Mitkä ovat eteerisiä öljyjä, jotka voivat pitää rinnat terve ja vakaa

Raskaus ja imetys voi vaikuttaa koko ja muoto rinnat. Kun imettää vauvaa, heruminen ulottuu rinnan iholle, joka siirtää rasvakudokseen ja sidekudoksen rinnoissasi. Tämä on yleinen kosmeettinen ongelma, kun imettää lasta; se ei ole lääketieteellinen ongelma. Se on myös juuri se syy, miksi naiset päätyvät löysä, roikkuva rinnat jälkeen imetyksen.

On hyvin mahdollista, että rinnat ei palaa edeltäneisiin imetyksen muoto tai koko, mutta se ei tarkoita, että ne eivät voi olla kiinteä ja terve. Sen sijaan, että etsivät kirurgisia ratkaisuja kauniit rinnat, etsiä luonnollisia tapoja olla kiinteämmät rinnat jälkeen imetyksen.

Hyvyys eteeriset öljyt voi saada ihmeitä Breast Health, ja voi todella muuttaa oman rinnat näyttävät yrityksen ja terveitä. Naisten, erityisesti imettävien äitien on tullut erityisen varovainen heidän Breast Health, ja luonnollinen öljyhierontoja ovat vain mitä he tarvitsevat tukea heidän huoliaan.

Öljyesanssit Breast Health

Tässäpä luettelo eteeriset öljyt yrityksen ja terveen rinnat. Eri öljyt sanotaan helpottaa oireita eri ihosairauksien. Huomaa, että tietyt öljyt eivät sovi jokaiselle ihotyypille. Joten valita oikea öljy rinnat vain kuultuaan lääkärisi kanssa.

1. Oliiviöljy

Tiesitkö, että tämä terve keittiö ainesosa on yhtä terveellistä rinnat? Runsaasti antioksidantteja ja rasvahappoja, oliiviöljyä tekee ihmeitä paranemista notko rinnat. Se auttaa parantamaan rakennetta ja kimmoisuutta ihoa, jolloin rinnat yritys. Käyttää oliiviöljyä rintojen kiinteyttävä, ota pieni määrä öljyä, hieroa kämmenet yhteen kuumentaa, ja hieronta rintoja. Aloita hierovat yhdestä rinnasta kerrallaan piireissä – sekä myötä- että vastapäivään. Toista tämä muiden rintojen ja hieronta viidestä kymmeneen minuuttia joka päivä.

2. kookosöljy

Edut kookosöljyä ihon ja hiusten on lukemattomia. Kun käytetään hierovan se vahvistaa rintakudosten ja auttaa pääsemään eroon raskauden venytys markkaa. Mieto tuoksu kookosöljy auttaa rauhoittamaan hermoja ja tasapainottaa hormoneja. Etuna kookosöljy on, että se on vähemmän rasvainen verrattuna muihin öljyihin, joten voit helposti hieroa rinnat kookosöljy ja sen voi jättää huolehtimatta värjäystä bra. Hieronta rinnat kerran päivässä parhaat tulokset.

3. manteliöljy

Rintojen iho on taipumus menettää kosteutta, kun kudokset ojentaa – tämä on silloin, manteliöljyä tulee pelastus. Tämä vitamiinipitoisilla öljy ravitsee rinnat ja antaa niille kosteutta he tarvitsevat. Se paranee kudosten, jolloin rinnat näyttävät isompi ja kiinteämpi. Lisäksi voit olla pirteä jälkeen hierovat rinnat manteliöljyä, koska sen makea tuoksu viipyy elimistössä. Myös, manteliöljy voi lisätä kupin koko, sillä se parantaa solun kasvua, ja säännöllinen hieronta voidaan parantaa verenkiertoa, mikä hoitamiseksi notko rinnat.

