Motivele pentru apa potabila dupa trezire este bun

În Japonia, este o practică comună de a bea două pahare de apă, la trezire. Se spune că au capacitatea de a vindeca pe deplin o serie de boli, inclusiv cancer, precum și să ofere o serie de alte beneficii. Și cred că ar putea fi ceva. Ca o națiune, Japonia are cea mai mare longevitate de ansamblu, ce gazduieste in prezent peste 50.000 de centenari, sau tinerilor in varsta de peste 100 de ani. Fie că este practica de apă sau ceva în ceai beau, putem învăța câteva trucuri de japonezi. Deci, indiferent dacă această practică va salva viața așa cum cred ei, aici o privire la multe alte beneficii dovedite de baut doua pahare pline de apă, la trezire.

Se rehidrateaza corpul tau deshidratat

Cand te trezesti dupa un somn lung, corpul tau este in mod natural deshidratat. Nu contează cât de mult ai băut apă cu o zi înainte, ați folosit magazinele și este timpul pentru a umple rezervorul. Primul lucru pe care apa de băut, după trezirea va face este de a oferi celulele cu mult nevoie, apa dătătoare de viață. Comparați acest lucru cu norma; băut 16 oz ceașcă de cafea, care va deshidrata și mai mult corpul tau deja sete. Partas în această rehidratare imediată va avea beneficii notabile majore, inclusiv:

  • Senzație mai odihnit
  • Având energie mai natural pe tot parcursul dimineții
  • Fiind mai sănătos și mai fericit

Bufeuri de toxine

După ce hrănitor celulele, apa potabila dupa trezire va elimina toxinele nedorite din organism. In timp ce dormi insasi reparatii corp, replenishes hormoni de energie și solduri. Rezultatul este toxine și alte materiale de deșeuri fiind eliberat și așteaptă să fie eliminate. După golirea corpul de aceste toxine, vei simti minunat si sa fie capabil sa absoarba mai multi nutrienti dintr-un mic dejun echilibrat. Acest lucru duce, de asemenea, pentru a șterge pielea și mai bine de ansamblu bine.

Incendii metabolismul

Apa potabilă este o tactică crucială atunci când vine vorba de pierderea în greutate. Dar apa potabila dupa trezire este cel mai bun mod de a face acest lucru. Gândiți-vă la apă potabilă, după trezire ca un ceas cu alarmă pentru metabolismul. Această lovitură de apă dimineață începe metabolismul și a fost dovedit pentru a spori potențialul de ardere de calorii pe tot parcursul zilei.

Nu numai că, de fapt, dar apa te umple si borduri apetitul, permițându-vă să facă alegeri mai inteligente pentru micul dejun. Aceste alegeri inteligente tind să se rostogolească pe la alegeri mai inteligente pe tot parcursul zilei. Dacă știi ceva despre alimentația sănătoasă, atunci știi că acest impuls este atât de puternic. Nu există nici o modalitate mai bună de a începe acel impuls decât cu un pahar mare de apă delicioase.

Combustibilii creierul tau

Aici este un fapt distractiv; creierul este format din 75% apă. Dacă ați băut suficient de ea, vei ști că fără apă în care creierul nu va funcționa la nivelul său optim. Un pahar dimineața de apă va face sa te simti bine definit și clar pe tot parcursul zilei, oferindu-vă un avantaj de peste toate zombie deshidratate veți întâlni.

vă ține regulat și ameliorează constipația

Principala cauză de constipație este deshidratarea. Apa potabilă când te trezești va vindeca nu numai deshidratare, dar va ajuta la ameliorarea constipație, ajuta să vă păstrați regulat și pentru a promova o mișcare de dimineață intestinului. Aceasta este o modalitate foarte bună de a începe ziua.

Previne și vindecă boala

După cum sa menționat mai sus, în Japonia, se crede că apa potabilă în acest fel se poate vindeca chiar si in cele mai dificile boli a lungul timpului. Eu nu sunt un om de știință sau de un medic, dar ceea ce știu este că a face acest lucru va ajuta la vindecarea bolii si poate ajuta cu siguranță la prevenirea acestora, chiar dacă efectele sunt subtile.

Ceva care este atât de sănătos și bun pentru tine, dacă nu face minuni, va avea un impact pozitiv asupra sănătății dumneavoastră. Una dintre cele mai mari crezurile mele este de a controla ceea ce se poate, și nu vă faceți griji cu privire la restul. Ceva de genul bea un pahar de apă, atunci când te trezești este cu siguranță sub controlul tău, așa că de ce să nu o fac.

Este complet revigorant

În sfârșit, dar cu siguranță nu în ultimul rând, al șaptelea motiv pentru care ar trebui să ia parte la practica apei potabile după trezire este din cauza cât de bine și odihnit va face să vă simțiți. Nu există într-adevăr este nimic mai revigorant decât trezirea, cu gura uscată, și se bucură de viață cea mai pură substanță. Ma revitalizeaza, și mă simt clare și curat după aceea.

Deci, cât de multă apă ar trebui să beau?

Dacă acest lucru sună ca ceva ce sunt în acea mare. Dar cât de mult apa ar trebui sa bea pentru a culege roadele? Suma variază în jurul valorii de web. În protocolul de vindecare japoneza, este de remarcat faptul că ar trebui să bea 4 pahare de 160ml de apă, la trezire. Acest lucru se traduce la 20 uncii de apa. Pentru a vă oferi o idee bună, că este de 1/3 dintr-un cocs de 2 litri sau 2,5 cani de apa. Aceasta este o sumă destul de decente de apă, astfel încât începe mici, dacă doriți.

Cald sau rece? Îmi pare rău să spun acest lucru, dar cald. De preferință, temperatura corpului! Știu că acest lucru nu este întotdeauna posibil să bea două pahare de 98 de grade de apă, atunci când te trezești, astfel opta pentru temperatura camerei. Trebuie să fie de apă rece încălzită până la miez temp de organism, expending energie. Apa caldă permite corpului pentru a mentine homeostazia, optim înroșirea feței toxine și completarea celulelor. O modalitate buna de a gândi este turna apă rece peste un motor de masina fierbinte, dar poate un pic mai puțin extreme.

Ar trebui să așteptați cel puțin 15 minute dupa ce au baut apa sa manance. Lungimea optimă în cultura japoneză este să aștepte 45 minute până când mănâncă. Protocolul exact al cura japoneza de apa este dupa cum urmeaza:

  • După cum te trezești în dimineața înainte de spalatul pe dinti, bea 4 pahare x 160 ml de apă
  • Spalati gura, dar nu mancati si nu beti nimic timp de 45 de minute
  • După 45 de minute, s-ar putea mânca și bea în mod normal
  • După 15 minute de la micul dejun, prânz și cină nu mănânce sau să bea nimic timp de 2 ore.
  • Cei care sunt batrani sau bolnavi si nu sunt in masura sa bea 4 pahare cu apa la inceput pot incepe prin puțină apă și se crește treptat până la 4 pahare pe zi.