Miten tehdä Natural -käsihuuhde kotona

En ole fani kaupallisen Käsidesit. Tämä voi kuulostaa oudolta, mutta en käytä antibakteerinen saippua tai vahvoja puhdistusaineita kotona, koska olen itse sitä mieltä, jolla on vähän bakteereja ympärillä on hyvä asia. Olen iloinen, että aloin tehdä omat henkilökohtaiset hoitotuotteet vuotta sitten, varsinkin kun FDA päätti vuonna 2016, että valmistajien pitäisi lopettaa triklosaania, yleinen ainesosa antibakteerisia saippuoita ja hygieniatuotteet tuolloin koska sen kyky häiritä hormoneja ja panos nousuun resistenttien bakteerikantojen. Vain osoittaa kannattaa lukea tutkimus!

Miksi kukistanut -käsihuuhde?

Kotini ei ole sairaalassa (kiitos yleensä vahva immuunijärjestelmä), joten otan pehmeämpi lähestymistapa ja tekevät kotitekoinen käsihuuhde käyttää vain silloin, kun emme voi pestä käsiämme tai ovat huolissaan altistumisesta todella huonoja bakteereja. Näen valitus tappaa 99,9% bakteereista kun on perheen pieniä lapsia, ja sairauden yhden tarkoittaa yleensä sairautta kaikille. Silti se on hyödyllistä ymmärtää joitakin syitä, miksi antibakteerinen etiketti popping kaikenlaisia ​​saippuat, pyyhkeet ja puhdistusaineet saattaa olla ratkaisu se näyttää olevan.

 • Syy # 1: käyttäminen käsihuuhde pitää flunssa pois? Se ei tule toimimaan! Antibakteerisia saippuoita tappaa bakteereja, mutta ei viruksia. Käsidesit ja saippuat eivät tee mitään, että virukset monet ihmiset käyttävät niitä estämään.
 • Syy # 2: Se voi olla totta, että antibakteerinen tuotteet tappavat 99,9% bakteereita, mutta että 0,1% on kaikkein mahdollisesti haitallisen (koska se voi vastustaa antibakteerisia aineita). Tämä pieni prosenttiosuus, joka säilyy sen jälkeen rotujen ja kulkee sen antibioottiresistenssin sen jälkeläiset, luomalla linjat superbugs että vastustaa antibioottien käyttö. Tämä saattaa olla yksi tekijä dramaattinen kasvu kannoissa, kuten MRSA.
 • Syy # 3: Triklosaani, kemiallinen useimmissa antibakteerisia saippuoita on osoitettu olevan vuorovaikutuksessa klooria veden muodostamiseksi kloroformi kaasua. Päälle, että se on osoitettu olevan hormoni haitta, erityisesti lapsilla. Olen iloinen se on asteittain niin monista tuotteista, mutta olen skeptinen se ratkaisee ongelman.
 • Syy # 4: on viitteitä siitä, että lapset, jotka kasvavat liian steriilissä ympäristössä ovat korkeampia allergioita ja astmaa kuin lapset, jotka eivät käytä antibakteerisia tuotteita niin paljon. Altistuminen erilaisia bakteereja, etenkin varhaisella iällä, auttaa lapsia immuunijärjestelmä kehittää.

Anna Bakteerit hieman kunnioitusta

Oma strategia, kun se tulee pitämään ikäviä bakteerien loitolla on varmistaa lapseni immuunijärjestelmänsä ovat vahvoja ruokkimalla niitä todellinen elintarvikkeiden ruokavalio runsaalla käymisteitse kasvikset ja juomat (hyvät bakteerit) ja rajoittamalla sokeri. Olemme myös priorisoida hyvä vanhanaikaisia ​​pelata aikaa ulkona, jossa he voivat saada D-vitamiinia auringosta ja terve bakteerit maaperästä microbiome. Käytän käsintehtyjä bar saippuat tai kotitekoinen vaahtoamisen käsisaippuat kaikille käsienpesu tarpeet, ja teimme sen kautta toisen flunssa kauden ilman tapauksia flunssa. Yhteensattuma? Ehkä, mutta en näe tarvetta käyttää vahvoja kemikaaleja puhdistaa kotiini päivittäin.