4. Soijaöljy

Öljy uutetaan soijapavun siemenistä on erinomainen rintojen suurentamiseen. Soijaöljyä voi lisätä estrogeenin tasot kehossa, mikä parantaa koko rinnat. Se tukee rintojen kudosten kasvua, mikä paransi notko rinnat ja että ne näyttävät -firmer. Hiero rinnat päivittäin kaksi ruokalusikallista soijaöljyä, ja näet muutoksen liian aikaisin. Uskotaan myös, että kuluttaa soija-tuotteet voivat auttaa suurentaa rintoja, mutta sinun täytyy kuluttaa niitä kohtuullisesti.

5. Sarviapila Öljy

Tämä on toinen tehokas rintojen kiristämällä öljyä. Hierovat rintojen alueella sarviapilan öljy auttaa laajentamaan rintakudoksissa näin parantavaa ja tekemällä rintoja kiinteämpi. Sarviapila öljysekoitteisella inkivääri öljy tekee ihmeitä luonnossa kiristämällä rintojen iho. Käytä tätä yhdistelmää rintoja ja varovasti hieronta liikkein kymmenen minuuttia. Jätä se yhdessä yössä. Muutaman viikon, sinun on pehmeä ja kiinteät rinnat.

6. Primrose Oil

Primrose Oil on laajalti käytetty hoitoon lukuisia ihosairauksia. Tämä öljy on erittäin suositeltavaa naisille, jotka kokevat rintakipu. Paljon rasvahappoja, se helpottaa ihon tulehduksia, uudistaa ihoa ja pitää sen terveenä ja notkea. Hierovat rinnat esikkoöljy voi parantaa verenkiertoa rintojen alueella, ja luonnollisesti, suurentaa rintoja. Naiset irtonaisella rinnat kehotetaan käyttämään helokkiöljy, mutta jos iho on herkkä, ei sovelleta tätä öljyä suoraan pinnalle. Varmista, että olet sekoittaa sitä manteli-tai oliiviöljyä.

7. Emu Öljy

Emu öljy ei ole mikä tahansa muu öljy, koska se uutetaan lintu eikä siemenen tai kukka. Tämä öljy on ainutlaatuinen, koska rasvahapoista se matkivat solut ihmiskehossa. Koska sen hyvin samankaltaisia ​​ihmisen ihosolujen, se imeytyy nopeasti elimistössä ja läpäisee osoittavat ihon saavuttaen kudoksia ja soluja. Emu öljy voi itse asiassa tunkeutua seitsemän nahkaan, ja ravitsevat ihoa ympäri rintojen alueella. Se tekee ihmeitä vähentää venytys merkit ympärillä rinta, paksunee kerrokset solujen ja parantaa koko rinnat.

Nämä eteeriset öljyt tunkeutuvat ihon syvä ravitsee ja parantaa ihon kudoksia. Kiinteämmille ja terveellisempiä rinnat, sinun pitäisi alkaa hierovat rinnat jokin näistä öljyistä, jotka sopivat ihoa.

Hieronta Vinkkejä kiinteät rinnat

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, että sinun pitäisi pitää mielessä, kun hierovat rinnat:

  • Ennen hierovat rintojen, hiero kämmenet yhteen lämmetä öljyä.
  • Älä ankara rintoja. Ne ovat herkkiä elimiä, ja ne olisi hierotaan kevyesti.
  • Hieronta liikkein sekä ylöspäin. Tämä auttaa lisäämään verenkiertoa rinnat.
  • Hieronta rinnat joko ennen saunomista aamulla tai ennen nukkumaan menoa yöllä. Valitse aika kohti mukavuutta.
  • Rajoita hieronta aikaa 15 minuuttia.
  • Johdonmukaisuus on avain. Hieronta säännöllisesti parhaan tuloksen.

Epäilemättä on olemassa kirurgisia ratkaisuja suurempi ja kiinteämmät rinnat. Mutta miksi kuluttaa omaisuuksia, kun eteeriset öljyt voi tepsiä sinulle luonnollisesti? Anna näiden öljyjen yrittää, ja sinun on pakko huomata muutoksen liian aikaisin.