo v hladnem vremenu, porabijo steklenico 16-unča na uro. In če se temperatura dvigne, piti okoli dve in štiri steklenice. Če ne pijete dovolj vode, boste razumeli, kaj hidracija je (in koliko vaše telo ga potrebuje), na težji način.

3. pred obrokom

Potem ko kuhamo okusen obrok za svojo družino, vzemite odmor in popijte kozarec vode 30 minut, preden začnete jesti. To bo pomoč prebavo in vas občutek malo polno – grozen idejo, če ste nagnjeni k Tolmačiti. Poskusi, da bi dobili svojega moža in otroke, da storijo enako. Prej, ko pridejo v navado, pitne vode, bolje je. Še več, to je ena hidracija tip, ki je izjemno enostavno slediti.

4. Pred Sleeping

Zdravstveni strokovnjaki pogosto razpravljajo, ali pitne vode pred spanjem dejansko pomaga vašemu zdravju. No, če ste žejni ali niso izpolnili svojo kvoto vode na dan, ste lahko prepričani, da ga izpolnite ponoči. Plus, lahko vaše telo začelo razstrupljanja. Neprijeten stranski učinek se lahko zbudi, da gredo na stranišče. Če želite, da bi se izognili, da poskusite piti vodo po eno ali dve uri pred spanjem.

5. Ko Jemanje zdravila

To je eden hidracija nasvet, da mnogi preskočite zaradi ne dovolj žejni. Čeprav se morda zdi kul, da pop tablete brez vode, je nezdravo. Voda pomaga vaše ledvice sperite zdravila, tako da gredo dol gladko. Ali zagotoviti, da nikoli ne jemljete zdravila z tekočin razen vode. Le voda je varna z zdravili, saj ne vsebuje ničesar, kar bi lahko negativno vplivalo na kako se absorbirajo zdravila.

Naše telo je sestavljeno iz približno 60 odstotkov vode. Brez tega daje življenje snov, naši organi, tkiva in celice ne bi mogli pravilno delovanje. Ugotovimo, kdaj vlaži in sledite določeno vzorec zmanjšati izlete do zdravnika in primerkov kliče na bolniški na delovnem mestu.