Edut Natural -käsihuuhde (eteeriset öljyt)

Emme käytä edes luonnon käsihuuhde usein ja valitsevat yksinkertaisia ​​käsienpesu aina kun mahdollista. En pidä pieni pullo kotitekoinen käsihuuhde upotus turvallisuuden varmistamiseksi käsittelyn jälkeen lihaa tai muuttamalla vaippa jne Lisäksi haisevan korkean taivaaseen, kaupallinen hygieniatuotteet sisältävät usein kuivaus alkoholia, joka on liian voimakas lapsille käyttää muutenkin. Kiva juttu tehdä oman on voin tehdä enemmän lempeä versio käytettäväksi ympäri lapsille ja vahvemmalla käyttää tällaisessa paikassa yleinen WC. Sen sijaan, että triklosaania tai muita antibakteerisia aineita, käytän eteerisiä öljyjä, jotka estävät bakteerien luonnostaan ​​varoen valita ne, jotka ovat turvallisia lapsille.

Tässä on minun go-käsihuuhde reseptejä:

Gentle käsihuuhde Resepti (turvallinen lapsille)

Tämä kasviperäisten käsihuuhde geeliä ei kuivata ihoa ja on todella ravitseva, koska aloe vera. Se on myös niin yksinkertainen, että lapset voivat auttaa sinua tekemään sen. Se voi jopa olla säiliössä aiot käyttää, joten sinun ei tarvitse saada kulhoon likainen.

ainekset

 • 1/4 cup Aloe vera (I käyttää orgaaninen)
 • 20 tippaa Germ Destroyer Essential Oil (lapsiturvallinen)

Ohjeet

 1. Sekoita kaikki aineet ja säilytetään uudelleenkäytettäviä silikoni putki (kuten tämä).
 2. Käytä tarpeen mukaan luonnollisesti poistaa bakteereita käsissä.

Vahvempi käsihuuhde Resepti

Vahvempaa käsihuuhde että toimii kuten kaupallisia versioita (ilman triklosaani), kokeile tätä reseptiä. Jos työskentelet sairaalassa, tämä voisi olla hyvä henkilökohtaiseen käyttöön. En halua käyttää tätä reseptiä lapsille!

ainekset

 • 1 rkl sprii
 • 1/2 tl kasvis glyseriini (valinnainen)
 • 1/4 cup Aloe vera
 • 10 tippaa kaneli eteerinen öljy
 • 10 tippaa tea tree eteerinen öljy
 • tislattua vettä (kolloidinen hopea / ionisen hopea lisää antibakteerinen teho jos saatavilla)
 • muut eteeriset öljyt (vain tuoksu)

Ohjeet

 1. Jotta Sekoita Aloe vera, valinnainen glyseriiniä, ja sprii pieneen kulhoon.
 2. Lisää kaneli eteerinen öljy ja teepuuöljy yhdessä tippa tai kaksi muuta öljyjen haluat lisätä varten tuoksu. Sitruunaruoho, oranssi, laventeli, ja piparminttu ovat hyviä valintoja.
 3. Sekoita hyvin ja lisää tislattua vettä (tai kolloidisen / ioninen hopea), jolloin ohut haluttuun koostumukseen.
 4. Käytä pieni suppilo tai lääkeainetiputtimen siirtää käsihuuhde ruiskutuskuvioon tai pumpun pullomalli.
 5. Käytä mitä tahansa tyyppisen käsihuuhde.

Huomautuksia

 • Tarkista aina lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja ennen käytetään eteerisiä öljyjä, erityisesti lapsia, tai jos sinulla on sairaus.
 • Tuoreista aloe vera geeliä ei ole niin stabiili laskuri varastointi; kaupallinen tuotemerkki on suositeltavaa.

Jos pidät tätä reseptiä, myös yritän DIY puhdistuspyyhkeet keittiöön laskurit tai kylpyhuone.