Miten torjua syitä ei laihdutus raskauden jälkeen

Kaikki puhuvat iloista raskauden – 9 kuukauden pituisen matkan muutos, tunne vauva potku vatsa, säännölliset sonografialla lääkärintarkastuksia, kuunnella heidän syke, ja lista vain jatkuu. Mutta mitä ihmiset eivät yleensä puhu on vähemmän romanttista puolelle tarina – aamupahoinvointi, mielialan vaihtelut, ja kyllä, painonnousu.

Monet meistä yrittävät todella vaikea mennä noin menettää niitä kiloa toimituksen jälkeiselle; Onhan äitien yleistä terveyttä ja kunto on tärkeää paitsi hänen, vaan myös lastaan. Huolimatta useista ponnisteluista, usein on voinut laihtua. Mistä ongelma valehdella? Emmekö syödä oikein, tai liikunnan riitä tai on syy jotain aivan muuta?

Lääkäriin laihtuminen synnytyksen jälkeen on ottaa rauhallisesti, varsinkin jos sinulla on ollut C-osio toimitus. Useimmissa tapauksissa oikea kuntoilun ja ravitsevaa, tasapainoinen ruokavalio voivat tepsiä. Mutta jos löydät itsesi pysty laihtua mitä hyvänsä, vika ei välttämättä sijaita ruoan tai käyttää. Kuten kohti lääkärit, on olemassa joitakin vähemmän tunnettuja, mutta ISO syistä, jotka edistävät naisen kyvyttömyys irtoa raskauden jälkeen. Selvittää, jos jokin näistä syistä voisi haitata viestisi raskauden laihtuminen, ja ymmärtää, miten voit korjata sen.

1. Unettomuus – Unen puute

Koska uusi äiti on pelottava tehtävä todellakin, ja se merkitsee olet menettämässä unta (kirjaimellisesti) yli kaiken liittyvät vauva. Kuitenkin, kun olet nukkua riistetty, hormoneja, jotka vaikuttavat ruokahalua saada epätasapainoinen. Kehosi nopeuttaa greliini tuotanto (vastaa yhä nälkä) ja hidastaa tuotantoa leptiinin (vastuussa säännellä ruokahalu). Itse asiassa, lääkärit sanovat, että ihmiset, jotka nukkuvat neljä tuntia tai vähemmän päivässä ovat todennäköisesti kuluttaa enemmän kaloreita kuin joku, joka nukkuu kunnolla.

Ratkaisu: Lääkärit ehdottavat, että vaikka vauvan unen aikana on epäsäännöllistä, sinun pitäisi yrittää kouluttaa kehon säilyttää johdonmukaisen aikataulun, erityisesti ruoan. Syöminen täsmälleen sama asia täsmälleen samaan aikaan joka päivä auttaa säätelemään hormoneja ja ruokahalua. Lisäksi yrittää koordinoida yöllä syöttöjä kumppanisi kanssa ja tekevät kohta kiinni nokkaunet aina kun voit päivällä.

2. Kilpirauhasen painonnousu

Hormonaalinen epätasapaino jälkeinen raskaus ei ole mitään uutta meille. Kuitenkin kilpirauhasen ongelma on taistelu monet naiset kamppailevat tietämättä kuinka paljon se vaikuttaa. Jos kärsi kilpirauhasen ongelmia ennen / raskauden aikana, tämä on jatkuva taistelu sinulle.

Kilpirauhanen on vastuussa määrä energiaa käytettäväksi ihmiskehossa. Jos on toimintahäiriö sen työ-, laihdutus tulee valtava haaste, vaikka vähentää kalorimäärää. Jos lukuun kyvyttömyys laihduttaa olet kokenut usein hiustenlähtöä, kestävä väsymys, huono iho, ja tunne masennus, sinun täytyy saada kilpirauhasen tasot tarkastetaan.

Ratkaisu: Täydellinen Jälkitarkastus on oltava. Myös lisäksi säännöllinen liikunta, ota ravitsemusterapeutin kilpirauhasta erityinen ruokavalio, joka auttaa sinua hoidat ravitsemukselliset tarpeet. Asianmukainen lääkitys, liikunta ja ruokavalio on avain ongelman korjaamiseen.

