Miten tehdä Sit up kotona oikein

Sit up ovat olennainen osa treenata ja paras ystävä, kun haluat tasainen abs. Jos olet työskennellyt niitä, mutta tuntuu menossa on todella hidas, ehkä voisi käyttää oppaan, joka tekee niistä tehokkaampia. Oikea tapa tehdä Sit up voisi olla puuttuva lenkki fitness haaste.

Sit up ovat hyvä harjoitus vatsalihaksia. Theyre erinomaisesti myös lonkat. Tekemästä niitä uskonnollisesti, yhdistämällä niitä rutistuksia, jalka hissit ja lankkuja sekä syödä oikein voi saada sinut ohuemmiksi vatsaan. Sopii yhteen käsittävä ohjeita varmistaakseen Olet hyvin matkalla.

Miten tehdä Sit up kotona oikea tapa?

Vaihe 1

Maata. Mutta ei koskaan sängyllä. Lattia tai kova pinta on paras, koska se tarjoaa paremman tuen. Käytä joogamatto tai iso pyyhe sen pehmusteet.

Vaihe 2

Seuraavassa vaiheessa oman sit-up workout rutiini, varmista, että niska on niin suora kuin voit pitää sen. Pääsi olisi täysin rento. Aseta kädet alle pään ja kaulan vakaan niitä, mutta eivät tue niitä kokonaan. Jos olet aloittelija, saatat löytää rajan kädet poikki rintakehän helpompaa kuin asettamalla ne alla pään. Kuin ydin vahvistaa ja saat paremmin tekee vatsan Sit up Voit vähitellen edetä.

Vaihe 3

Kolmas sit-up harjoitus askel on taivuttaa polvet 90 asteen kulmaan, pitää palloja ja kannoilla jalat lattialla. älä anna mitään ankkuri jalat, koska se vie pois työstä, abs täytyy tehdä. Selkää ei pitäisi koskaan olla kaareva, mutta säilyttää luonnollisen käyrä.

Vaihe 4

Kiristää vatsan lihaksia syvästi uloshengitys. Tämä tekee vatsasi selkärankaan, joten voit suorittaa oikea tapa tehdä Sit up . Hengittämästä suorittaessaan harjoituksen vain rasittaa selkää lihaksia. Seuraavaksi varovasti nosta pää, jota seuraa lapaluiden. Liikkeelle asti Olet 90 asteen asentoon tai kun kyynärpäät rajat polvet.

Vaihe 5

Nyt kun olet esiin vartalo, pidä asennossa muutaman sekunnin ajan ja jännittynyt abs. Hitaasti tuo takaisin lattialle mutta älä anna itsesi mennä takaisin lepoasentoon. Kun olet oppinut oikea tapa tehdä Sit up Voit siirtyä seuraavalle tasolle.

Vaihe 6

Jatka tarvittava reps päivä. Pidä alaselkä ja pohjasta jalat tasaisesti lattiaa vasten kauttaaltaan. Ole tietoinen siitä, miten vatsan lihakset sairastua varmistaa theyre tekee kaiken työn. Tämä on oikea tapa tehdä sit-up, ja voit harjoitella joka päivä täydellinen se.

Jos Et ole käyttänyt pitkään aikaan, kannattaa tehdä puoli Sit up . Sit-up harjoituksia naisille toimivat parhaiten, kun myös pysyä sammutettua, syödä tasapainoista ruokavaliota ja pysyä motivoituneena. Kippis ohuemmiksi vatsa.