Najboljše Eterična olja za izboljšanje atletske uspešnosti

Današnjo športniki potisnite njihova telesa bolj kot kdaj koli prej, in nenehno prizadevanje, da bi povečali učinkovitost, je nekaj, kar lahko traja veliko časa in energije. Medtem ko bo splošna učinkovitost seveda vezana na svojih telesnih in duševnih zmožnosti, obstaja tudi veliko različnih orodij tam, da jih je mogoče uporabiti, da vam pomaga skupaj.

Orodja, kot skok vrvi ali vadbenimi napravami so očitne možnosti tukaj, in naložbe v desno lahko pomagajo začeti videvati izboljšave v svoji uspešnosti. Vendar pa obstajajo tudi cenejše in bolj presenetljive rešitve tam, pa tudi, da jih je vredno videti v. Odličen primer za to je eterična olja.

Eterična olja za boljšo Athletic Uspešnost

Preseneča veliko slišati, da je nekaj tako enostavno, kot eterično olje lahko pomaga športnik dobili več od njihove uspešnosti, ampak je res. Od vodenje telo čisto za pomoč v vneto lajšanje bolečin v mišicah, da pomaga dati spodbudo energije, pravi eterično olje ima lahko velik vpliv na to, kako delate ven. Tukaj je nekaj možnosti, da razmisli.

Peppermint

Poprova meta je ena izmed najboljših možnosti za tiste, ki so resno o povečanju svoje atletske sposobnosti. Ponuja številne prednosti, vključno z naslednjimi.

 • Pomoč za lajšanje slabosti in prebavne motnje, vključno s temi živčnega pregame nervoza.
 • Izboljšana duševno budnost in boljšo koncentracijo
 • Lajšanje bolečine, zlasti bolečine v mišicah in bolečine artritis
 • Izboljšana funkcija dihal

Tako, da boste lažje diha in izboljšuje mentalne sposobnosti, poprove izstopa kot možnost must-uporabe za tiste, ki iščejo način za izboljšanje svoje atletske sposobnosti z uporabo eteričnih olj.

Lemon

Svetlo in citrusy, eterično olje limone je težko najti, enostaven za uporabo, ter pomaga zagotoviti telo s široko paleto različnih ugodnosti, vključno z več, ki so specifične za športnike.

 • To lahko pomaga spodbuditi živčni delovanje sistema in ohranitev dobrega zdravja
 • Dvigne razpoloženje in pomaga povečati pozitivnosti za tiste dni, ko se ne počutite 100%
 • Lahko se uporablja za zdravljenje in preprečevanje športniki stopala
 • Lahko pomaga pri razstrupljanju telesa in vzdržuje maksimalno učinkovitost

nageljnove žbice

Nageljnovih žbic eterično olje je nekaj, kar je bil testiran iskati v splošni učinkovitosti tem za različne stvari. Ugotovljeno je bilo, je dokazano, da so zelo konkretne rezultate na številne vidike zdravja in atletov.

 • Študije kažejo, da lahko poveča število belih krvnih in delovanje imunskega sistema, vodenje vas zdravi za usposabljanje.
 • To lahko pomaga zmanjšati vnetje, pomaga zmanjšati bolečino artritisa in izboljša prožnost.
 • Njegove antiseptične lastnosti, lahko bi bilo lažje, da se telo čisti in brez okužb kože in tako pomaga v boju proti športnike peš.

Eucalyptus

Eucalyptus eterično olje ima prepoznavno, močno aromo, ki je ključni del, kako to pomaga spodbujati boljše zdravljenje in boljše delovanje. Še posebej, ponuja številne prednosti, kot so:

 • Izboljšana funkcija dihal za boljšo vzdržljivost in zmogljivost
 • Bori vnetje v mišicah za zmanjšanje bolečine in spodbujati večjo prožnost
 • Mešati z vodo v spray steklenico, lahko pomaga obdržati telesno kul
 • Odlično za prebujanje telesa in duha tik pred tekmo, igre, ali rase

Lavender

Sivka je znana njegova sposobnost, da pomaga sprostiti um in telo in koaksialnih v bolj prijeten spanec. To ne sme biti točno to, kar športniki želijo, vendar pa menijo, da je pridobivanje dober nočni spanec treba za maksimalno učinkovitost naslednji dan in boste videli, zakaj pomočjo sivke, da se sprostite, je tako pomembno. Poleg tega lahko pomaga pomiriti in zdraviti vreznine, opekline in odrgnine, tako da lahko dobite nazaj na igrišče spet hitro.

Kako uporabljati eterična olja

Zgornji olja so med najboljšimi za izboljšanje atletske sposobnosti, in njihovo uporabo, je enostavno, kot dobro. Obstajata dve možnosti vam priporočamo;

 • Uporaba Razprševalni Difuzor – Dodaj 20-25 kapljic olja in diha normalno kot je olje razpršen po zraku.
 • Uporaba v masažno olje – Add 5 do 10 kapljic na nosilno olje, kot je mandljevo olje in masažo v mišicah

Eterična olja so močna in močna. Ko se neposredno uporabi eteričnih olj na kožo, se zavedajo koli draženje in takoj ustaviti uporabo. Bottom line je preprosta, eterična olja lahko izboljša vaše atletske sposobnosti v pomembni meri. Naj info zgoraj v mislih in boste začeli videvati izboljšano zmogljivost za sebe.