3. Liikaa Syntymän tai hoitotyö Ruoka

Synnytyksen jälkeen vanhimmat perheessä suosittelevat terveellistä Syntymän ruokavalio meille. Vaikka tämä on usein mitäänsanomaton, on tarkoitus lisätä oman maidontuotannon ja auttaa bodys toipuminen synnytyksestä. Vaikka tämä ravitsevaa ruokavalio on varmasti erittäin terveellistä ja hyvää keholle, Theres jotain kutsutaan liikaa hyvä asia. Hyvin usein Syntymän ruokavalio koostuu kohteita, kuten pähkinöitä (esim Panjeeri), ruskea riisi, leipomotuotteita ja ghee laddoos. Nämä ovat rikkaita rasvoja. Kun kuluttaa enemmän kaloreita, että voit polttaa, se saa varastoida rasvaa.

Ratkaisu : Muista olla tietoinen annostesi kokoisia ja yrittää välttää yli-heittäytyvät tai periksi mielihaluja. Jos sinulla on ongelmia valvoa annoskoot, keskustele asiasta ravitsemusterapeutti.

4. Yli Rasitus

Odota, miten tämä hidastaa laihtuminen? Kohdistamaan itse pitäisi tarkoittaa enemmän laihtuminen, eikö? Ei välttämättä. Jos luulet viettää nämä ylimääräiset 45 minuuttia salilla aikoo antaa sinulle nopeammin tuloksia, on aika miettiä sitä. Kuten kohti asiantuntijoiden overexerting paitsi asettaa sinut riski loukkaantumisen ja lantion urut prolapse, se voi myös pysäyttää laihtuminen ponnisteluja. Myös lääkärit varoittavat liikaa sydän, koska se stimuloi ruokahalua liikaa.

Ratkaisu: Sen sijaan, että valittaisiin korkean intensiteetin harjoitus, mennä vastus koulutus, joka kohdistuu suuria lihasryhmiä mahdollisimman tehokkaasti. 25 minuuttia harjoitus kahdesti viikossa pitäisi tepsiä. Lisäksi pitää sydän vähäinen vaikutus, sillä intensiteetin kasvattaminen hitaasti antaa sinulle tehokkaampia ja pitkäkestoisia tuloksen. Tarkista aina lääkärin kanssa ennen mitään synnytyksen jälkeinen kunto-ohjelma tai liittymällä kuntosalille. Sinun tulisi odottaa vähintään kuusi viikkoa, varsinkin jos sinulla on ollut C-osio toimitus.

5. Stressi / emotionaalinen syöminen

Kun toimitus, olet varmasti korkealla tunteita – ja laaja valikoima tunteita liikaa. Ajattelemme usein, että syö tiemme ulos niistä äkillinen jaksoja masennus on ainoa ratkaisu. Siksi meillä on usein tapana humalahakuisen epäterveellistä ruokaa ja outoja vuorokaudenaikoina (tai yö). Mutta ennen kuin tavoitella jääkaapin palvella itse jäätelö, pysähtyä ja ajatella – voin todella tarvitsevat juuri nyt? Mahdollisuudet ovat tiedät, että et.

Ratkaisu: sijaan löytää lohtua ruoka, vievät hauskaa toimintaa teidän pikkuinen. Panivat hänet rattaat ja mennä kävelylle, tai yksinkertaisesti liittyä jooga auttaa kanavoimaan energiaa. Ahmiminen ei koskaan auttaa.

6. Vuotava Gut

Niin outoa kuin se saattaakin kuulostaa, tämä on yleinen jälkeinen raskaus ongelma naisten keskuudessa. Rintaruokinta voi aiheuttaa alhainen estrogeenin, jotka voivat vaikuttaa ruoansulatuskanavassa (GI). Tämä voi johtaa suolen hyper-läpäisevyys, joka tunnetaan paremmin vuotavan suolen oireyhtymä. Lääkäreiden mukaan tämä lisääntynyt läpäisevyys suolessa liittyy myös lisääntynyt sisäelinten (syvä) rasvaa. Kun ruoansulatuskanavasta ei toimi kunnolla, on vaikeus ruuansulatuksessa. Tulos: kyvyttömyys laihtua.

Ratkaisu: Kokeile lisätä probiootit oman ruokavalion ohella ruoansulatusentsyymien. Jos kärsit tästä ongelmasta, keskustele lääkärisi kanssa ja minimoi maitotuotteiden kulutuksen. Voit myös harkita valitsevat gluteenitonta ruokavaliota.